Tehnică puternică de Vindecare a vieţilor trecute

 

Această tehnică de vindecare a vieții trecute poate produce o vindecare foarte puternică și probabil că are rezultatele cele mai bune în meditație. Sunt necesare simbolurile Reiki, așa că din nefericire nu o poți practica decât dacă ai Gradul Doi.

 1. Asigură-te că stai jos sau întins confortabil, într-un loc unde nu vei fi deranjat timp de cel puțin douăzeci de minute, apoi permite-i corpului tău să se relaxeze și concentrează-te respirând profund și regulat timp de câteva minute.

 2. Începe prin a cere Sinelui tău Superior și/sau îndrumătorilor spirituali și sfătuitorilor să te ajute să vindeci orice viață (sau vieți) din trecut care ar putea produce karma în această viață. Acești sfătuitori sau îndrumători spirituali (ori aspecte ale Sinelui tău Superior) care te vor ajuta să îndeplinești această sarcină îți pot apărea în imaginație sau poți pur și simplu să le simți prezența.

 3. Protejează-te imaginându-ți un Simbol al Puterii în fața ta, un alt Simbol al Puterii în spatele tău și câte unul de fiecare parte.

 4. Acum vizualizează legătura cu acea viață ca un pod făcut de Simbolul Distanței – pur și simplu lasă să îți apară în față o imagine a sa – și trimite Simbolul Armoniei și Simbolul Puterii în față în timp ce îți imaginezi că treci podul.

 5. Vizualizează-te stând în pragul acelei vieți și, știind că ești protejat de Sinele tău Superior, de îndrumători, sfătuitori și Reiki, roagă să ți se arate, într-o formă pe care să o înțelegi cu ușurinţă, orice viziune ar putea să-ți folosească în viața prezentă. Acordă-ți ceva timp ca să „vezi” acele aspecte ale vieții (sau vieților) tale trecute care te afectează acum.

 6. Apoi intenționează ca Reiki să producă o vindecare profundă în acea viață (sau vieți), vindecând orice răni karmice din tine și din oricare alte persoane pe care le-ai afectat în acea viață, pentru binele suprem.

 7. Mulțumind Sinelui tău Superior, îndrumătorilor și sfătuitorilor pentru ajutorul lor, întoarce-te și mergi înapoi pe podul făcut de Simbolul Distanței și coboară de pe el întorcându-te cu fața.

 8. Trimite un Simbol al Puterii peste pod pentru a pecetlui vindecarea, apoi imaginează-ți cum Simbolul Distanței se retrage și devine tot mai mic sau pălește până dispare, astfel încât nu te mai conectează cu acea viață.

 9. Din nou, desenează un Simbol al Puterii în fața ta pentru a curăța și limpezi energiile.

 10. În sfârșit, ridică o mână în aer (fă acest gest cu adevărat, nu ți-l imagina doar) și las-o în jos cu putere, ca și cum ai da o lovitură de karate, pentru a tăia orice legături viitoare cu karma acelei vieți. Imaginează-ți că vindeci tăietura cu un alt Simbol al Puterii, cu dragoste și lumină.

 11. Dăruiește-ţi Reiki timp de aproximativ zece minute și nu te îngrijora dacă simți foarte multe emoții, deoarece este normal. Lasă aceste sentimente să te inunde și apoi lasă-le să dispară, eliberând emoțiile cu un sentiment de recunoştință pentru lecția pe care te-au ajutat să o înveți.

, , , ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Un comentariu la „Tehnică puternică de Vindecare a vieţilor trecute

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *