Vindecarea cu Lumină şi Culoare: o tehnică puternică

Terapia cu Lumină combinată cu Reiki are reale beneficii asupra corpului uman şi readuce mult mai rapid starea de sănătate fizică. În Terapia cu Lumină se pot folosi toate culorile spectrului, în funcție de nevoia momentului. Lumina de culoare verde, roz sau alb, se spune că au influenţă pozitivă asupra celor mai multe probleme. Eu am folosi, de asemenea, violet, albastru, portocaliu, roșu și galben în diferite situaţii.

Terapia cu Lumină poate fi folosită pentru a dizolva blocaje fizice, mentale, emoționale, precum și spirituale.

În acest articol voi prezenta metode de vindecare a unor probleme fizice cu lumină şi Reiki.

Tehnicile descrise mai jos pot fi utilizate pentru vindecarea de sine și pentru vindecarea altora.

Lumina Verde folosită pentru sine sau pentru personae aflate în apropiere.

După pregătirea obişnuită pentru fiecare şedintă Reiki, cereţi ajutor, protecţie, îndrumare şi susţinere Arhanghelului Rafael, cel care se ocupă de vindecarea fizică.

Așezați mâna pe partea corpului afectată. În cazul în care care este vorba de un organ intern afectat, plasaţi mâna pe corp în zona organului.

Vizualizaţi o lumină verde smarald care acoperă această parte a corpului sau organ. Vizualizaţi cum această parte a corpului sau organ absoarbe această lumină verde smarald și este vindecat. Faceţi această vizualizare atâta timp cât simți că este nevoie.

Apoi faceţi un tratament Reiki întregului corp.Simbolul OM este deosebit de eficient pentru vindecarea fizică și îl puteți invoca în timp ce folosiţi Reiki.Dacă nu sunteţi acordaţi încă la acest simbol, puteți folosi orice simbol cu care rezonaţi.

Cereţi luminii verzi să rămână pe partea afectată până când este complet vindecată.

Procedura este aceeași pentru tratamentul propriei persoane sau a altor persoane.

Aceeaşi tehnică dar folosind desenul (Distanță și în persoană)

Dacă aveți dificultăți în vizualizarea sau conectarea cu organele corpului, puteți desena organul asupra căruia vreţi să lucraţi şi îl coloraţi în verde deschis. Această culoare desenată reprezintă lumina verde și produce același efect ca și vizualizarea luminii. Tehnica poate fi folosită şi în cazul în care persoana tratată este la distanță dar şi pentru sine sau persoane aflate în apropiere. Aceasta este o tehnica foarte puternică.

După pregătirea obişnuită pentru fiecare şedintă Reiki, cereţi ajutor, protecţie, îndrumare şi susţinere Arhanghelului Rafael, cel care se ocupă de vindecarea fizică.

Priviţi desenul. Vizualizaţi cum această parte a corpului sau organ absoarbe această lumină verde deschis și este vindecat/ă. Faceţi această vizualizare atâta timp cât simți că este nevoie.

Apoi desenaţi simboluri pe organul desenat.Așa cum am menționat mai sus, simbolul OM este deosebit de eficient pentru vindecarea fizică.

Apoi faceţi un tratament Reiki întregului corp. Cereţi luminii verzi să rămână pe partea afectată până când este complet vindecată.

De exemplu, inima fiind organul asociat cu dragostea, rozul poate fi utilizat cu generozitate. Inima are nevoie de mai multă lumină galben și roz, iar pentru zonele din jurul inimii este necesar verde.

În cazul sistemului de reproducere feminin, a fost necesară doar lumina verde și roz.

Vindecarea cu roz deschis

Roz este culoarea dragostei.Dragostea are cea mai mare vibrație și este forța de vindecare cea mai puternică din univers.În afară de utilizarea luminii verzi, puteți vizualiza, de asemenea, cum lumina roz inundă  zonele afectate.Puterea de vindecare a verdelui și puterea iubitoare emanată din roz crează o combinatie fantastică de vindecare profundă, la diferite niveluri ale fiinţei.Dacă utilizați desenul, puteți colora zona afectată cu un creion roz deschis şi cu unul verde.

Vindecarea cu Alte Culori

Puteţi folosi alte culori cum ar fi roşu, albastru, galben, portocaliu, alb și violet. Intuitia vă va ghida. Amestecarea culorilor este perfect în regulă, nu există greşeală.

Experimentaţi tehnica cu lumină şi culori, combinați culorile după cum sumţiţi.

Multe binecuvântări!

,

Navigare în articol

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *