Tehnică Reiki pentru a vă calma.

Sunt mai multe metode pentru a vă calma în situația în care vă simțiți foarte nervoși dar este important să nu vă lăsați purtați de instict și să acționați pentru a vă aduce o stare de calm și chiar de bună dispoziție.

Sunt persoane care aleg să se roage, să îmbrățișeze un pom, să asculte muzică, să facă o baie cu sare, să meargă la o sală de sport, să spună de 9 ori Tatăl nostru, să își facă autotratament Reiki, etc., dar important este că nu aleg să acționeze agresiv verbal sau fizic și nici nu își crează o stare de frustrare prin nonacțiune.

Vă propun o tehnică Reiki pentru a vă readuce calmul și o stare interioară de bine.

Activați-vă palmele cu simbolurile știute. Activați pe ambele proiecții ale chakrelor simbolurile CKR, SHK, inclusiv pe chakrele de pe umeri și din tălpi cu intenția de a le deschide și curăța.

Deschideți dimensiunea în sus, de la dvs la cea mai înaltă Sursă de Lumină (la care aveți acces, la Dumnezeu Primordial) cu CKR, SHK, HSZSN, DKM, OM, HARTH. Desenați de la șolduri în jos, sub picioare, Kryia și vizualizați cum roțile se ancorează în centrul pământului împământându-vă.

Vizualizați cum energia de la Sursa de Lumină curge, intră prin chakra 7 în corpul dvs., vă umple corpul fizic de Lumină, apoi corpurile energetice și în același timp, prin rădăcinile create de Kryia, energia negativă este trimisă din corp în centrul pământului.

După un timp, dacă nu puteți face concomitent cu respirațția și vizualizarea următoare puteți face ca o a doua parte a tehnicii.

În dreptul  feței (nas, gură), la o distanță de 20 cm activați simbolurile CKR, SHK, HSZSN, DKM, OM, HARTH, SHANTI, (desenându-le și spunându-le numele de 3 ori).

Spuneți: „Inspir toată informația și energia care îmi aduce în toate structurile mele, calmul, pacea interioară și buna dispoziție; expir toată informația și energia care îmi blochează starea de bine, calmul, pacea interioară și buna dispoziție”, imaginându-vă că inspirați energie și lumină și expirați dincolo de câmpurile dvs (la marginea Universului), toată energia care vă crează disconfortul, informația și energia care vă blochează starea de bine.

Când simțiți că v-ați recăpătat echilibrul interior, faceți un simbol mare, cât dvs, CKR și pășiți în el cu intenția de a sigila tratamentul.

Mulțumiți tuturor entităților de lumină care au venit și v-au ajutat (prin simbolurile activate).

Să vă fie de folos!

 

, , , ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *