TRIPLA MANTRA

Tripla mantra dă încredere de sine, echilibru și stabilitate totală pentru a combate toate adversitățile. Mantra te vindecă, eliminând tristețea, durerea și boala. Atâta timp cât vei cânta tripla Mantra pe acest pământ, vei fi protejat. Această mantra curăță karma prezentul, trecutul și viitorul. Curăță toate tipurile de obstacole mentale, psihice,  protejează împotriva accidentelor.

Tripla Mantra te eliberează de karma și îți reduce la minimum datoriile anterioare făcute atunci când ai fost doar parțial conștient. După cum se schimbă timpul și spațiul prin incantarea acestei mantra, așa te ridici la înălțimea ființei tale superioare și ești capabil să transformi situații neplăcute în jurul tău. Deși este adevărat că noi toți avem datorii de plătit, nu trebuie să lăsăm aceste datorii să devină obstacole de netrecut. Atunci când te confrunți cu situații dificile de viață și / sau adversități, perfecțiunea triplei Mantra prin repetare concentrată va crea căldura divină care arde karma și permite lui Dumnezeu să strălucească.

Rostește tripla Mantra în orice moment, în orice loc, și tot ceea ce este negativ, cunoscut sau necunoscut, te va părăsi, chiar posibilitatea de moarte prematura. Ori de câte ori te simți indecis, vulnerabil sau împrăștiat în interior, spune Tripla mantră pentru a le elimina, astfel încât să te poți conecta cu Sinele Superior. Prin vibrare tripla mantra, toți curenții care trec prin tine vor fi aduși în armonie și, indiferent de circumstanțe, vei simți un echilibru puternic, pașnic în interiorul tău pe care nimic nu-l poate tulbura. De îndată ce rostiți Triple mantra, slujitorii credincioși ai lui Dumnezeu din lumea superioară, vin în ajutor. Tripla mantră determină toți copiii naturii – spiritelor care populeaza orașele, pădurile, munții, oceanele, lacurile, râurile, vânturile, norii și soarele, să vină în ajutorul tău. Prin vibrare tripla mantră, o armata de entități de Lumină sosesc din toate direcțiile în jurul tău, astfel încât să fi protejat, binecuvântat și eliberat de situații negative.

Această mantră minunată, Mantra Triplă, înlătură toate tipurile de dificultăți psihice și fizice în viața de zi cu zi. Asigură protecție în călătoriile cu avionul, mașina. Ea intersectează, străbate toate frecvențele contrastante, cuvintele, gândurile și acțiunile.

Ascultând sau intonând această mantră, îți vei consolida câmpul magnetic și vei fi protejat.

TRIPLA MANTRA

Aad Guray Nameh, Jugaad Guray Nameh, Sat Guray Nameh, Siri Guroo Dayv-ay Nameh

Aad Such Jugaad Such Hai Bhee Such Nanak Hosee Bhee Such

Aad Such Jugaad Such Hai Bhai Such Nanak Hosee Bhai Such

TRADUCEREA TRIPLEI MANTRE

Eu mă înclin în fața Învățătorului Primordial,

Eu mă înclin în fața adevărului, care a existat de-a lungul veacurilor,

 Eu mă înclin în fața Adevăratei Înțelepciuni.

 Eu mă înclin în fața Marii Înțelepciuni Divine.

Adevărat la început, adevărat de-a lungul veacurilor, adevărat chiar Acum, Guru Nanak, adevărul va fi întotdeauna.

Adevărat la început, adevărat de-a lungul veacurilor, adevărat chiar Acum, Guru Nanak, adevărul va fi întotdeauna.

Există 3 părți la această mantră de vindecare:

Prima parte te va înconjura cu o Lumină energetică de protecție.

Cea de a doua parte va elimina obstacolele din calea ta spiritual.

Partea a treia va elimina toate tipurile de obstacole din viața de zi cu zi.

Tehnica de meditație:

  1. Găsește o poziție comodă de meditație. Îți recomand să stai în poziția Lotus (Padmasana), poți sta în șezut pe un scaun, cu spatele drept sau în postura Sukhasana.

Scopul actual nu este modul în care te așezi, scopul real este de a respira în mod corect și eficient, precum și o postură care îți permite să fii atent la respirație.

  1. Poți începe, acum, intonarea mantrei, însă, te rog, să citești semnificația și beneficiile acestei mantre.

  2. Închide ochii.

  3. Următorul pas este să oprești toate gândurile care rulează în mintea ta. Este foarte necesar să îți disciplinezi mintea, respirația te va ajuta. Începe să te concentrezi pe și în afara respirației, urmează-i calea, pe măsură ce aerul intră prin nas în plămâni, se extinde în piept și, apoi, încet, iese din corp. Lasă respirația să te echilibreze și urmărește un ritm.

  4. Începe să îți relaxezi corpul și expiră încet eliminând toate tensiunile, stresul emoțional din corp, cap, brațe, umeri, picioare și din minte.

  5. Începe să te concentrezi asupra mantrei de vindecare. Poți să o intonezi dacă vrei, din inimă, dar schimbarea începe de la înțelegere. Astfel, poți lăsa mantra să curgă în fundal, în timp ce te concentrezi pe sensul mantrei de vindecare. Meditează la semnificația și beneficiile ei, intră adânc, dezvoltă propria înțelegere și după ce te simți confortabil, începe să intonezi mantra cu voce tare.

  6. Meditează cel puțin timp 11 minute, de două ori pe zi (cel puțin o dată). Dacă ai mai mult timp, poți medita cât dorești.

  7. După ce ai terminat meditația, freacă lin mâinile și odată ce acestea sunt calde, așează-le pe ochi și retrage-le treptat, pe măsură ce deschizi ochii cu un nou tu.

Sursa: Triple Mantra Meditation

, ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *