Tehnică specială de protecţie aurică împotriva influenţelor ostile sau perturbatoare

Tehnica specială secretă de producere a unui înveliş eficient de protecţie împotriva influenţelor exterioare ostile sau perturbatoare (Oul de protecţie aurică)

   NOTĂ. Această tehnică nu va fi abordată decât de către cursanţii care au fost iniţiaţi în procedeele referitoare la respiraţia yoghină (PRANAYAMA).

Această tehnică yoghină simplă de concentrare mentală şi meditaţie se adresează îndeosebi acelora care, indiferent de anul de YOGA în care se află, încă se mai simt foarte receptivi ori fragili interior cât şi celor care sunt cuprinşi adesea cu o teamă nedefinită, paralizantă, în timpul întâlnirilor cu alţi oameni sau în momentul confruntărilor existenţiale pe care le au în lumea relaţiilor exterioare. Aceste fiinţe umane vulnerabile vor putea, prin intermediul acestei tehnici aplicate perseverent, să-şi creeze un câmp de forţă subtil (înveliş AURIC) protector împotriva tuturor energiilor subtile nocive sau malefice (negative) care provin de la anumite fiinţe umane rele sau care există în anumite ambianţe în care suntem obligaţi să rămânem mai mult timp.

Pentru a ajunge la rezultatele scontate, este bine să practicăm timp de 3 săptămâni în fiecare dimineaţă această tehnică specială „întărind” din când în când oul auric de protecţie creat de noi prin proiecţie mentală în timpul zilei.

Modul de execuţie

-vom sta în picioare cu faţa şi corpul orientate către NORDUL MAGNETIC şi vom urmări să avem spatele cât mai drept; simultan vom conştientiza ferm că avem picioarele bine fixate în pământ.

-când realizăm acest procedeu vom fi atenţi să inspirăm NUMAI pe nas şi să expirăm pe gură. Atunci când inspirăm vom dirija suflul subtil preluat prin nări (PRANA) direct (în plan subtil) în regiunea abdominală, la nivelul centrului de forţă MANIPURA CHAKRA; pentru a uşura acest proces de acumulare, vom bomba (fără să forţăm) abdomenul la inspiraţie şi îl vom aplatiza cât mai mult la expiraţie;

-după aproximativ 7 minute de execuţie a acestei respiraţii, vom vizualiza cât mai clar şi ferm interior un fel de fir SUBTIL galben auriu intens care iese din MANIPURA CHAKRA şi urcă gradat pe coloană (prin canalul subtil al lui SUSHUMNA NADI) pentru a se focaliza în zona creştetului (în plan subtil la nivelul lui SAHASRARA).

Acest fir de lumină galben aurie este apoi VIZUALIZAT cum iese de aici (SAHASRARA) pentru a se înfăşura în exteriorul corpului nostru fizic (această vizualizare mentală, cât mai precisă, creatoare amplifică un anumit circuit energetic PRANA-ic secret în fiinţa noastră).

-în continuare vizualizăm (la fel de clar) mai departe acest fir subtil, energetic galben-auriu ieşind cam 10-15 cm deasupra capului şi apoi mentalizăm cum el începe să se răsucească DAR NUMAI spre stânga (în sensul de mişcare YANG (+)) în jurul nostru, descriind astfel o SUI-GENERIS spirală YANG de culoare galben aurie care va forma în final un strălucitor ovoid auriu în jurul corpului nostru fizic.

-în momentul în care firul vizualizat de noi (galben-auriu) ne-a ajuns (în plan subtil) cam la 10-15 cm sub picioare, corpul nostru fizic va fi mentalizat ca fiind complet înconjurat de acest fir (galben-auriu) şi acum ne imaginăm în continuare că firul urcă prin picioare, ajungând în centrul nostru de forţă MULADHARA CHAKRA şi apoi de aici el va fi vizualizat cum urcă din nou în centrul nostru de forţă MANIPURA CHAKRA, în punctul de plecare (acest punct de plecare va fi chiar centrul de forţă MANIPURA CHAKRA).

-este foarte bine să repetăm de 21 de ori această vizualizare, întărind şi făcând să fie din ce în ce mai clar şi LUMINOS acest fir subtil, energetic galben auriu ce este vizualizat ca fiind înfăşurat în jurul corpului nostru fizic cât MAI DES, fără a lăsa nici o „fisură” în oul protectiv creat de noi mental.

-atunci când considerăm că oul nostru SUBTIL de protecţie este suficient de bine format, ne vom plimba în cerc (în sens YANG (+)) prin cameră timp de 7 minute, pentru a conştientiza SUBTIL cât mai distinct prezenţa „ovoidului propriu de protecţie” şi totodată vom urmări să percepem cât mai clar modul inefabil în care sensibilitatea noastră vibrează până la periferia (GRANIŢA) oului nostru energetic astfel format de noi.

Acum ne vom simţi puternici şi vom realiza clar că suntem total protejaţi. Imediat după aceasta vom constata cu bucurie că nici o influenţă subtilă rea ori nocivă (perturbatoare) nu va mai putea să treacă deloc prin (DINCOLO DE) el. Pentru a „HRĂNI” (ENERGIZA) mai departe „oul nostru de protecţie” ne vom  reaminti (mai ales la început cât mai des de oul nostru cel subtil de protecţie, conştientizând astfel prezenţa sa în aura noastră care ne „ÎNVELISE” întocmai ca un câmp magnetic intens şi diferit.

După o anumită perioadă de practică perseverentă a acestei tehnici, datorită amplificării constante a aspectului solar, YANG(+) în fiinţa noastră, aproape că nu vom mai avea nevoie să recurgem la ea (cu toate că ACUM ea ne este NECESARĂ!) pentru a ne proteja. Cu ajutorul ei, în scurt timp vom deveni suficient de puri energetic (vibratil) şi solari ca să facem faţă cu cea mai mare uşurinţă oricăror atacuri şi tuturor influenţelor malefice de natură subtilă.

În fazele superioare, noi vom ajunge fără îndoială să ne simţim permanent protejaţi de DUMNEZEU şi INVULNERABILI.

NOTĂ: Aspectul YANG (+) se manifestă totdeauna prin turbioanele de energie subtilă care au un sens de mişcare care este CONTRAR MIŞCĂRII DE ROTAŢIE A ACELOR UNUI CEASORNIC şi generează  efecte specifice CENTRIPETE (care tind să ne apropie de centru). Forţa specifică centripetă este YANG (+) şi ea este egală şi opusă forţei specifice centrifuge care este YIN (-). Prin urmare putem spune că o SPIRALĂ YANG (+) este o curbă plană deschisă, care se roteşte sau, cu alte cuvinte, care se înfăşoară ÎN SENSUL CONTRAR MIŞCĂRII DE ROTAŢIE A ACELOR UNUI CEASORNIC, în jurul unui punct fix.

Aspectul YIN (-) se manifestă totdeauna prin turbioane de energie subtilă care au un sens de mişcare CARE ESTE IDENTIC CU SENSUL DE MIŞCARE AL ACELOR UNUI CEASORNIC şi generează efecte specifice CENTRIFUGE (care tind să ne îndepărteze de centru). Forţa specifică centrifugă este YIN (-) şi ea este egală şi opusă forţei specifice centripete care este YANG (+). Prin urmare, putem spune că o SPIRALĂ YIN (-) este o curbă plană deschisă care se roteşte sau care, cu alte cuvinte, se înfăşoară ÎN ACELAŞI SENS CU MIŞCAREA DE ROTAŢIE A ACELOR UNUI CEASORNIC, în jurul unui punct fix. Spirala a cărei apariţie şi structurare naturală este frecventă, atât în regnul vegetal – a se vedea în această direcţie exemplul zorelelor şi al viţei de vie – cât şi în regnul animal – a se vedea în această direcţie exemplul scoicilor şi al melcilor – evocă pentru cei care sunt capabili să vadă dincolo de aparenţe, manifestarea tainică a forţelor subtile YANG (+) şi a forţelor subtile YIN (-), care fac să apară felurite forme ce generează anumite stări. Fiind încărcată cu profunde şi multiple semnificaţii simbolice, SPIRALA este des întâlnită în toate tradiţiile străvechi ale înţelepciunii. SPIRALA YANG (+) exprimă ceva profund enigmatic, deschis, luminos, solar, masculin, dinamic şi optimist. Atunci când porneşti de la o extremitate a acestei spirale YANG (+), nu este nimic mai uşor decât să ajungi la punctul focar de obârşie, care reprezintă CENTRUL (DUMNEZEU) DE LA CARE PORNESC ŞI LA CARE SE ÎNTORC, LA SFÂRŞIT, TOŢI ŞI TOATE.

SPIRALA YANG (+) evocă de asemenea apariţia mişcării circulare centripete, care manifestă tendinţa de a reveni în punctul focar sau CENTRUL ULTIM de obârşie; ea întreţine astfel această mişcare centripetă şi o prelungeşte la nesfârşit, aici fiind vorba de acel tip de linii nesfârşite care leagă fără încetare cele două extremităţi ale devenirii. Ea (SPIRALA YANG (+)) simbolizează totodată reîntoarcerea glorioasă în CENTRUL de emanaţie; revenirea în PUNCTUL FOCAR, care este opusul extensiei; resorbţia şi reîntoar-cerea în SÂMBURELE de unde a pornit totul, care este opusul dezvoltării; continuitatea ciclică aflată însă în resorbţie.

Cursuri yoga

,

Navigare în articol

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Un comentariu la „Tehnică specială de protecţie aurică împotriva influenţelor ostile sau perturbatoare

  1. Nice post. I was checking continuously this blog
    and I am impressed! Very useful information specifically the final section 🙂
    I care for such info much. I was looking for this particular info for a very lengthy time.
    Thank you and best of luck.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *