VINDECAREA RELAȚIEI CU MAMA ȘI VINDECAREA LINIEI DE DESCENDENȚĂ FEMININĂ

 Puteți citi afirmațiile următoare în timp ce urmați pașii acestei tehnici sau ați putea să vă înregistrați citind ceea ce urmează și apoi să ascultați pentru a vă ușura meditația.

Purificați locul în care urmează să faceți următoarea meditație. Puteți folosi tămâie, bețișoare parfumate, muzică, rugăciune, etc.

   În direcția nord, aprindeți și consacrați o lumânare albă Divinului Suprem pe care îl rugați să vindece linia strămoașelor dvs.

Puneți o fotografie a mamei dvs. în fața lumânării sau scrieți pe o hârtie MAMA și prenumele ei.

Rugați-L pe Dumnezeu să își trimită energia Sa deasupra flăcării și interorizați-vă.

Priviți spre lumânare.

Invocați prezența strămoașelor care vor, pot și trebuie să vină să vă susțină în ceea ce urmează să faceți acum.

(Dacă doriți puteți vizualiza în fața dvs. sau de jur împrejur femeile din neamul dvs.)

Ați putea citi sau ați putea să vă înregistrați citind ceea ce urmează și apoi să ascultați.

Puteți spune:

Eu (numele dvs.) invit aici prezența strămoașelor mele, care vor, pot și trebuie să vină să participe și să mă susțină în timpul acestui ritual.

Invoc și rog prezența și ajutorul Arhanghelilor Mihail, Gabriel, Rafael, Entităților Iubirii necondiționate, Tatălui Ceresc, Principiilor Feminine și al Maicii Divine! (Rămâneți câteva momente în tăcere și simți-le prezența.) Vă mulțumesc că ați acceptat invitația mea!

Dragele mele strămoașe vă mulțumesc că ați acceptat invitația mea. Vă mulțumesc pentru prezența voastră, vă iubesc și vă onorez!

(Rămâneți câteva momente în tăcere și simți-le prezența.)

Vă mulțumesc pentru că m-ați acceptat și pentru că datorită vouă sunt astăzi aici, datorită vouă am viață.

Azi, aici și acum onorez toată descendența mea feminină de pe linia neamului mamei și de pe linia tatălui meu.

(Privind fotografia mamei spuneți:) Mamă (prenumele), te rog să vii aici cu toate structurile tale energetice.

Mamă eu sunt fiul tău/fiica ta și îți mulțumesc că ai venit. Dacă tu nu erai, eu nu eram. Mamă te văd, te înțeleg, te iubesc, te respect, te onorez și îți mulțumesc pentru darul vieții pe care mi l-ai dat. 

Mamă, am cărat cu mine multe greutăți și dureri din destinul tău și al neamului tău. Îmi cer iertare că te-am judecat, că nu ți-am înțeles durerea interioară, fricile și neputințele tale. Îmi cer iertare femeilor (rude, prietene, șefe, profesori, vecine, rivale, colege…) pe care le-am judecat prin prisma a ceea ce nu mi-a plăcut la tine mamă și prin ceea ce am preluat de la tine.

Acum știu mamă că destinul tău nu este destinul meu. Acum știu că durerile tale sunt diferite de durerile mele. Nemulțumirile și lecțiile tale nu sunt și ale mele. Din dragoste pentru tine și poate în mod inconștient am preluat din comportamentul tău și din prejudecățile tale.

Permite-mi mamă să îmi vindec orice rană de respingere, abandon, umilință, trădare, nedreptate și orice frică pe care femininul din tine le-a creat în mine. 

Te iert pentru toate cuvintele pe care mi le-ai spus și care m-au rănit. Te iert mamă că nu ai fost lângă mine și nu m-ai susținut când și cum aveam eu nevoie. Te iert că nu ai putut să îmi oferi atâta afecțiune cât aveam eu nevoie. Te iert că nu m-ai valorizat cât mi-am dorit eu. Te iert pentru pedepsele pe care am considerat că nu le merit. Te iert pentru agresivitatea ta fizică și cea verbală pe care le-ai manifestat asupra mea. Te iert că m-ai obligat să îmi asum responsabilități care ar fi fost ale tale. Te iert că nu m-ai învățat să îmi dezvolt feminitatea. Te iert că mi-ai imprimat în subconștient prejudecățile tale. Te iert pentru toate greșelile pe care le-ai făcut față de mine cu voie, fără voie, cu cuvântul, cu fapta, cu gândul… Te iert pentru….(adăugați ceea ce considerați că trebuie să iertați la mama dvs.)

Acum te înțeleg, te văd, te iert, te iubesc, îți mulțumesc, te onorez, te eliberez și mă eliberez. (de 3 ori)

     Cu mâinile unite ca la rugăciune, cu capul ușor aplecat spuneți:

Iubita mea mamă te rog să mă ierți pentru toate cuvintele mele care te-au durut și pentru neascultarea mea. Te rog să mă ierți că nu te-am înțeles, că te-am criticat, că te-am judecat, că te-am jignit, că …. (adăugați ceea ce credeți că i-ați greșit mamei).

Te rog să mă ierți pentru toate greșelile pe care le-ai făcut față de tine cu voie, fără voie, cu cuvântul, cu fapta, cu gândul… Te rog să mă ierți pentru toate proiecțiile negative pe care le-am revărsat pe tine.

Îți mulțumesc pentru toate lecțiile pe care mi le-am luat prin tine mamă. Îți mulțumesc pentru că m-ai îngrijit așa cum ai putut tu. Îți mulțumesc pentru tot ceea ce mi-ai oferit.

Te iubesc și-ți mulțumesc! Ești cea mai bună, frumoasă și minunată mamă pe care aș fi putut să o am în această viață!

Datorită ție mamă sunt astăzi omul care sunt. Azi, eu (prenumele dvs) sunt stăpân/ă pe propriul meu destin.

Acum eu te eliberez. Te eliberez de orice datorie ai fi avut față de mine. Te eliberez de orice învinuire ți-am adus.

Te iert (de 3 ori). Mă iert (de 3 ori). Te eliberez (de 3 ori).  Mă eliberez (de 3 ori).  Te iert și mă iert, te eliberez și mă eliberez (de 3 ori).

Te rog pe Tine Doamne Dumnezeul tuturor Dumnezeilor și pe Tine Maică Divină,  vindecă în mama mea și în cele din neamul ei toate rănile sufletești, toate durerile și ajută-le să-și integreze lecțiile și astfel eu să îmi trăiesc propria mea viață eliberată de poverile lor. Acum, pe tine mamă și pe neamul tău, pe toate strămoașele mele, vă încredințez Divinului care vă va da susținere și ajutor, iar eu voi trăi viața mea.

Așa este!

      Rog toate entitățile de lumină care au acceptat să vină să mă ajute să vindec relația cu mama mea, să mă vindec de toate traumele din viața intrauterină, de toate energiile negative din copilăria mea și din toată viața mea alături de mama.

Te rog Arh. Mihail taie toate corzile care sunt în afara Legii Divine dintre mine și mama mea. (Vizualizați acest proces.)

Mulțumesc, s-a împlinit (de 3 ori).

Te rog pe tine Arh. Rafael vindecă locul de unde au fost tăiate aceste corzi nesănătoase și curăță și amprentele lor. Te rog vindecă relația mea cu mama mea și curăță din aurele noastre toată energia negativă care ne împiedică să avem o relație armonioasă, curăță toate neiertările, judecățile greșite și toată energiile negative pe care ni le-am dat una alteia. (Vizualizați acest proces.)

Mulțumesc, s-a împlinit (de 3 ori).

Te rog pe tine Arh. Gabriel vino și stabilește între mine și mama mea o comunicare verbală, mentală, emoțională corectă din punct de vedere divin. (Vizualizați acest proces.)

Mulțumesc, s-a împlinit (de 3 ori).

Rog Entitățile Iubirii necondiționate să mă umple de iubire și recunoștință pentru mama și pe mama so o umple de iubire pentru mine și iubirea să îi înlăture din suflet toate tristețile. (Vizualizați acest proces.)

Mulțumesc, s-a împlinit (de 3 ori).

(Aplecați-vă capul și spuneți:)

Îmi cer iertare Principiului feminin Divin pentru orice greșeală am făcut.

Te rog pe tine Maică Divină să ne ierți și să ne binecuvântezi cu darurile Tale! (Vizualizați acest proces. Simțiți împăcare, iubire eliberare. Simțiți cum iubirea, blândețea, puterea și binecuvântarea Maicii vă umple fiecare celulă.)

Mulțumesc, s-a împlinit (de 3 ori).

Acum mă simt împăcat/ă cu mama, cu Principiul feminin Divin, cu femeile din viața mea, cu energia feminină din mine. (Rămâneți în contemplare câteva momente și simțiți ceea ce ați afirmat.)

Îmi cer iertare Principiului feminin demonic pentru orice greșeală am făcut. (Așteptați si rețineți ceea ce ați simțit, dacă ați primit sau nu iertarea. Puteți spune: Ce pot să fac să primesc iertarea ta? Dacă ați primit vreun răspuns notați-l cât ieșiți din această stare de meditație.)

     Acum vă adresați mamei dvs (pozei):

Dragă mamă, (+ prenumele) îți mulțumesc că ai acceptat invitația mea. Te rog și îți mulțumesc că m-ai înțeles și te rog să accepți să iei de la mine toată greutatea care îți aparține.

Orice legături dintre noi care sunt în afara Legii Divine s-au rupt, acum, aici. Acum mi-am luat înapoi puterea mea și ți-am înapoiat puterea ta. Toate structurile mele care erau la tine mi le-am luat înapoi și toate structurile tale care erau la mine ți le-am înapoiat acum.

Ești mama mea, te iubesc și îți mulțumesc cu respect și recunoștință.

  Vizualizați-vă mama, așa cum o știți. Vedeți-o acum mai frumoasă și mai fericită. Sărutați-i mâna și vizualizați cum vă atinge capul și vă binecuvântează.

Rugați-o să plece cu toate structurile ei energetice și din nou spuneți-i că o iubiți și-i mulțumiți.

           Dragele mele strămoașe din neamul tatălui meu și din neamul mamei mele, îmi cer iertare că nu v-am înțeles, că v-am judecat și pentru că nu v-am onorat!

Îmi cer iertare pentru orice proiecție negativă am făcut-o, pentru orice judecată emisă despre comportamentul vostru, despre lașități, vicii, infidelități, vinovății, dureri, durități, abandon, neasumări ale femeilor din arborele meu genealogic. Acum știu că acelea au fost lecții voastre, vă respect și vă iubesc.

Vă rog să mă iertați că adesea m-am simțit împovărat/ă, rușinat/ă sau dezechilibrat/ă de voi.

Acum înțeleg că totul a fost pentru evoluția mea și știu că dacă voi nu erați nici eu nu eram acum aici.

Acum vă văd, vă înțeleg, vă respect, vă onorez și vă mulțumesc pentru darul vieții pe care mi l-ați dat.

Vă rog să mă îmi permiteți să mă eliberez de rușine, de vină și de toate greutățile lăsate de voi pe umerii mei. Vă rog să îmi permiteți să mă vindec de rănile, furiile, frustrările, neiertările, durerile, tristețile și de temerile voastre care sunt și în mine. 

Dragele mele strămoașe din neamul tatălui meu și din neamul mamei mele vă rog să mă iertați! Vă iert, vă iubesc, vă mulțumesc, vă onorez, vă eliberez și mă eliberez! Vă iert, vă iubesc, vă mulțumesc, vă onorez, vă eliberez și mă eliberez! Vă iert, vă iubesc, vă mulțumesc, vă onorez, vă eliberez și mă eliberez!

       Stați în liniște câteva momente.

    Ochii închiși. Prin intenție, mental, adunați din corpul vostru energiile care nu vă aparțin, energiile preluate și care sunt ale mamei și străbunelor dvs.. Vizualizați cum energiile lor se adună și sunt extrase din corpul dvs. și se duc în diverse direcții spre cele cărora le aparțin aceste energii.  

Rămâneți așa, simțind cum energiile care le aparțin, energii de suferință, nefericire, frică, furie, ură, neiubire, răzbunare, teroare, trădare, umilință, nedreptate, agresivitate, supărare, tristețe,…., destin și lecții se duc către aparținătoare.

 Dragă mamă și dragele mele străbune din neamul tatălui meu și din neamul mamei mele, vă dau acum înapoi tot ceea ce vă aparține, toate energiile, toate greutățile, toate necazurile, toate prejudecățile, toate lecțiile voastre. Vă dau înapoi toate energiile create sau preluate de voi și care vă aparțin. Vă înapoiez bucățile de suflet care vă aparțin și orice este nebenefic în structurile mele și vă aparține.

Toate acestea au fost prea greu de dus pentru mine și vă rog primiți-le înapoi!

Vă mulțumesc că ați primit ceea ce vă aparține și că m-ați eliberat de aceste poveri! Vă mulțumesc, vă mulțumesc, vă mulțumesc!

Orice legături dintre noi care sunt în afara Legii Divine s-au rupt, acum, aici. Acum mi-am luat înapoi puterea mea. Toate structurile mele care erau la voi mi le-am luat înapoi și toate structurile voastre care erau la mine vi le-am înapoiat acum.

 Așa este! S-a împlinit! S-a împlinit! S-a împlinit!

       Simțiți cum vi s-a ușurat sufletul și întregul corp.

Deschideți ochii, priviți lumânarea consacrată Divinității și încredințați-I toate strămoașele dvs și spuneți:

 Dragă și iubită mamă și dragele și iubitele mele străbune din neamul tatălui meu și din neamul mamei mele, vă încredințez Divinității pentru că știu că Vă va ajuta și susține. Acum eu… (prenumele) mă retrag din destinul și din drumul vostru sufletesc. Acum eu… (prenumele) mă retrag în propria mea viață și în destinul meu. Spunând asta faceți un pas în spate. 

  Priviți din nou lumânarea și spuneți:

Te rog, Divin Suprem (Dumnezeu, sau cum doriți să numiți divinitatea) primește în grija ta pe mama și pe toate străbunele mele. Ajută-le, binecuvântează-le, susține-le! Ajută-mă și pe mine, susține-mă, binecuvântează-mă, vindecă-mă cu puterea și iubirea Ta!

 Deschideți-vă brațele ca și cum îmbrățișați și acceptați ceea ce ați cerut de la Supremul Divin și de la Principiul Feminin Divin.

Simțiți cum toate binecuvântările și darurile divine vă umplu corpul fizic și energetic.

Simțiți  bucuria împlinirii.

Mulțumiți cu recunoștință!

       Respirați adânc și lent apoi deschideți ochii.

Uniune Spirituală

Daniela

 

 

, , , ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

7 comentarii la „VINDECAREA RELAȚIEI CU MAMA ȘI VINDECAREA LINIEI DE DESCENDENȚĂ FEMININĂ

    1. Cel mai des din doua in doua saptamani daca simtiti ca mai aveti probleme pe partea emotionala sau neiertari cu mama sau cu femeile in general.

  1. Multumesc cu recunostinta !
    Sunt foarte incantata de ambele ”vindecari” si pe partea materna si pe cea paterna. Sunt foarte complexe ca de altfel multe materiale ce le-am gasit aici si le-am aplicat.
    Va felicit pentru munca depusa si seriozitate si va urmaresc de multi ani, chiar daca nu am scris niciodata pana acum! Am invatat enorm de multe de la dvs. mai ales reiki. Va doresc sanatate si inspiratie divina !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *