Tehnici mistice de protecție

 

Următoarele tehnici de protecție sunt ușor de practicat, nu se încalcă karma dacă sunt folosite, nu au contraindicații.

 Ar trebui practicate zilnic pentru a vă proteja și pentru a crește puterea funcționării lor.

Tehnica 1

Trebuie făcută înainte de a ieși din casă, în fiecare zi.

Așezați-vă confortabil, concentrate-vă asupra bătăilor inimii, 3-4 minute. Spuneți rugăciunea: „Tătăl Nostru” apoi mantra AUM de trei sau de șapte ori pentru a concentra energia Divină în jurul dvs.

Tehnica 2

Această tehnică protejează de atacurile psihice nocturne.

Înainte de a vă culca spuneți următoarea rugăciune: „Tată Ceresc trimite-mi mie înger bun, înger de pază care să mă protejeze pe mine și toată casa de atacurile psihice nocturne din timpul nopții”.

Apoi vizualizați cum un cordon de culoare verde izvorăște din dvs și care înconjoară patul, apoi crește ca un balon până cuprinde toată casa/apartamentul. Rugați apoi îngerul divin să mențină această barieră intactă pe toată durata nopții. Îngerul se numește Mijlocitor Elemental care vă va proteja din momentul de când veți adormi până vă veți trezi.

Această tehnică a fost predate de Julio César Medina.

Tehnica 3

Relaxați-vă corpul apoi spuneți mantra ARIO de 7 ori.

Vizualizați-vă colona vertebrală plină de lumină și putere. Această lumină se extinde în tot corpul și apoi se extinde în afara lui minim 5 metri.

Invocați-o printr-o rugăciune pe Maica Domnului și implorați să vă aducă forță, protecție, prosperitate și iluminarea sinelui.

Apoi se repeat mantra ARIO  dar cu o mai multă putere și concentrare.

Mantra ARIO pregăteşte Gnosticii pentru primirea Focului Sacru. Se cântă în fiecare dimineaţă, divizând-o în trei silabe: A… RI… O… Se lungește sunetul fiecărei litere. Este indicat să se dedice zece minute zilnic acestei practici.

,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *