TRATAMENTUL REIKI

Odată ce aţi fost acordaţi pe frecvenţă de lucru a energiei Reiki, puteţi accesa această frecvenţă ori de câte ori doriţi, în beneficiul dumneavoastră sau al altora. Nu este necesar să practicaţi autotratamentul timp de câteva luni pentru a realiza un tratament cu rezultate bune pe altcineva. Să presupunem că o persoană din familie are o durere de cap. Dumneavoastră ştiţi că îl puteţi ajutA şi nu o faceţi pentru că nu aveţi cele câteva luni de autotratament efectuat pe dumneavoastră? Atunci, la ce bun aţi mai urmat un asemenea curs ?

Atât maeştrii japonezi de Reiki, cât şi cei americani îi comunică studentului că poate face un tratament altei persoane imediat după ce acordajul a fost primit şi recomandă practicarea Reiki cât mai des cu putinţă. Se poate spune că nici nu realizaţi ce multe aţi obţinut într-o singură zi de curs Reiki, când dintr-o persoană obişnuită aţi devenit un vindecător.

O sugestie, a cărei aplicare se va dovedi de folos în viitor, este să ţineţi un jurnal pentru a va nota impresiile din timpul tratamentelor, evoluţia acestora sau câteva gânduri frumoase.

Exersaţi, încercaţi să experimentaţi tot ceea ce aţi învăţat şi aplicaţi ceea ce vi se potriveşte cel mai bine.

,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *