Terapie Reiki: LEGĂTURI; BLESTEME

 

LEGĂTURI

În dezlegarea legăturilor prin Reiki se folosesc simbolurile RAMA şi HALU din Karuna Reiki. Se activează aceste simboluri la nivelul la care este legat pacientul şi pe chakra corespondentă. Aceste simboluri conectează la Arhanghelii Mihail şi Rafael, aceştia pot fi rugaţi să taie şi să anihileze respectivele legături.

Activând palmele cu simboluri Reiki de vibraţie superioară, se pot simţi legăturile şi curăţa cu ajutorul palmelor.

O metodă eficientă este şi cea radiestezică, folosind Crucea de Lumină la nivelul legăturilor sau pe tot corpul, împreună cu următorul algoritm:

„Cu Lumina Duhului Sfânt ce curge prin palmele mele se taie şi se anihilează toate legăturile de magie de pe această persoană. Amin.”

Autocontrol

Se ridică mâna stângă spre cer, rugând Divinitatea să permită accesul la Duhul Sfânt. Prin această palmă se primeşte Lumina de Sus, iar prin cealaltă se emite Lumină în zona unde se află legătura, vizualizând cum aceasta se topeşte în Lumină şi dispare.

Alte metode

Astfel de legături se desfac citind rugăciunea şi Acatistul Sfântului Ciprian. De asemenea, foarte eficiente sunt Slujbele de dezlegare şi Molitvele Sfântului Vasile Cel Mare şi Sfântului Ioan Gură de Aur făcute de către un preot.

Mirul este iarăşi o formă de dezlegare în cazul legăturilor făcute cu întuneric. Se foloseşte făcând cruce cu mir pe fiecare chakră, pe ambele proiecţii. Nu pot spune că rezolvă problema 100%, dar suficient cât să permită posibilitatea de fi la slujbe sau de a citi rugăciunile necesare.

BLESTEME:

Se emite Lumină asupra blestemului mentalizând sau vizualizând cum acesta se micşorează şi sublimează în Lumină.

O altă metodă este activarea simbolului DKM de jur împrejurul norului negru, Lumina izvorâtă din deschiderea porţilor face că blestemul să se „topească” între simboluri. Odată cu DKM se pot folosi şi simboluri că CKR, RAMA, ZONAR, HALU, HARTH şi CRUCE.

Folosind Reiki, de la gradul II, se poate trimite Lumină de la distanţă special pentru anihilarea blestemului. Este o metodă foarte eficientă şi uşor de aplicat. Se trimite Lumină prin metoda distanţei, iar între palme se mentalizează blestemul. Se trimite Lumină zilnic timp de 10 -15 minute. În funcţie de mărimea blestemului depinde şi numărul de zile necesare transmiterii de energie.

Folosind Crucea de Lumină se rosteşte următorul algoritm:

„Cu Lumina Duhului Sfânt ce curge prin palmele mele, se anihilează în totalitate toate blestemele personale şi de neam de pe acest om şi toate energiile, informaţiile, algoritmii, programele malefice şi cele de reîntoarcere conţinute de aceste blesteme, acum şi pentru totdeauna. Amin.”

Autocontrol

Se vizualizează persoana şi blestemul pe ecranul mental, se emite Lumină de la Duhul Sfânt şi se învăluie blestemul în Lumină, până acesta dispare.

Alte metode

În luptă cu blestemele sunt foarte eficiente Slujbele de dezlegare, Molitvele Sfântului Vasile cel Mare şi ale Sfântului Ioan Gură de Aur. De asemenea, citirea Psaltirii face ca blestemele să se anihileze. Atenţie, deoarece se păstrează acelaşi principiu. Mărimea blestemului determină numărul de slujbe, rugăciuni şi posturi ce trebuie făcute.

 Extras din Terapie spirituală

, , ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

2 comentarii la „Terapie Reiki: LEGĂTURI; BLESTEME

  1. Bună ziua , Patrick e numele meu eu iau de 4 ani tratament psihiatric și recent am cunoscut pe cineva care este terapeut Reiki si mi-a spus mai multe lucruri despre starea mea spirituala și anume că aveam farmece și blesteme pe mai multe ceakre, pe care mi l-ea înlăturat ulterior într-o ședință , urmând ca în următoarele ședințe să-mi aducă înapoi sufletul și șarpele kundalinni și să mă scape de niște entități care se aflau în câmpul meu energetic lucruri pe care mi le-a făcut…Eu de ceva timp mă simt rau adică nu sunt eu însumi sunt tot amețit, agitat toată ziua poate și pentru că imediat după ce mi-a scos farmecele și blestemele am incercat să renunț la tratamentul medicamentos crezând că nu mai am nevoie de el și am intrat în sevraj și a trebuit să reiau tratamentul cu antidepresive; recent m-a găsit ca mai aveam niște entități, chiar și un demon pe care mi le-a scos în ultimele ședințe și mi-a zis că acum ar trebui să fiu ca și nou și că acum mă pot lăsa pastilele( a zis sa le iau numa in caz ca mi-e rau din nou) …Dar nu mă simt ok nici acuma desi iau pastilele…Ce părere aveți de acest lucru, să merg pe mâna dansei sau nu? Multumesc anticipat

    1. Eu una nu recomand renuntarea la tratamentul medicamentos. Se poate renunta daca anumite analize/teste sunt bune si daca medicul recoanda. Un terapeut Reiki nu este neaparat medic psihiatru. Imi spuneti ca nu va simtiti bine dupa ceea ce zice ca v-ar fi facut terapeuta… Nu pot sa va dau sfaturi referitor la terapeuta dvs,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *