Tehnica Tripla Sferă de protecție


Tehnica tripla protecție se poate aplica pentru a păstra curățenia  energetică și pentru a vă proteja casa, locul de muncă, mașina, etc.

În această tehnică se menționează forma energetică pe care vreți să o folosiți, dimensiunea și locația.

 Formele sferice sunt cele mai stabile și ușor de intreținut. Le puteți reînnoi săptămânal sau atunci când observați că vibrația energiei a scăzut.

Puteți invoca intervenția și ajutorul Arhanghelilor și a îngerilor din subordinea lor.

„Arhanghel Mihail te invoc și îți cer cu recunoștință ca împreună cu îngerii tăi să îmi înconjori casa cu energia voastră și să creeați o triplă sferă de protecție în jurul ei. Vă rog să vă folosiți puterea pentru a roti invers acelor de ceas această triplă sferă pentru a elimina din spațiul meu, entitățile astrale nefavorabile, frecvențe electromagnetice adverse, frica, lipsa de armonie, furia, influențe nefavorabile, ura, forme gând negative, așteptări, frustrări, virusuri, ciuperci, bacterii, griji, distorsiuni astrale, lipsa de comunicare, tristețea, structuri inamice, deficitul, singurătatea, emoțiile negative din memoria celulară, monade karmice, și tot ceea ce distorsionează spiritual sau distorsionează comunicarea clară cu entități de Lumină, vrăji, farmece, descântece, blesteme, algoritmi malefici, informații negative, proiecții negative, spații malefice…ˮ (Puteți adăuga ceea ce considerați că trebuie eliminat din spațiul dvs., orice știți că trebuie să părăsească spațiul în acest moment. Completați tot ce este necesar în funcție de situația dumneavoastră.) Vă mulțumesc că eliminați și ați eliminat din spațiul meu toate energiile și entitățile negative. Când veți simți că au fost eliminte toate vibrațiile joase, vă rog să infuzați tripla sferă cu energiile Harului, Armonie, Dragostei, Compasiunii, Purității, Credinței, Speranței, Păcii, Libertății, Curajului, Toleranței, Calmului, Creativității, Înțelepciunii. Infuzați Claritate, Hotărâre, Rapiditate, Conexiune deplină cu Dumnezeu, Comunicare clară, Sănătate, Prosperitate financiară și materială, Măiestrie, Spontaneitate, Bucuria de viață și orice altceva care nu a fost menționat și considerați că trebuie să fie în spațiul acesta în acest moment. Vă rog să sigilați această triplă grilă de protecție. Mulțumesc!ˮ(Completați cu orice aveți nevoie, în funcție de situația dumneavoastră.)

Altă sugestie: „Cercul de securitate, realiniază tripla grilă pentru a se armoniza cu dimensiunile superioare. Eliminați toate distorsiunile și paraziți de pe sfere. Infuzați energiile necesare pentru comunicarea clară cu Dumnezeu. Mulțumesc!ˮ

Tripla Sferă se poate face în jurul oricărei locații fără ca dvs să fiți acolo fizic. Puteți face acest lucru înainte de a ajungeți într-o locație publică: în jurul mall-ul, tribunalului, magazinului alimentar, oficiului poștal… O puteți utiliza atunci când sunteți afară, atunci când călătoriți sau oricând simțiți că aveți nevoie de mai multă claritate și protecție. Acesta poate fi infuzată într-un cristal care va fi purtat la gât. Atunci când simțiți că este nevoie de reînnoirea protecției, puteți cere Ghidului cristalului să reînnoiască programul de protecție.

Nu uitați: acestă tehnică nu poate fi folosită pentru a-i manipula pe alții;

Aceasta este o tehnică foarte versatilă.

Puteți să cereți Tripla Sferă pentru a face față anomaliilor electromagnetice și supratensiunilor care sunt în prezent foarte active pe planetă. Tripla Sferă vă ajută să vă mențineți energiile sănătoase.

„Arhanghel Mihail și armata ta de Îngeri, vă rog să activați toate energiile necesare în Tripla Sferă pentru armonizarea și optimizarea frecvențelor electrice, magnetice, și gravitaționale. Asigurați-vă că spațiile mele rămân armonizate cu toate dispozitivele electronice și mecanice din casa mea, și că și dispozitivele din ea rămân armonizate în frecvență cu orice supratensiuni electromagnetice, activitate suprasolicitantă, liniile Schumann și orice alte evenimente magneto- electro-gravitaționale sau orice condiții care au apărut în acest spațiu. Vă rog să sigilați această triplă grilă de protecție. Mulțumesc!ˮ

 Puteți folosi invocarea Arhanghelului Mihail și a Elohimilor să creeze Tripla Sferă programată atunci când folosiți calculatoare și alte dispozitive electronice, pagere, telefoane, etc., pentru a le anula efectele negative.

 Fiți creativi!

, ,

Navigare în articol

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *