Tehnica REIKI Periajul uscat

Periajul uscat nu este doar o tehnică populară în vindecarea Reiki, este, de asemenea şi unul dintre cele mai bune tratamente naturale pentru sănătate şi detoxifiere. Asta ar însemna să vă periaţi, la propriu, pielea cu o perie de baie sau cu mănuşi lufa, din cap până în tălpi sau periaţi spre zonele limfatice. Unele beneficii medicale asociate cu periajul uscat includ îndepărtarea celulelor moarte ale pielii, stimularea hormonilor, întărirea sistemului imunitar şi tonifierea muschilor.

În următoarele rânduri vă prezint tehnica Reiki de periaj în care periajul se face imaginativ (fără a necesita periere efectivă).

        Găsiți un loc liniştit unde să vă puteți concentra pe meditația dumneavoastră Reiki. Asigurați-vă că aveți suficient spațiu.

Unii spun că tehnica de periaj uscat funcționează cel mai bine în poziția în picioare – dar alții au avut succes cu ea în alte poziții.

Alegeţi ce funcționează pentru dvs.

În poziția în picioare, simţiţi că din chakra bazei cresc rădăcini care coboară prin picioare şi merg în pământ. Concentrați-vă pe faptul că rădăcinile sunt ferm înfipte la miezul pământului.

Folosiţi palmele de la ambele mâini pentru a vă peria de la cap la picioare, ca şi când aţi scutura praful de pe dvs. Periaţi în jos încet și treptat şi respirați adânci pentru a vă linişti.

În timp ce periaţi, meditaţi pe faptul că toate blocajele din chakre dvs. sunt curățate de sus în jos. În timpul perierii uscate concentraţi-vă pe sentimentul de eliberare a tuturor toxinelor, energiilor reziduale şi a energiilor cu vibraţie scăzută (negative) și a blocajelor energetice.

Conştientizaţi că trimiteţi în Pământ toate toxinele, blocajele energetice şi energiile negative, se scurg în pământ atunci când vă deplasați spre picioare. Simțiți cum toată energia negativă transferată în pământ vor fi filtrate şi transformate în o nouă energie pozitivă, care poate fi folosită din nou.

Ca urmare a acestei metode simple de „periaj uscatˮ chakrele vor fi echilibrate în timp rapid. Puteți continua cu tratamentul Reiki cu rezultate mai bune.

,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *