Vindecarea cu Lumină şi Culoare: o tehnică puternică

 

Terapia cu Lumină combinată cu Reiki are reale beneficii asupra corpului uman și readuce mult mai rapid starea de sănătate fizică. În Terapia cu Lumină se pot folosi toate culorile spectrului, în funcție de nevoia momentului. Lumina de culoare verde, roz sau alb, se spune că au influență pozitivă asupra celor mai multe probleme. Eu am folosi, de asemenea, violet, albastru, portocaliu, roșu și galben în diferite situații.

Terapia cu Lumină poate fi folosită pentru a dizolva blocaje fizice, mentale, emoționale, precum și spirituale.

În acest articol voi prezenta metode de vindecare a unor probleme fizice cu lumină şi Reiki.

Tehnicile descrise mai jos pot fi utilizate pentru vindecarea de sine și pentru vindecarea altora.

Lumina Verde folosită pentru sine sau pentru persoane aflate în apropiere.

După pregătirea obișnuită pentru fiecare ședintă Reiki, cereți ajutor, protecție, îndrumare și susținere Arhanghelului Rafael, cel care se ocupă de vindecarea fizică.

Așezați mâna pe partea corpului afectată. În cazul în care care este vorba de un organ intern afectat, plasați mâna pe corp în zona organului.

Vizualizați o lumină verde smarald care acoperă această parte a corpului sau organ. Vizualizați cum această parte a corpului sau organ absoarbe această lumină verde smarald și este vindecat. Faceți această vizualizare atâta timp cât simți că este nevoie.

Apoi faceți un tratament Reiki întregului corp. Simbolul OM este deosebit de eficient pentru vindecarea fizică și îl puteți invoca în timp ce folosiți Reiki. Dacă nu sunteți acordați încă la acest simbol, puteți folosi orice simbol cu care rezonați.

Cereți luminii verzi să rămână pe partea afectată până când este complet vindecată.

Procedura este aceeași pentru tratamentul propriei persoane sau a altor persoane.

Aceeași tehnică dar folosind desenul (Distanță și în persoană)

Dacă aveți dificultăți în vizualizarea sau conectarea cu organele corpului, puteți desena organul asupra căruia vreți să lucrați și îl colorați în verde deschis. Această culoare desenată reprezintă lumina verde și produce același efect ca și vizualizarea luminii. Tehnica poate fi folosită și în cazul în care persoana tratată este la distanță dar și pentru sine sau persoane aflate în apropiere. Aceasta este o tehnica foarte puternică.

După pregătirea obișnuită pentru fiecare ședintă Reiki, cereți ajutor, protecție, îndrumare și susținere Arhanghelului Rafael, cel care se ocupă de vindecarea fizică.

Priviți desenul. Vizualizați cum această parte a corpului sau organ absoarbe această lumină verde deschis și este vindecat/ă. Faceți această vizualizare atâta timp cât simți că este nevoie.

Apoi desenați simboluri pe organul desenat. Așa cum am menționat mai sus, simbolul OM este deosebit de eficient pentru vindecarea fizică.

Apoi faceți un tratament Reiki întregului corp. Cereți luminii verzi să rămână pe partea afectată până când este complet vindecată.

De exemplu, inima fiind organul asociat cu dragostea, rozul poate fi utilizat cu generozitate. Inima are nevoie de mai multă lumină galben și roz, iar pentru zonele din jurul inimii este necesar verde.

În cazul sistemului de reproducere feminin, a fost necesară doar lumina verde și roz.

Vindecarea cu roz deschis

Roz este culoarea dragostei. Dragostea are cea mai mare vibrație și este forța de vindecare cea mai puternică din univers. În afară de utilizarea luminii verzi, puteți vizualiza, de asemenea, cum lumina roz inundă  zonele afectate. Puterea de vindecare a verdelui și puterea iubitoare emanată din roz creează o combinație fantastică de vindecare profundă, la diferite niveluri ale ființei. Dacă utilizați desenul, puteți colora zona afectată cu un creion roz deschis și cu unul verde.

Vindecarea cu Alte Culori

Puteți folosi alte culori cum ar fi roșu, albastru, galben, portocaliu, alb și violet. Intuiția vă va ghida. Amestecarea culorilor este perfect în regulă, nu există greșeală.

Experimentați tehnica cu lumină și culori, combinați culorile după cum simțiţi.

Multe binecuvântări!

Uniune Spirituală

Daniela

,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *