VINDECAREA TATĂLUI ȘI A LINIEI DE DESCENDENȚĂ MASCULINĂ

                  Puteți citi afirmațiile următoare în timp ce urmați pașii acestei tehnici sau ați putea să vă înregistrați citind ceea ce urmează și apoi să ascultați pentru a vă ușura „munca”.

         În direcția nord, aprindeți și consacrați o lumânare albă Divinului Suprem pe care îl rugați să vindece linia strămoșilor dvs. masculini.

Puteți pune fotografia tatălui în fața lumânării sau scrieți pe o hârtie TATA și prenumele lui.

Rugați-L pe Dumnezeu să își trimită energia Sa deasupra flăcării și interorizați-vă.

Priviți spre lumânare.

Invocați prezența strămoșilor care vor, pot și trebuie să vină să vă susțină în ceea ce urmează să faceți acum.

Ați putea citi sau ați putea să vă înregistrați citind ceea ce urmează și apoi să ascultați pentru a vă ușura „munca”.

Puteți spune:

 Eu sunt … (prenumele, dacă aveți mai multe le rostiți pe toate), fiul/fiica lui …(prenumele tatălui) și al/a … (prenumele mamei), din neamul … numele de familie al tatălui) și neamul… (numele de familie al mamei de înainte de căsătorie), invit aici pe toți strămoșii mei care vor, pot și trebuie să vină, de pe linia mamei din neamul … (numele de familie al mamei înainte de căsătorie) și de pe linia tatălui din neamul … (numele de familie al tatălui înainte de căsătorie) să vină acum să pot împlini tot ceea ce am eu de făcut acum. Mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc!”

Puteți adăuga în invitație și strămoșii soțului/soției.  

 Acum faceți un gest ca și cum îi chemați: pocniți din degete, sunați din clopoțel…

 Închideți ochii și vizualizați-vă strămoșii: părinții biologici, cei 4 bunici, cei 8 străbunici, cei 16 stră-străbunici, etc….

 Dragii mei strămoși vă mulțumesc că ați acceptat invitația mea. Vă mulțumesc pentru prezența voastră, vă iubesc și vă onorez!

(Rămâneți câteva momente în tăcere și simți-le prezența.)

Vă mulțumesc pentru că m-ați acceptat și pentru că datorită vouă sunt astăzi aici, datorită vouă am viață.

Azi, aici și acum onorez toată descendența mea masculină de pe linia neamului mamei și de pe linia tatălui meu.

Priviți fotografia tatălui sau vizualizați-l așa cum este sau cum vi-l amintiți.

Închideți ochii și spuneți: Tată, (+ prenumele lui) te rog să vii acum aici în fața mea (dacă tatăl trăiește adăugați: cu toate structurile tale energetice).

(Rămâneți în tăcere simțindu-i prezența.)

Tată eu sunt fiul tău/fiica ta și îți mulțumesc că ai venit. Dacă tu nu erai, eu nu eram. Tată te văd, te înțeleg, te iubesc, te respect, te onorez și îți mulțumesc pentru darul vieții pe care mi l-ai dat.

Tată, am cărat cu mine multe greutăți și dureri din destinul tău și al neamului tău. Îmi cer iertare că te-am judecat, că nu ți-am înțeles durerea interioară, fricile și neputințele tale. Îmi cer iertare bărbaților (rude, prieteni, șefi, profesori, vecini, colegi…) pe care i-am judecat prin prisma a ceea ce nu mi-a plăcut la tine tată.

Acum știu tată că destinul tău nu este destinul meu. Acum știu că durerile tale sunt diferite de durerile mele. Nemulțumirile și lecțiile tale nu sunt și ale mele. Din dragoste pentru tine și poate în mod inconștient am preluat din comportamentul tău și din prejudecățile tale.

Acum te văd, te recunosc, te onorez, te iert și te eliberez.  

Permite-mi tată să îmi vindec relația cu tine și astfel să văd cu iubire sacrul și masculinul din mine, să-l integrez și să pot oferi, în viața mea, bărbaților un loc plin de încredere, respect și dragoste. 

Permite-mi tată să îmi vindec orice rană de respingere, abandon, umilință, trădare, nedreptate și orice frică pe care masculinul din tine le-a creat în mine. 

Te iert, te iubesc, îți mulțumesc, te onorez, te eliberez și mă eliberez.

Te rog pe Tine Doamne vindecă în tatăl meu și în cei din neamul lui toate rănile sufletești, toate durerile și ajută-i să-și integreze lecții și astfel eu să îmi trăiesc propria mea viață eliberată de poverile lor. Acum, pe tine tată și pe neamul tău, vă încredințez Divinului care vă va da susținere și ajutor, iar eu voi trăi viața mea.

Așa este!

 Dragii mei străbuni bărbați din neamul tatălui meu și din neamul mamei mele, îmi cer iertare că nu v-am înțeles, că v-am judecat și pentru că nu v-am onorat!

Îmi cer iertare pentru orice proiecție negativă am făcut-o, pentru orice judecată emisă despre comportamentul vostru, despre lașități, vicii, infidelități, vinovății, dureri, durități, abandon, neasumări ale bărbaților din arborele meu genealogic. Acum știu că acelea au fost lecții voastre, vă respect și vă iubesc.

Vă rog să mă iertați că adesea m-am simțit împovărat/ă, rușinat/ă sau dezechilibrat/ă de voi.

Acum înțeleg că totul a fost pentru evoluția mea și știu că dacă voi nu erați nici eu nu eram acum aici.

Acum vă văd, vă înțeleg, vă respect, vă onorez și vă mulțumesc pentru darul vieții pe care mi l-ați dat.

Vă rog să mă îmi permiteți să mă eliberez de rușine, de vină și de toate greutățile lăsate de voi pe umerii mei. Vă rog să îmi permiteți să mă vindec de rănile, furiile, frustrările și de temerile voastre care sunt și în mine. 

Dragii mei străbuni bărbați din neamul tatălui meu și din neamul mamei mele vă rog să mă iertați! Vă iert, vă iubesc, vă mulțumesc, vă onorez, vă eliberez și mă eliberez!

         Stați liniștiți câteva momente.

Ochii închiși. Prin intenție, mental, adunați din corpul vostru energiile care nu vă aparțin, energiile preluate și care sunt ale tatălui și străbunilor dvs. masculini. Vizualizați cum energiile lor se adună și sunt extrase din corpul dvs. Întindeți palmele spre tatăl și mulțimea de strămoși bărbați din fața dvs și împingeți spre ei tot ce s-a extras din corpul dvs.

Rămâneți așa, simțind cum energiile care le aparțin, energii de suferință, nefericire, frică, furie, ură, neiubire, răzbunare, teroare, trădare, umilință, nedreptate, agresivitate, supărare, …., destin și lecții se duc către aparținători.

 Dragul meu tată și dragii mei străbuni bărbați din neamul tatălui meu și din neamul mamei mele, vă dau acum înapoi tot ceea ce vă aparține, toate energiile, toate greutățile, toate necazurile, toate prejudecățile, toate lecțiile voastre. Vă dau înapoi toate energiile create sau preluate de voi și care vă aparțin. Vă înapoiez bucățile de suflet care vă aparțin și orice este nebenefic în structurile mele și vă aparține.

Toate acestea au fost prea greu de dus pentru mine și vă rog primiți-le înapoi!

Vă mulțumesc că ați primit ceea ce vă aparține și că m-ați eliberat de aceste poveri! Vă mulțumesc, vă mulțumesc, vă mulțumesc!

Orice legături dintre noi care sunt în afara Legii Divine s-au rupt, acum, aici. Acum mi-am luat înapoi puterea mea. Toate structurile mele care erau la voi mi le-am luat înapoi și toate structurile voastre care erau la mine vi le-am înapoiat acum.

 Așa este! S-a împlinit! S-a împlinit! S-a împlinit!

         Simțiți cum vi s-a ușurat sufletul și întregul corp.

Deschideți ochii, priviți lumânarea consacrată Divinității și încredințați-I toți străbunii dvs masculini și spuneți:

     Dragul și iubitul meu tată și dragii și iubiții mei străbuni bărbați din neamul tatălui meu și din neamul mamei mele, vă încredințez Divinității pentru că știu că Vă va ajuta și susține. Acum eu… (prenumele) mă retrag din destinul și din drumul vostru sufletesc. Acum eu… (prenumele) mă retrag în propria mea viață și în destinul meu. Spunând asta faceți un pas în spate.  

       Priviți din nou lumânarea și spuneți:

Te rog, Divin Suprem (Dumnezeu, sau cum doriți să numiți divinitatea) primește în grija ta pe tatăl meu și pe toți strămoșii mei bărbați. Ajută-i, binecuvântează-i, susține-i! Ajută-mă și pe mine, susține-mă, binecuvântează-mă, vindecă-mă cu puterea și iubirea Ta!

 Deschideți-vă brațele ca și cum îmbrățișați și acceptați ceea ce ați cerut de la Supremul Divin.

Simțiți cum toate binecuvântările și darurile divine vă umplu corpul fizic și energetic.

Simțiți  bucuria împlinirii.

Mulțumiți cu recunoștință!

         Acum vă adresați tatălui dvs (pozei), (dacă acesta trăiește):

Tată, (+ prenumele) îți mulțumesc că ai acceptat invitația mea, îți mulțumesc că m-ai înțeles și ai acceptat să iei de la mine toată această greutate care îți aparține. (Dacă tatăl trăiește adăugați:) Te rog acum să pleci la locul tău cu toate structurile tale energetice. Orice legături dintre noi care sunt în afara Legii Divine s-au rupt, acum, aici. Acum mi-am luat înapoi puterea mea și ți-am înapoiat puterea ta. Toate structurile mele care erau la tine mi le-am luat înapoi și toate structurile tale care erau la mine ți le-am înapoiat acum.

Ești tatăl meu, te iubesc și îți mulțumesc cu respect și recunoștință. Te rog acum să pleci la locul tău cu toate structurile tale energetice.

          Respirați adânc și lent apoi deschideți ochii.

Uniune Spirituală

Daniela

, , , , ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

2 comentarii la „VINDECAREA TATĂLUI ȘI A LINIEI DE DESCENDENȚĂ MASCULINĂ

  1. Multumesc cu recunostinta pentru acest material!M-as bucura nespus de mult sa ne oferiti si pe linia materna. Multumesc pentru tot ceea ce oferiti! Namaste!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *