Vârsta astrală (VA)

 

Vârsta astrală (VA) reprezintă vârsta măsurată în miliarde de ani tereștrii de la apariția entității (de măsurat) în Univers sub forma actuală, adică de șarpe (SK- șarpele Kundalini).

O ființă cu  VA peste 4,5 miliarde de ani este mai mare decât Pământul, deci a trăit și pe alte planete.

De exemplu, un om cu o VA mai mică de 3,5 miliarde de ani nu are o experiență foarte mare, deci are o cunoaștere mai mică decât un om cu o VA mai mare decât cea a Pământului.

Spiritele cu o VA mai mică de 4,5 miliarde de ani sunt copii Pământului, sunt la primele lor întrupări.

Spiritele cu o VA peste 4,5 miliarde de ani pot fi: Fii/Fiice de Dumnezeu, Îngeri întrupați, Arhangheli, demoni, scorpii, dragoni…

Spiritele tinere, sub 4,5 miliarde de ani, copii planetei,  se distrează, experimentează, învață sau nu din greșeli, sunt instinctuali, indeciși, pot lua decizii greșite din lipsă de experiență. Vârsta astrală mică înseamnă sensibilitate mare, ceea ce înseamnă conectare la subconștientul colectiv care nu poate fi stăpânit și se amplifică instinctele.

Spiritul adult are VA între 4,5-9 miliarde de ani are experiență la nivel interior, știe și simte ce are de făcut, trece ușor peste diverse încercările ale vieții, are intuiție raportată la relația cu ceilalți, se poate bucura de viață…. 

Un spirit bătrân, de peste 9 miliarde de ani, este înțelept, un bun mentor, psihoterapeut, bun ascultător al celor care vin să-și spună necazurile. Poate fi un bun prieten, bun părinte, bun partener de cuplu. De asemenea poate fii leneș, fără chef, plictisit de sex, deoarece în zeci sau sute de vieți a experimentat sexul (și doar iubirea îl poate „aprinde”).

Cu cât VA este mai mare cu atât omul are o cunoaștere și o conștiință de sine mai mare, are o putere mai mare de manifestare, are intuiție, are rezistență la agresiuni, o protecție mai mare. Un spirit mai bătrân are putere mentală mare, are voinţă mai mare, putere interioară, o dimensiune mai mare a sufletului, capacitate mai mare de a iubi, de dorințe sexuale, de aptitudini, de înțelepciune, etc.

Spiritele cu o VA peste 4,5 miliarde de ani sunt precum o stâncă, sunt lideri, sunt mentori, sunt aceea la care apelează lumea să întrebe și să se sfătuiască.

Un spirit bătrân are capacitatea de a schimba multe la nivelul subconștientului colectiv, de aceea este important să emită în sens pozitiv.

Cei cu VA mare pot fi supărați pe Dumnezeu, pe lume, pe cer, pe Sfatul Bătrânilor considerându-se nedreptățiți că au fost trimiși la întrupare. Pot fi depresivi de la naștere pentru că nu și-au dorit să se nască, nu iubesc viața, au dorință mică de a trăi, se pot îmbolnăvi după naștere. Pot considera că au o viață grea deși au tot ceea ce au nevoie.

Persoanele cu VA mare ar trebui să iubească viața, să-și creeze o bună conexiune cu Dumnezeu, să fie recunoscători, să ierte și să se ierte.

Cei cu DH mare și cu VA mare, pot avea o relație proastă cu părinții dacă aceștia au valori mai mici.

Având putere de manipulare mare, persoanele cu VA mare pot face și greșeli mari.

O femeie cu VA mare își poate manipula partenerul, îi poate prelua „rolul”, poate fi nemulțumită sexual dar și emoțional de un partener cu VA mai mică ca a ei, chiar dacă el este frumos, deștept și „devreme acasă”.

Sunt și entități care au trecut prin diferite existențe și nu au învățat nimic. Orice spirit care nu ajunge la Îndumnezeire/ desăvârșire, este obligat să se întoarcă pe pământ.

VA se poate suplimenta prin cunoaștere.

Un spirit cu vârsta astrală mai mare decât vârsta pământului a  trecut printr-o judecată și are înscrise în subconștient anumite legi despre care știe instinctual că nu ar trebui încălcate.

Se pot întrupa, aici, pe pământ, spirite care au fost călugări, pustnici, sfinți pentru a-și lua anumite lecții de viață: despre sexualitate, familie, copii, despre a fi femeie sau bărbat, etc.

O anumită valoare a luminii interioare (DH-ului) la o vârstă astrală mare este diferită de aceeași valoare a luminii interioare la o vârsta astrală mică, deoarece cantitatea de întuneric a ființei cu vârstă astrală mai mare este exponențial mai mare decât întunericul pe care-l are ființa cu vârstă astrală mai mică.

O persoană cu vârsta astrală mare, cu o capacitate mentală mare dar dublată de orgoliu (stimă de sine prost înțeleasă) poate trece prin situații grele deoarece își supraevaluează „forțele”.

Un spirit cu vârsta astrală mare, cu DH mare și cu aur spiritual acumulat din alte vieți are o protecție suplimentară. Indiferent prin ce greutăți trece, „ceva/cineva” intervine și-l „scoate din necaz”. Această „scoatere din necaz” înseamnă consum de aur spiritual și este foarte important să nu se facă greșeli care să ducă la acest consum și a ajunge în situația de a fi pe zero, situație în care acest spirit decade emoțional, devenind depresiv dar și trecând prin diferite necazuri.

 O vârstă astrală mare ar trebui să ne responsabilizeze, să fim recunoscători pentru darul vieții și să facem tot ce putem pentru a întrerupe lanțul întrupărilor.

Daniela

Uniune Spirituală

 

,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *