VINDECAREA RELAŢIILOR ACTUALE

Atunci când faceţi un proiect pentru a vă îmbunătăţi relaţia actuală, spuneţi „pentru binele meu suprem, şi cel al partenerului meu, sau al tuturor celor implicaţi”. Nu vă încrâncenaţi ca rezultatul să fie cum îl vreţi dv. Binele suprem poate face ca relaţia să se armonizeze, dar la fel de bine ar putea fi mai bine dacă relaţia se destramă, dar veţi fi ajutaţi să renunţaţi cu dragoste la relaţie şi în acelaşi timp veţi conştientiza motivul pentru care relaţia nu a mai funcţionat.

Liniştiţi-vă, respiraţi profund şi încet, scrieţi cum aţi vrea să se rezolve situaţia. De exemplu: „Permit Reiki să curgă în situaţia relaţiei mele cu soţul/soţia/tata/copilul/vecinul/colegul/prietenul, etc., pentru binele suprem” sau „Permit Reiki să curgă în situaţia tensionată din familie, datorată divorţului, pentru binele suprem”.

Dacă dorinţa este de a armoniza relaţia dv cu un grup (colegi, vecini, rude), le puteţi scrie numele pe hârtie, desenaţi HSZSN pentru a vă conecta, creând astfel un „pod” între dv şi ei, SHK pentru a vă armoniza şi a crea o stare de pace, şi CKR pentru a sigila şi a da putere vindecării. „Eu, Mircea, Anca….în pace şi înţelegere la servici/în comunitate/în familie”.

Pe spatele hârtiei desenaţi cu lumină simbolurile şi spuneţi-le numele de trei ori. Se împătureşte coala şi se dă Lumină zilnic timp de câte 10-15 minute. Hârtia este bine să fie ţinută departe de ochii celorlalţi sau într-o grilă de cristale pentru a primi în permanenţă lumină şi energie. La final, bateţi din palme sau scuturaţi-le pentru a rupe conexiunea. Ţineţi mâinile în poziţia Gassho, mulţumind pentru sprijinul Reiki.

 

,

Navigare în articol

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Un comentariu la „VINDECAREA RELAŢIILOR ACTUALE

  1. Hi! I could have sworn I’ve been to this blog before but after reading through some
    of the post I realized it’s new to me. Anyways, I’m definitely happy I found it and I’ll be book-marking and checking back often!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *