Terapie Reiki: Argintul Viu

 

Este printre cele mai des întâlnite acte de magie. Argintul viu este componenta energetică a mercurului, altfel spus, mercur energetic. Corpul uman are proprietatea de a transmuta elementele şi corpul persoanei căruia i se trimite acest tip de energie, în timp transformă această energie în mercur fizic. Este şi motivul pentru care la cei care au argint viu trimis de mult timp, apare la analize un surplus de mercur în organism. Spun acestea pentru a nu se înţelege, că se trimite mercurul fizic sau că altcineva sparge termometre şi pune mercurul în mâncare.

Argintul viu, mă refer strict la această energie, se poate prelua în mai multe moduri. Fie se trimite direct de la agresor la victimă, fie se folosesc intermediari (mâncare, băutură etc).

Simptome

Simptomele argintului viu sunt destul de clare şi prezenţa lui este foarte uşor de diagnosticat. Argintul viu fiind o energie grea se depune în testicule la bărbaţi şi în organele genitale la femei. În primul rând, la apariţia argintului viu în organism apar dureri ale abdomenului inferior. În cazul unor cantităţi ceva mai mari apare diareea, senzaţia de vărsături sau chiar se elimină prin vărsături.

Sunt persoane care simt prezenţa argintului viu prin apariţia senzaţiei de mâncărime în zona perineului. În timp, neeliminat, duce la disfuncţii sexuale, false chisturi, dureri de ovare la femei. De asemenea, la bărbaţi se manifestă şi ca dureri de testicule. În cantităţi foarte mari duce la afectarea câmpului mental, ceea ce înseamnă dereglarea a tot ceea ce ţine de gândire, memorie, capacitate de decizie.

Datorită transferului energetic între fiinţele vii, mă refer în special la oameni, argintul viu se poate prelua de la cei care au astfel de probleme. Luând masa cu o persoană care are argint viu putem avea surpriza să descoperim că avem şi noi o parte. A nu se înţelege că vina aparţine acelei persoane, care, în general, nici nu este conştientă de această problemă.

Alte indicaţii

Pentru cei ce ştiu să măsoare, se verifică ce cantitate de argint viu are pacientul. Se mai măsoară valorile pentru chakrele I şi a II-a.

Se verifică dacă este trimis sau preluat prin transfer de la o altă persoană.

Se verifică prin măsurătoare de cât timp se află în organism şi dacă a afectat organele interne.

Terapia argintului viu prin Reiki este destul de simplă. Aceasta se face prin activarea palmelor cu DKM şi CKR, iar pentru cei iniţiaţi în Karuna Reiki, ZONAR şi HALU.

Se activează simbolurile CKR şi SHK pe chakrele I şi a II-a pentru deschiderea lor, astfel înlesnindu-se eliminarea argintului viu.

Apoi, cu palmele activate, se emite Lumină la nivelul chakrelor a II-a şi I. De asemenea se activează ZONAR şi HALU pe aceste chakre şi pe proiecţiile lor posterioare

Autocontrol

Se invocă Lumina de la Duhul Sfânt apoi se vizualizează Lumina intrând pe chakra coroanei, coborând pe canalul principal, iar la nivelul chakrei a II-a această rază de Lumină se măreşte, iar odată cu deplasarea Luminii în jos ia şi argintul viu, ducându-1 pe picioare şi de acolo în centru Pământului.

Alte metode

O altă metodă de a curăţa argintul viu este aceea de a participa la Slujba de Sfântul Maslu, iar la sfârşitul acestei slujbe se merge la preot pentru a fi miruit şi stropit cu aghiazmă.

   Altfel, o soluţie destul de neplăcută este citirea Psaltirii. Dezavantajul acesteia constă în faptul că există posibilitatea ca eliminarea să fie făcută prin vărsături şi diaree. De altfel, nu se recomandă citirea Psaltirii novicilor în rugăciune şi în ale creştinismului. În ortodoxie se cunoaşte faptul că pentru citirea Psaltirii este nevoie de binecuvântarea preotului. El stabileşte dacă respectivul om este pregătit din punct de vedere spiritual pentru aşa ceva.

 Extras din Terapie spirituală

, , ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *