Vindecarea vieților trecute folosind Karuna® Reiki și Karmic Reiki

Următorul tratament Reiki se face inițial timp de 21 de zile.

  1. Conectați-vă cu clientul prin Hon Sha Ze Sho Nen. Scanați-i aura pentru ai verifica dezechilibrele energetice.

  2. Apoi desenați-vă simbolul fluturelui emoțional pe palme și periați aura persoanei cu intenția să o curățați de energiile sale karmice și cu intenția de a fi curățat trecutul său. Când simțiți că fluxul se oprește treceți la pasul 3.

  3. Activați-vă în palme simbolul Taoist Grace pentru a elimina orice model de ego și gândire negativă din aura clientului.

  4. Activați-vă Mei Ku Do și Mei Tu Nyo pe palme și în al treilea ochi și trimiteți energiile în chakra inimii clientului, vizualizând cum de aici, energia curge spre chakra rădăcină și înapoi de la rădăcină urcă pe spate către chakra dorsală a inimii eliberându-l de ego și de trecutul său karmic, eliminându-i toate blocajele și întărindu-i aura. Când simțiți că fluxul se oprește treceți la pasul 5.

  5. Activați-vă în palme simbolurile Zonar și Halu și dați aceste energii chakrei dorsale a inimii și celei dorsale a plexului solar ale clientului, cu intenția de a-l vindeca complet de problemele sale karmice legate de trecutul său. Când simțiți că fluxul se oprește treceți la pasul 6.

  6. Sigilati vindecarea cu Cho Ku Rei și mulțumiți-i Sinelui Superior pentru că v-a ajutat să vindecați trecutul clientului.

Uniune Spirituală

, , ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *