Triplă Protecţie

Triplă reţea/grilă

Tehnica următoare este pentru a păstra curăţenia energetică în diferite zone cum ar fi casa, locul de muncă sau maşina.

  În această tehnică ideea este de a crea o rețea, care are  formă geometrică conform dimensiunii locației.

Grile sferice sunt cele mai stabile şi uşor de întreţinut.

Este idicat să reînnoiţi săptămânal grila sau atunci când observați că energia scade sau devine negativă.

Tehnica partea întâi:

 Imaginaţi-vă un cerc care înconjoară zona pe care doriţi să o păstraţi curată energetic.

Rugaţi-l pe Arh. Mihail să activeze grila/ rețeaua sferică din jurul casei dvs de exemplu. Rugaţi-l să vă trimită Cete de îngeri care să fie în zona aleasă de dvs, să elimine prin rotire inversă afară din grila dvs., filatura din entități negative astrale, frecvențe electromagnetice adverse, frica, lipsa de armonie, furia, influențe nefavorabile astrologice, așteptări, frustrare, virusuri, ciuperci, bacterii, griji, distorsiuni astrale, lipsă de comunicare, tristețe, deficitul energetic, singurătate, monade karmice, și tot ceea ce distorsionează semnătura spirituală sau comunicarea clară cu Spiritul.  Puteţi trece orice alt ceva care nu a fost menționat, dar care știţi că trebuie să părăsească spațiul în acest moment.

  (Acestea sunt doar câteva sugestii. Completați tot ce este necesar în funcție de situația dumneavoastră).

Când simţiţi că s-a făcut curăţarea completă prin rotirea inversă a grilei spuneţi „stop rotire. Mulțumesc.”

Treceţi la partea a doua a tehnicii:

„Legiuni de îngeri ai Arhanghelului Mihail, vă rog să infuzaţi grila cu energiile graţiei, puritate, credință, speranță, pace, libertate, armonie, dragoste, milă, Alpha / Omega, Extazul și Victoria lui Dumnezeu. Perfuzaţi cu dragoste intimitatea, centraţi chakra unificată, infuzaţi claritate, legătura completă cu Spiritul, toleranță, comunicare clară, sănătate, avere, să urmez Spiritul fără ezitare, măiestrie, suveranitate, și orice altceva care nu a fost menționat aici, dar care știu că trebuie să fie în spațiul acesta în acest moment. Vă rog să sigilaţi grila mea. Mulțumesc!” (Din nou, puteţi adăuga mai multe sugestii cu orice aveţi nevoie, în funcție de situația dumneavoastră.)

A treia protecţie:

„Cerc de securitate, realiniază grila pentru a se armoniza cu energiile dimensional-superioare. Eliberați toate distorsiunile și paraziți. Infuzaţi frecvențe pentru comunicarea clară cu Spiritul. Sigilaţi grila mea. Mulțumesc!”

     Tripla Grilă se poate face pe  o locație fără ca dvs să fiţi acolo fizic. Puteţi aplica tehnica în jurul mall-ul, tribunalului, magazinului alimentar, etc, înainte de a ajunge acolo. Rețineţi că nu poate fi folosită pentru a-i manipula pe alții; doar face anumite energii mult sau mai puțin ușor accesibile. Aceasta este o tehnică foarte versatilă. Am dat aplicațiile de zi cu zi. Geometria sferică este foarte stabiăl şi uşor de întreţinut. Trăiţi în ea tot timpul și va fi mai ușor să trăiască Raiul pe Pământ.

    Tripla Grilă NU trebuie utilizată în jurul propriilor câmpuri.

 

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Un comentariu la „Triplă Protecţie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *