Tehnică și algoritmi pentru a va recăpăta darul bogăției.

Este recomandat să se trimită lumină concomitent cu rostirea algoritmilor timp de 21, 33, 40 zile…

Se aprinde o lumânare, se invită îngerii personali, ghizii și toate entitățile care vor pot și vor să vină să vă ajute, protejeze, ghideze….

Se activează palmele cu simbolurile știute, se aplică măcar CKR+SHK pe chakre.

Suplimentar se poate aprinde o lumânare pe care se aplică simboluri care să dirijeze lumina de la lumânare către Îngerul sporului dvs financiar.

Ar fi eficient să faceți o listă, pe care apoi să o ardeți, cu ideile preconcepute referitoare la bani și cu greșelile făcute față de aceștia și să conștientizați aceste greșeli și modul de gândire greșit. Trebuie să înțelegeți în ce fel v-ați raportat greșit la energia banilor și care vă sunt credințele limitative în legătură cu banii.

Câteva exemple de raportare greșită la bani:

-folosirea expresiilor: banii nu aduc fericirea; ban la ban trage și păduche la păduche; banii sunt ochiul răului….

-jocuri de noroc, fumat…

-zgârcenie sau „mână largă”.

           Ați putea da lumină pentru anihilarea programelor negative referitoare la bani și să vă cereți iertare de la bani, rugându-l pe Dumnezeu să vă redea darul bogăției și înțelepciunea de a vă comporta corect față de bani și bogăție.

În timp ce trimiteți lumină ați putea spune algoritmii de mai jos sau să folosiți propriile cuvinte:

       Îmi cer iertare pentru orice greșeală am făcut față de bani și energia lor și a abundenței. Îmi cer iertare pentru orice gând incorect, pentru orice prejudecată și program negativ față de bani și față de energia lor și a abundenței. Mă eliberez de frica lipsei și a sărăciei. Mă eliberez de orice program negativ referitor la bani, bogăție și bogați. Mulțumesc banilor care intră în viața mea și știu că orice plată fac o fac pentru circulația energiilor banilor și ei se întorc la mine cu frații lor mai mari ca valoare. Iubesc, accept, atrag, primesc cu ușurință și bucurie banii în flux continuu în viața mea cu voia Lui Dumnezeu spre binele meu (nume) suprem.

Cu Lumina Duhului Sfânt formând simbolul AUM și Sfânta Cruce și după voia Sfintei Treimi și a  Supraconștiinței, se anihilează, se sublimează, se curăță, se dezleagă, toate vrăjile, făcăturile, legăturile, moșmoanele, farmecele, programele negative induse sau autoinduse care împiedică îngerul sporului financiar a lui…(numele dvs) să se manifeste și să îi/îmi aducă bani, bogăție și/sau idei de a spori finanțele.

În numele Sfintei Treimi cu Lumina și iubirea Ei și cu Lumina Duhului Sfânt care curge prin palmele mele se anihilează, se sublimează, se curăță, se dezleagă, toate obstacolele care îmi blochează abundența financiară. Permit abundenței să intre în viața mea acum.

Se anihilează tot ce este făcut pe bani, pe spor, pe îngerului sporului financiar, pe idei creative, pe planul profesional, prosperitate, bucurie, pe prieteni, drumuri, serviciu, afaceri, casă, mașină; Se anihilează toate cauzele sărăciei: frica, rușinea, vinovăția și energii blocante și toate amprentele acestora, acum și pentru totdeauna.

Cu Lumina Duhului Sfânt care curge prin palmele mele se anihilează toate jurămintele de sărăcie pe care le-am făcut de la facere și până ACUM și toate programele acestora se transformă în prosperitate pentru mine… (numele dvs). Se anihilează toată nepriceperea, lenea, lipsa de ambiție, lipsa de inițiativă și inspirație, lipsa de prosperitate, lipsa de performanțe.

Cu Voia Sfintei Treimi se dezleagă și se activează aici și acum potențialul meu divin nemanifestat care a fost legat, furat, pierdut, lăsat, irosit; se dezleagă și se activează aici și acum capacitatea de a face bani și de a atrage banii, capacitatea de a construi, de a conduce, de a învăța; capacitatea creativă și cea imaginativă. Totul cu Voia Lui Dumnezeu, spre binele suprem pe toate planurile a lui  …(numele dvs).

Este normal ca energia banilor să se manifeste în viața mea. Iubesc, accept, atrag, primesc cu ușurință și bucurie banii în flux continuu în viața mea cu voia Lui Dumnezeu spre binele meu suprem. Banii în mâinile mele, banii în cardurile mele, banii în conturile mele, banii în portofelul meu, banii în geanta mea; banii curg spre mine așa cum curge râul spre mare, totul este magic, divin și ușor cum ai spune 1, 2, 3.

Așa este aici, acum și pentru totdeauna.

      Spor în toate cele bune!

Uniune Spirituală

, , , ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *