Vindecarea celulelor

Aceasta este o tehnică de meditaţie foloseşte Reiki în vederea vindecării celulelor şi a ADN-ului.

Pentru început, pregăteşte-te pentru meditaţie încercând să te relaxezi pe deplin şi să te concentrezi, respirând încet şi profund timp de câteva minute.

Când eşti pregătit, imaginează-te că stai în picioare alături de un Simbol al Puterii imens, apoi vizualizează că atât tu, cât şi simbolul deveniţi din ce în ce mai mici, până când ajungeţi la o dimensiune suficient de redusă pentru a încăpea în interiorul organismului tău. Poţi să îţi închipui că te afli în interiorul capului sau al pieptului tău, după cum preferi.

Apoi focalizează-te asupra părţii de sus a simbolului (sau a razei de lumină Reiki) şi imaginează-te că stai aşezat pe aceasta; vizualizează spirala care se află dedesubtul tău asemenea unei flaşnete pe care o poţi vedea la un bâlci.

Intenţionează ca această celulă să fie vindecată de către Reiki

Rosteşte mantra sacră a Simbolului Puterii de trei ori şi intenţionează ca simbolul să te ducă în interiorul uneia dintre celulele tale – eventual într-o celulă care la momentul respectiv nu se află într-o stare de sănătate deplină. Acum porneşte – alunecând ca pe gheaţă de-a lungul simbolului sau al razei de lumină Reiki, până când „aterizezi” (cu un „pleosc! “, evident!) în interiorul uneia  dintre celulele tale. Imaginează-te că întinzi mâinile şi că laşi energia Reiki să curgă în exteriorul lor până când umple întreaga celulă. Intenţionează ca aceasta să se vindece, să se armonizeze şi să se echilibreze prin Reiki, până în momentul în care ea ajunge într-o stare perfectă de sănătate şi străluceşte într-o lumină aurie.

După ce ai vindecat una dintre celule. Începe să priveşti în jurul tău, unde s-ar putea să identifici alte celule care nu sunt sănătoase – poate doar câteva, însă s-ar putea să fie vorba şi despre zone mai extinse de celule. Acestea pot necesita destul de multă concentrare şi hotărâre de a le umple cu Reiki şi cu lumină aurie, însă focalizează-te pentru început asupra unei singure celule şi las-o să se umple de Reiki şi de lumină aurie.

Identifică alte celule care nu sunt sănătoase

Acum imaginează-ţi că Reiki circulă în toate direcţiile, de la celula vindecată, pătrunzând în celulele învecinate şi umplându-le cu lumină aurie, până când acestea sunt pe deplin vindecate, armonizate şi echilibrate. Pe măsură ce fiecare dintre celule ajunge să fie vindecată complet, ea radiază energia sa perfect echilibrată, precum şi Reiki în interiorul celulelor care o înconjoară. Încet, dar sigur, strălucirea aurie cuprinde întregul tău organism, până când fiecare celulă a acestuia ajunge să fie umplută cu Reiki şi cu lumină aurie, strălucind de sănătate şi căpătând o stare de armonie şi de echilibru perfecte.

Când simţi că fiecare celulă a fost vindecată şi că întregul organism îţi este plin de Reiki. alunecă uşor înapoi, de-a lungul Simbolului Puterii sau al razei de lumină Reiki, până  când te afli din nou în vârful acestora. Mulţumeşte luminii Reiki pentru minunata vindecare pe care a înfăptuit-o şi mulţumeşte, de asemenea, corpului tău pentru rolul pe care îl îndeplineşte prin faptul că se constituie într-un vehicul pentru existenţa ta în această viaţă.

Observă cum fiecare celulă se umple cu Reiki şi străluceşte de sănătate

După aceea, lasă încet imaginea ta să se estompeze în timp ce stai deasupra simbolului şi concentrează-te din nou asupra corpului tău fizic, asupra camerei în care eşti aşezat sau stai întins. Deschide ochii şi întinde-te sau chiar scutură puţin mâinile şi picioarele, pentru a-ţi readuce pe deplin conştiinţa în prezent.

După aceea, s-ar putea să vrei să petreci câteva minute în plus doar dăruindu-ţi Reiki şi bucurându-te de starea de relaxare şi de strălucire pe care o implică sentimentul că eşti plin de Reiki la un nivel profund.

 

, , ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *