Trimiterea energiei Reiki pentru ziua următoare

 

Dacă sunteţi iniţiaţi în Reiki, trimite-ţi zi de zi Lumina pentru ziua care urmează (şi pentru tot restul vieţii) spre „pentru binele suprem a lui...nume dvs…, cât îi este permis de Dumnezeu, în deplin acord Divin”.

Se trimite lumină propriei persoane pentru ziua care urmează şi pentru tot restul zilelor „pentru a mă simţi foarte bine, plin de lumină, compasiune, fericire, împlinire, pentru sănătate fizică, mentală şi psihică, pentru împlinire materială şi spirituală, pentru întâlnirea iubirii şi a persoanelor optime şi benefice şi pentru îndepărtarea tuturor factorilor agresori şi tuturor agresorilor de orice fel din viaţa mea.” Folosiţi HSZSN.

Se programează ca lumina să fie trimisă în scopul de mai sus atâta timp cât se va lăsa muzica de relaxare să cânte, indiferent de nivelul volumului acesteia. (Puteţi condiţiona programarea după propria dorinţă: atâta timp cât există acest ghiveci în cameră”, „atâta timp cât nu schimb eu şi numai eu această programare”)

Se mulţumeşte tuturor maeştrilor ascendenţi şi ghizilor de lumină pentru pentru asistenţa acordată şi se cere sprijinul sursei Reiki în toate momentele vieţii care vor urma.

Se vizualizează situaţiile zilei următoare într-o lumină benefică.

Se realizează Gassho şi se face CKR, plin de respect încheindu-se autotratamentul Reiki.

, ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *