Tehnică puternică de Vindecare a vieţilor trecute

 

Această tehnică de vindecare a vieţii trecute poate produce o vindecare foarte puternică şi probabil că are rezultatele cele mai bune în meditaţie. Sunt necesare simbolurile Reiki, aşa că din nefericire nu o poţi practica decât dacă ai Gradul Doi.

 1. Asigură-te că stai jos sau întins confortabil, într-un loc unde nu vei fi deranjat timp de cel puţin douăzeci de minute, apoi permite-i corpului tău să se relaxeze şi concentrează-te respirând profund şi regulat timp de câteva minute.

 2. Începe prin a cere Sinelui tău Superior şi/sau îndrumătorilor spirituali şi sfătuitorilor să te ajute să vindeci orice viaţă (sau vieţi) din trecut care ar putea produce karma în această viaţă. Aceşti sfătuitori sau îndrumători spirituali (ori aspecte ale Sinelui tău Superior) care te vor ajuta să îndeplineşti această sarcină îţi pot apărea în imaginaţie sau poţi pur şi simplu să le simţi prezenţa.

 3. Protejează-te imaginându-ţi un Simbol al Puterii în faţa ta, un alt Simbol al Puterii în spatele tău şi câte unul de fiecare parte.

 4. Acum vizualizează legătura cu acea viaţă ca un pod făcut de Simbolul Distanţei – pur şi simplu lasă să îţi apară în faţă o imagine a sa – şi trimite Simbolul Armoniei şi Simbolul Puterii în faţă în timp ce îţi imaginezi că treci podul.

 5. Vizualizează-te stând în pragul acelei vieţi şi, ştiind că eşti protejat de Sinele tău Superior, de îndrumători, sfătuitori şi Reiki, roagă să ţi se arate, într-o formă pe care să o înţelegi cu uşurinţă, orice viziune ar putea să-ţi folosească în viaţa prezentă. Acordă-ţi ceva timp ca să „vezi” acele aspecte ale vieţii (sau vieţilor) tale trecute care te afectează acum.

 6. Apoi intenţionează ca Reiki să producă o vindecare profundă în acea viaţă (sau vieţi), vindecând orice răni karmice din tine şi din oricare alte persoane pe care le-ai afectat în acea viaţă, pentru binele suprem.

 7. Mulţumind Sinelui tău Superior, îndrumătorilor şi sfătuitorilor pentru ajutorul lor, întoarce-te şi mergi înapoi pe podul făcut de Simbolul Distanţei şi coboară de pe el întorcându-te cu faţa.

 8. Trimite un Simbol al Puterii peste pod pentru a pecetlui vindecarea, apoi imaginează-ţi cum Simbolul Distanţei se retrage şi devine tot mai mic sau păleşte până dispare, astfel încât nu te mai conectează cu acea viaţă.

 9. Din nou, desenează un Simbol al Puterii în faţa ta pentru a curăţa şi limpezi energiile.

 10. În sfârşit, ridică o mână în aer (fă acest gest cu adevărat, nu ţi-l imagina doar) şi las-o în jos cu putere, ca şi cum ai da o lovitură de karate, pentru a tăia orice legături viitoare cu karma acelei vieţi. Imaginează-ţi că vindeci tăietura cu un alt Simbol al Puterii, cu dragoste şi lumină.

 11. Dăruieşte-ţi Reiki timp de aproximativ zece minute şi nu te îngrijora dacă simţi foarte multe emoţii, deoarece este normal. Lasă aceste sentimente să te inunde şi apoi lasă-le să dispară, eliberând emoţiile cu un sentiment de recunoştinţă pentru lecţia pe care te-au ajutat să o înveţi.

, , , ,

Navigare în articol

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

2 comentarii la „Tehnică puternică de Vindecare a vieţilor trecute

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *