Terapie Reiki

 

Argintul Viu

Este printre cele mai des întâlnite acte de magie. Argintul viu este componenta energetică a mercurului, altfel spus, mercur energetic. Corpul uman are proprietatea de a transmuta elementele şi corpul persoanei căruia i se trimite acest tip de energie, în timp transformă această energie în mercur fizic. Este şi motivul pentru care la cei care au argint viu trimis de mult timp, apare la analize un surplus de mercur în organism. Spun acestea pentru a nu se înţelege, că se trimite mercurul fizic sau că altcineva sparge termometre şi pune mercurul în mâncare.

Argintul viu, mă refer strict la această energie, se poate prelua în mai multe moduri. Fie se trimite direct de la agresor la victimă, fie se folosesc intermediari (mâncare, băutură etc).

Simptome

Simptomele argintului viu sunt destul de clare şi prezenţa lui este foarte uşor de diagnosticat. Argintul viu fiind o energie grea se depune în testicule la bărbaţi şi în organele genitale la femei. În primul rând, la apariţia argintului viu în organism apar dureri ale abdomenului inferior. În cazul unor cantităţi ceva mai mari apare diareea, senzaţia de vărsături sau chiar se elimină prin vărsături.

Sunt persoane care simt prezenţa argintului viu prin apariţia senzaţiei de mâncărime în zona perineului. În timp, neeliminat, duce la disfuncţii sexuale, false chisturi, dureri de ovare la femei. De asemenea, la bărbaţi se manifestă şi ca dureri de testicule. În cantităţi foarte mari duce la afectarea câmpului mental, ceea ce înseamnă dereglarea a tot ceea ce ţine de gândire, memorie, capacitate de decizie.

Datorită transferului energetic între fiinţele vii, mă refer în special la oameni, argintul viu se poate prelua de la cei care au astfel de probleme. Luând masa cu o persoană care are argint viu putem avea surpriza să descoperim că avem şi noi o parte. A nu se înţelege că vina aparţine acelei persoane, care, în general, nici nu este conştientă de această problemă.

Alte indicaţii

Pentru cei ce ştiu să măsoare, se verifică ce cantitate de argint viu are pacientul. Se mai măsoară valorile pentru chakrele I şi a II-a.

Se verifică dacă este trimis sau preluat prin transfer de la o altă persoană.

Se verifică prin măsurătoare de cât timp se află în organism şi dacă a afectat organele interne.

Terapia argintului viu prin Reiki este destul de simplă. Aceasta se face prin activarea palmelor cu DKM şi CKR, iar pentru cei iniţiaţi în Karuna Reiki, ZONAR şi HALU.

Se activează simbolurile CKR şi SHK pe chakrele I şi a II-a pentru deschiderea lor, astfel înlesnindu-se eliminarea argintului viu.

Apoi, cu palmele activate, se emite Lumină la nivelul chakrelor a II-a şi I. De asemenea se activează ZONAR şi HALU pe aceste chakre şi pe proiecţiile lor posterioare

Autocontrol

Se invocă Lumina de la Duhul Sfânt apoi se vizualizează Lumina intrând pe chakra coroanei, coborând pe canalul principal, iar la nivelul chakrei a II-a această rază de Lumină se măreşte, iar odată cu deplasarea Luminii în jos ia şi argintul viu, ducându-1 pe picioare şi de acolo în centru Pământului.

Alte metode

O altă metodă de a curăţa argintul viu este aceea de a participa la Slujba de Sfântul Maslu, iar la sfârşitul acestei slujbe se merge la preot pentru a fi miruit şi stropit cu aghiazmă.

Altfel, o soluţie destul de neplăcută este citirea Psaltirii. Dezavantajul acesteia constă în faptul că există posibilitatea ca eliminarea să fie făcută prin vărsături şi diaree. De altfel, nu se recomandă citirea Psaltirii novicilor în rugăciune şi în ale creştinismului. În ortodoxie se cunoaşte faptul că pentru citirea Psaltirii este nevoie de binecuvântarea preotului. El stabileşte dacă respectivul om este pregătit din punct de vedere spiritual pentru aşa ceva.

LEGĂTURI

În dezlegarea legăturilor prin Reiki se folosesc simbolurile RAMA şi HALU din Karuna Reiki. Se activează aceste simboluri la nivelul la care este legat pacientul şi pe chakra corespondentă. Aceste simboluri conectează la Arhanghelii Mihail şi Rafael, aceştia pot fi rugaţi să taie şi să anihileze respectivele legături.

Activând palmele cu simboluri Reiki de vibraţie superioară, se pot simţi legăturile şi curăţa cu ajutorul palmelor.

O metodă eficientă este şi cea radiestezică, folosind Crucea de Lumină la nivelul legăturilor sau pe tot corpul, împreună cu următorul algoritm:

„Cu Lumina Duhului Sfânt ce curge prin palmele mele se taie şi se anihilează toate legăturile de magie de pe această persoană. Amin.”

Autocontrol

Se ridică mâna stângă spre cer, rugând Divinitatea să permită accesul la Duhul Sfânt. Prin această palmă se primeşte Lumina de Sus, iar prin cealaltă se emite Lumină în zona unde se află legătura, vizualizând cum aceasta se topeşte în Lumină şi dispare.

Alte metode

Astfel de legături se desfac citind rugăciunea şi Acatistul Sfântului Ciprian. De asemenea, foarte eficiente sunt Slujbele de dezlegare şi Molitvele Sfântului Vasile Cel Mare şi Sfântului Ioan Gură de Aur făcute de către un preot.

Mirul este iarăşi o formă de dezlegare în cazul legăturilor făcute cu întuneric. Se foloseşte făcând cruce cu mir pe fiecare chakră, pe ambele proiecţii. Nu pot spune că rezolvă problema 100%, dar suficient cât să permită posibilitatea de fi la slujbe sau de a citi rugăciunile necesare.

BLESTEME:

Se emite Lumină asupra blestemului mentalizând sau vizualizând cum acesta se micşorează şi sublimează în Lumină.

O altă metodă este activarea simbolului DKM de jur împrejurul norului negru, Lumina izvorâtă din deschiderea porţilor face că blestemul să se „topească” între simboluri. Odată cu DKM se pot folosi şi simboluri că CKR, RAMA, ZONAR, HALU, HARTH şi CRUCE.

Folosind Reiki, de la gradul II, se poate trimite Lumină de la distanţă special pentru anihilarea blestemului. Este o metodă foarte eficientă şi uşor de aplicat. Se trimite Lumină prin metoda distanţei, iar între palme se mentalizează blestemul. Se trimite Lumină zilnic timp de 10 -15 minute. În funcţie de mărimea blestemului depinde şi numărul de zile necesare transmiterii de energie.

Folosind Crucea de Lumină se rosteşte următorul algoritm:

„Cu Lumina Duhului Sfânt ce curge prin palmele mele, se anihilează în totalitate toate blestemele personale şi de neam de pe acest om şi toate energiile, informaţiile, algoritmii, programele malefice şi cele de reîntoarcere conţinute de aceste blesteme, acum şi pentru totdeauna. Amin.”

Autocontrol

Se vizualizează persoana şi blestemul pe ecranul mental, se emite Lumină de la Duhul Sfânt şi se învăluie blestemul în Lumină, până acesta dispare.

Alte metode

În luptă cu blestemele sunt foarte eficiente Slujbele de dezlegare, Molitvele Sfântului Vasile cel Mare şi ale Sfântului Ioan Gură de Aur. De asemenea, citirea Psaltirii face ca blestemele să se anihileze. Atenţie, deoarece se păstrează acelaşi principiu. Mărimea blestemului determină numărul de slujbe, rugăciuni şi posturi ce trebuie făcute.

Legatul cununiilor

Se activează palmele cu DKM, CKR, SHK, HSZSN, DKM şi se trimite Lumină la distanţă astfel: „Trimit Lumină pentru dezlegarea cununiilor lui X, după Voia Lui Dumnezeu.”

Pentru iniţiaţii Karuna Reiki se pot trimite Arhanghelii cu sabie pentru a tăia astfel de legături.

Se poate crea un spaţiu care să fie trimis la distanţă, acolo unde se află legate cununiile şi care să aibă în conţinutul său şi un algoritm de genul „Să se anihileze toate legăturile făcute pe cununiile lui X”,

Altfel în terapie, folosind Crucea de Lumină se rosteşte următorul algoritm:

„Cu Lumina Duhului Sfânt ce curge prin palmele mele se anihilează toate legăturile făcute pe cununii şi tot ce este făcut să împiedice această persoană să întâlnească şi să se căsătorească cu persoana aleasă de Dumnezeu.”

Autocontrol

Se vizualizează legăturile persoanei şi se dezleagă sau se taie cu o foarfecă realizată mental.

La fel, se pot vizualiza cele două verighete unde sunt legate şi cum, iar mentalizând o sabie de Lumină se taie legăturile, verighetele întorcându-se la cei doi.

Alte metode

Se poate ţine post negru şi se citeşte Acatistul Arhanghelilor Mihail şi Gavril. După citirea acatistului se spune următoarea rugăciune:

„Doamne Dumnezeule cel ce ai creat cerul şi pământul şi toate le-ai rânduit pentru noi oamenii, trimite te rog pe al tău Arhanghel Mihail pentru a mă dezlega de toate legăturile cununiilor puse pe mine păcătosul, robul tău.”

Sunt foarte eficiente rugăciunea Sfântului Ciprian şi Slujbele de Dezlegare;

Sporul casei şi sporul personal

Fiecare om are o anumită sumă de bani pe care o câştigă lunar prin Drept Divin. Această sumă este determinată de karma personală şi de cea de neam, de păcatele personale şi nu în ultimul rând de ceea ce face omul cu banii câştigaţi. Această sumă de bani se poate creşte sau se poate micşora în funcţie de ceea ce face persoana în cauză.

Pentru această problemă, omul are îngăduit de Dumnezeu un înger sau un ghid spiritual care se ocupă cu problemele lui financiare. Acest înger este denumit popular spor. În momentul în care este legat sporul, de fapt este legat acest înger. Există şi posibilitatea în care acest înger este furat şi legat să servească pe altcineva, în general pe cel care îl fură.

Sporul casei este format din suma sporului persoanelor care trăiesc în respectiva casă.

Simptome

Nemaiavând cine să se ocupe de partea financiară, din punct de vedere spiritual, omul începe să piardă banii, îi cheltuieşte fără să se aleagă cu nimic sau nu-i mai câştigă.

În cazul în care este furat sau legat sporul casei, problemele financiare apar la toată familia şi trebuie dezlegat sporul tuturor membrilor familiei.

Sporul poate fi furat printr-un simplu schimb de bani. În ideea protecţiei nu este indicat a cumpăra de la ţigani sau a da bani cerşetorilor ţigani indiferent dacă sunt copii sau nu. În general, aceştia au programe de furat sporul făcute de către vrăjitoarele lor.

Alte indicaţii

Se poate măsura radiestezic cât la sută este legat sau altfel spus, cât la sută te mai ajută acel înger.

Acest tip de atac psi apare în momentul în care omul greşeşte faţă de bani, şi astfel scăzându-i suma de bani meritată prin Drept Divin, Dumnezeu îngăduie să îi fie legat sporul.

Pentru rezolvarea problemelor financiare trebuie văzut unde greşeşte omul faţă de bani şi ce trebuie să schimbe în viaţa lui pentru a merită mai mult.

Prin Reiki se poate trimite Lumină zilnic îngerului sporului pentru a avea destulă Lumină să te ajute după Voia Lui Dumnezeu.

Pentru a-l dezlega, se trimite Lumină la distanţă astfel:

„Trimit Lumină pentru dezlegarea şi întoarcerea sporului la mine.”

Se trimite până este dezlegat şi are Lumină suficientă.

Se poate utiliza metoda ursuleţului, folosind CKR, SHK, HSZSN pentru deschiderea dimensiunilor către acest înger. Apoi se dă Lumină, se dezleagă de legături şi se curăţă de tot ce este malefic pe el.

Se creează un spaţiu de curăţare şi anihilare de legături, de programe malefice, de condiţionări negative etc, şi se trimite acest spaţiu îngerului sporului pentru a-l curăţa.

Autocontrol

Se vizualizează acest înger, apoi folosind o foarfecă la nivel astral se taie toate legăturile de pe el. Dacă se observă că mai sunt şi alte lucruri negative pe el, se curăţă şi de acelea.

Alte metode

Pentru rezolvarea acestei probleme, omul trebuie să înţeleagă unde greşeşte faţă de bani şi să schimbe aceasta. Ca un punct de plecare, pentru cei interesaţi, voi enumera câteva greşeli faţă de bani: fumatul, vândutul la un preţ mai mare decât cel meritat, furtul de bani, camătă, a cumpăra un produs mult mai scump doar pentru că provine dintr-un magazin de „fiţe” când în alte locuri este mai ieftin, a cheltui de fală etc.

De asemenea, atenţie la ceea ce spuneţi, juraţi sau gândiţi. Dacă cineva spune mereu că el nu are nevoie de bani sau că el nu vrea bani, acela nici nu primeşte. Nu mai spun, în momentul în care se jură că nu vrea, indiferent că o face sincer sau de ochii lumii. Corect este să vrei cât îţi este îngăduit de Dumnezeu, nici mai mult nici mai puţin.

Algoritmii şi programele malefice

Descriere

Algoritmii malefici sunt o sumă de informaţii negative create cu un scop precis, determinând energia să facă ceva anume. Aceşti algoritmi se implementează pe suportul energetic fie el Lumină, întuneric sau alte energii (suflet, energii din biocâmpuri, energiile plantelor, animalelor etc.) determinând respectiva, energie în sens negativ.

Programele sunt o sumă de algoritmi având un scop mai complex şi sunt create pentru a face rău în diferite momente, diferite situaţii sau a determina un anumit rău.

Simptome

În funcţie de structurile pe care le afectează şi informaţiile care se trimit se pot simţi diferit. Unele dintre cele mai neplăcute atacuri sunt programele pe suflet. Aceste programe făcute pe suflet pot trece peste Liberul Arbitru al omului, pot influenţa sentimentele oamenilor, pot induce diverse dorinţe.

Se pot depista când apar schimbări rapide în gândirea unui om, în sentimentele unui om, în dorinţele lui.

De asemenea, se pot conştientiza în momentul în care în situaţii similare se întâmplă ceva rău. Există programe pe sex, care se activează în momentul existenţei posibilităţii de a face dragoste cu cineva. În momentul activării, ceva se întâmplă şi nu se mai poate desfăşura actul sau se desfăşoară prost. Programele pe minte se pot activa în momentele când ai mai mare nevoie de capacităţile intelectuale. Programele pe comunicare pot avea şi ele diferite condiţionări, şi anume, relativ la persoanele cu care să te împiedice să comunici sau la situaţiile în care să nu poţi comunica.

Un program de genul „nu îţi place casa în care locuieşti” te determină să schimbi locuinţa fără nici un motiv real.

Alte indicaţii

Trebuie văzut ce anume afectează acele programe şi ce suport energetic au. Aici mă refer la faptul că pot fi trimise cu energie din exterior sau pot fi făcute pe energiile victimei, acestea fiind mai greu de simţit în prima fază.

Se poate măsura numărul de programe malefice aflate pe victimă şi beneficitatea lor, EBF-ul lor.

Pentru programele malefice făcute pe suflet se folosesc simbolurile SHK, SSK, HARTH pe suflet.

Pentru programele de deschis antichakrele se deschid chakrele spre Lumină cu SHK, SHANTI, DKM Tibetan, Cruce şi se dă Lumină local, la nivelul chakrei cu intenţia de a anihila toate programele malefice şi cele de deschidere a antichakrelor. Se poate folosi simbolul Hoi Ka Oi Lili pentru Maeştrii Shamballa.

Se folosesc simbolurile ZONAR şi HALU pe fiecare chakră şi se roagă Arhanghelii vindecători să anihileze toate programele malefice făcute pe respectiva persoană.

Pentru programele făcute la nivel de sine se dă Lumină Şarpelui Kundalini la nivel de chakră a II-a sau distal, cu intenţia de a anihila algoritmii şi programele malefice de pe el. De asemenea, se pot activa pe Şarpele Kundalini simbolurile SHK, ZONAR, HALU, HARTH.

Folosind Crucea de Lumină se rosteşte următorul algoritm:

„Se anihilează cu Lumina Duhului Sfânt ce curge prin palmele mele toţi algoritmii malefici, toate infoenergiile malefice, toate programele malefice şi cele de reîntoarcere făcute pe voinţă, memorie, gândire, intuiţie, iubire, credinţă, comunicare, suflet, spirit, sex, bani sau pe orice altceva ce afectează această persoană.” Sau:

„Se anihilează cu Lumina Duhului Sfânt toate programele subliminale de pe această persoană acum şi pentru totdeauna. Amin.”

Autocontrol

Se vizualizează Lumina intrând pe chakra coroanei, coborând pe canalul principal până în chakra rădăcinii. De acolo începe să se umple cu Lumină abdomenul inferior, plexul, pieptul, gâtul, capul în timp ce mental se rosteşte un algoritm de genul:

„Se anihilează toate programele malefice şi toate programele subliminale şi cele de reîntoarcere cu Lumina Duhului Sfânt. Amin.”

Alte metode

Împărtăşania este o metodă de anihilare a programelor malefice de la orice nivel. Lumina împărtăşaniei anihilează sau îndepărtează tot ce este malefic în structuri.

O altă metodă de anihilare a programelor subliminale este sublimarea energiei sexuale în Lumină. Se poate practica de către toţi cei care au acces la energii, fie că; sunt practicanţi Reiki, fie radiestezişti, fie yoghini sau practicanţi QiGong.

(fragmente din TERAPIA SPIRITUALĂ -GHID PRACTIC- Constantin Gheorghiţă )

 

 

 

, , , ,

Navigare în articol

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *