Tipuri de stringuri şi o metodă de a le tăia

 

Stringurile ne leagă de evenimente, persoane, lucruri sau dorinţe de care avem sau am avut ataşamente. Stringurile se crează nu doar cu persoanele cu care am intrat în contact în această viaţă dar şi cu cele din vieţile anterioare.

Există legături, stringuri la nivelul fiecărei chakre. Aceste stringuri pleacă din chakra corespunzătoare nivelului de relaţie pe care l-am avut cu o altă persoană. De exemplu stringurile din chakra 4 ne leagă de persoanele pe care le-am iubit sau urât în trecut, stringurile din chakra 1 şi 2 pleacă – cu persoanele cu care am avut relaţii sexuale; stringurile din chakra 6 ne unesc cu maeştrii spirituali.

Alt tip de stringuri care pornesc din chakra 1 ne unesc cu Planeta Pământ şi sunt stringuri de ataşamente: bani, fumat, sex, faimă etc.

După cum ştim, aceste stringuri trebuie tăiate pentru a ne eliberera, tăiere care se face apelând la puterea Arhanghelului Mihail. El taie acele stringuri a căror probleme ne-au depăşit. Nu se pot tăia stringurile pe care încă le folosim sau le dorim şi nici stringurile de neiertare, stringurile dintre două persoane care încă nu s-au iertat la nivel de Sine. Deci eliminând ura şi iertându-se reciproc, stringul poate fi tăiat. De asemenea la nivelul ataşamentelor, nu pot fi tăiate stringurile ataşamentelor pe care încă le avem. De exemplu, dacă îmi place şi doresc să fumez, nu o să îmi poată tăia nimeni stringul până în momentul în care o să îmi doresc cu adevărat să nu fumez.

 Aceste stringuri pornesc de la nivelul Şarpelui Kundalinii. Cu cât sunt mai multe şarpele este împiedicat să urce pe coloana vertebrală în ascensiunea lui spirituală. Cu cât sunt mai puţine legăturile, ascensiunea Şarpelui Kundalini este mai uşoară.

 Meditaţia tăierii legăturilor

 Staţi aşezaţi comod, vă relaxaţi.

 Vă vizualizaţi în interiorul corpului.

Coborâţi privirea până la nivelul chakrei 2, încercând să vizualizaţi din interior această chakra, urmărind să vedeţi sau să intuiţi corzile ce pleacă de acolo. Stringurile pot avea diferite forme, mărimi şi culori, în funcţie de persoana la care conectează.

  Se invocă Arhanghelul Mihail: “Arhanghele Mihail te rog taie-mi legăturile de la această chakră.”

 Se priveşte din nou chakra, pentru a vedea câte au fost tăiate şi câte au rămas. Dacă nu puteţi vizualiza, la început, puteţi cere de câte ori simţiţi taierea acestor stringuri.

 Se continuă în acelaşi mod cu celelalte chakre: 3, 4, 5, 6 se face pentru ambele proiecţii (anterioară şi posterioară).

, , ,

Navigare în articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *