Tehnica pentru curățarea Chakrelor:

Calea Lucratorilor în Lumina Lui

În vindecarea Reiki, este important să se păstreze chakrele echilibrate și curățate. Energie reziduală în chakre pot crea blocaje în fluxul de energie și poate deteriora chakrele. Pentru practicieni Reiki, este important să-şi păstreze chakrele curate pentru a menține energiile vibrante și nu acumula alte energii sau gânduri negative. Chakrele sunt adesea blocate, ca urmare a energiei negative, credinței incomplete și gândirii negative. Chakrele blocate nu afectează doar sănătatea emoțională ci şi pe cea fizică.

Sunt diferite tehnici pentru curățarea chakrelelor. În următoarele rânduri voi descrie o altă tehnică de meditație de curățare a chakrelor numită: „Calea Lucratorilor în Lumina Lui”.

Meditația Calea Lucratorilor în Lumina Lui

Respiraţia. Se începe cu o inspirație profundă, se reţine aerul inhalat în plămâni timp de cel puțin trei până la patru secunde. Acum expiraţi aerul încet și repetați procesul de respirație pentru două-trei minute. (Amintiți-vă: inspiraţi pe nas și expirați pe gură.)

Relaxați-vă. Asigurați-vă că v-aţi relaxat complet corpul înainte de a începe meditația pentru curățarea chakrelor. Cu o stare emoțională și fizică neadecvate, tensionate, nu puteți obține rezultate satisfăcătoare în nici o tehnică de meditație. Eliberaţi tensiunile corpului în pământ. Vizualizaţi cum toată tensiunea și stresul din corpul dumneavoastră se curge în pământ, şi va fi transformată ulterior în energie pozitivă de mama pământ. (Amintiți-vă: Asigurați-vă că v-aţi relaxat în mod corespunzător înainte de a elibera tensiunea în pământ)

Meditația pentru chakra rădăcină . Vizualizaţi o minge perfect rotundă și transparentă de culoare roşie în chakra rădăcină, la baza coloanei vertebrale. Simțiți cum mingea se roteşte, pluteşte, în chakra. (Amintiți-vă: Chakra rădăcină este locul unde se dezvoltă puterea personală şi ar trebui să fie prioritatea dvs.)

Meditație profundă. Meditaţi adânc pentru a sesiza practic mingea în interiorul corpului dvs şi aproape de chakra de bază. Găsiți zonele întunecate care apar pe mingea rubinie transparentă. Acestea sunt blocaje şi dezechilibre în chakra (care apar pe minge). Acum prin imaginaţie, se spală mingea cu energia luminii. Simțiți că mingea este acum perfect curată înainte de a trece la meditaţia pe următoarea chakra. (Amintiți-vă: Puteți folosi imaginaţia să spălaţi zonele întunecate ale mingii cu lumină, energie, sau pur și simplu intenționaţi să fie curățată.)

Simțiți că mingea rubinie plutitoare este acum iluminată cu lumină albă universală pură a lui Dumnezeu. Cu respirații adânci, puteți crește intensitatea luminii strălucitoare albe pe mingea roșie. Păstrați respiraţia aceasta până când lumina albă intensă curăță complet fiecare punct întunecat al mingiei.

Puteți curăța celelalte 6 chakre prin aceeaşi metodă, folosind culoarea mingiei conform culorii chakrei asupra căreia lucraţi (portocaliu, galben, etc).

 Pentru a avea mai multă putere în Reiki este important să vă asigurați că toate chakrele sunt curățate și eliminată energia negativă.

Asiguraţi-vă că aţi curăţat cu succes chakra înainte de a trece la următoarea. Veţi simţi când chakra e curată, deoarece veţi obţine calităţile chakrei respective.

Folosiţi tehnica de periere uscată pe parcursul zilei pentru a elimina energia negativă, stresul, tensiunea.

,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *