Un scurt autotratament care foloseşte simboluri  Reiki

 

Această metodă nu ar trebui folosită prea des ca înlocuitor pentru autotratamentul complet, dar este excelentă când ai puţin timp sau îţi oferi o simplă „reîncărcare energetică”. Folosirea simbolurilor sporeşte cantitatea de energie Reiki dublând eficienţa (timp de cinci minute echivalează cu un autotratament tradiţional de zece minute).

Ţine mâinile în faţă şi vizualizează imaginea ta între ele. (Poţi folosi o bucată de hârtie cu numele tău pe ea sau o fotografie de-a ta.) Desenează cu mâna dominantă Simbolul Distanţei deasupra celeilalte mâini, spunând în tăcere mantra sa de trei ori.

Desenează Simbolul Armoniei deasupra mâinii/numelui/fotografiei, spunând în tăcere mantra sa de trei ori.

Desenează Simbolul Puterii deasupra mâinii/numelui/fotografiei, spunând în tăcere mantra sa de trei ori.

Ţine mâna dominantă deasupra celeilalte mâini/nume/fotografii şi intenţionează ca Reiki să curgă pentru binele tău suprem. Menţine această poziţie timp de cinci sau zece minute sau cât timp doreşti.

Desenează din nou Simbolul Puterii deasupra mâinii/numelui/foto­grafiei, spunând mantra sa de trei ori şi intenţionând ca această energie minunată, vindecătoare să fie pecetluită înăuntru; intenţionează să termini tratamentul.

 

, , ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *