TEHNICA Ho’oponopono

TEHNICA Ho’oponopono, tehnica iertării  pentru a vindeca mintea, sufletul, emoționalul, subconștientul, trupul.

Cuvintele miraculoase sunt: îmi pare rău, iartă-mă, mulţumesc, te iubesc! Spuneţi de mai multe ori pe zi aceste cuvintele cheie.

 Pentru a curaţa subconştientul de toată încărcătura emoţională adunată în el, spuneţi de mai multe ori pe zi cuvintele cheie și apoi afirmaţi: 

„Mă declar în pace cu toate fiinţele de pe pământ şi cu cele cu care nu mi-am rezolvat încă neînţelegerile…Îmi pare rău, iartă-mă, mulţumesc, te iubesc! 

Îi eliberez pe toţi cei care am crezut că mi-au făcut rău, sau m-au tratat nedrept și-i iert. Pentru tot ceea ce le-am făcut eu, în trecut, în altă viaţă, în alt timp, spațiu sau dimensiune, îmi cer iertare. Îmi pare rău, iartă-mă/iertați-mă, mulţumesc, te/vă iubesc! 
Dacă uneori îmi este greu să iert pe cineva, rog Divinitatea să mă ajute să iert. Acum, îmi cer iertare pentru acea situaţie din momentul respectiv, pentru orice supărare, nedreptate sau durere am pricinuit.
Îmi pare rău, iartă-mă, mulţumesc, te iubesc!

Acestui spaţiu sacru în care locuiesc acum şi în care nu mă simt confortabil, îmi cer iertare. Îmi pare rău, iartă-mă, mulţumesc, te iubesc! 

Pentru relaţia aceea dificilă, cu…(nume) din care am păstrat amintiri neplăcute, îmi cer iertare. Îmi pare rău, iartă-mă, mulţumesc, te iubesc! 

Pentru ceea ce-mi nu-mi place din viaţa mea prezentă, din viaţa mea trecută, din munca pe care o desfăşor, din mediul meu, din familia mea, rog Divinitatea să cureţe în mine, ceea ce contribuie la lipsurile mele, la blocajele mele, la autosabotare, la neiubire de sine și de alții… Îmi pare rău, iartă-mă, mulţumesc, te iubesc!”

Pentru iertarea de către Divinitatea Supremă:

Dumnezeu Primordial, Creator Divin, Tată, Mamă, Fiu, toți în Duh, dacă eu, familia mea, rudele, strămoșii mei ți-am greșit prin gânduri, cuvinte, fapte, acțiuni sau nonacțiune, de la începutul creări noastre și până în prezent: Îmi pare rău! Îți cerem iertare! Îți mulțumim pentru binecuvântările primite! Vă rog, permiteți ca totul să se curețe, să se purifice, să se elibereze, eliminați-mi toate amintirile, blocajele, energiile și vibrațiile negative și transmutați toate aceste energii neplăcute, în lumină pură. Vă mulțumesc! Iertați-mă! Vă iubesc!

Pentru anxietate, griji, frică, tristeţe, nostalgie, durere, suferinţă, spuneţi:

„Îmi iubesc amintirile, sunt recunoscător/recunoscătoare, pentru şansa de a vă elibera şi a mă elibera. Îmi pare rău, iartă-mă, mulţumesc, te iubesc! În această clipă când spun că „Te iubesc”, mă gândesc la sănătatea mea emoţională şi la cea a tuturor fiinţelor dragi. Te iubesc! Pentru nevoile mele şi pentru a învaţa să aştept liniştit/liniştită, fără frică, îmi recunosc amintirile aiciși acum. Îmi pare rău, iartă-mă, mulţumesc, te iubesc!

Tuturor experiențelor mele pentru tot ceea ce m-au învățat și pentru puterea pe care mi-au dat-o le spun: mulțumesc, vă iubesc și-mi cer iertare!

Pentru vindecarea Pământului 

Iubită mamă Pământ, dacă Eu sau familia mea, rudele mele sau strămoşii mei, te-am rănit prin gânduri, cuvinte, fapte şi acţiuni, de la începutul creării noastre şi până în prezent, îţi cer iertare, lasă ca acestea să se cureţe, să se purifice, să se elibereze şi elimină toate amintirile, blocajele, vibraţiile negative şi transmută aceste energii impure, în lumină şi aşa este! 

Iubită mamă Pământ, acum ştiu foarte bine că în măsură în care Tu te vindeci, mă vindec şi Eu, de aceea în acest moment îţi spun că: 
îmi pare rău pentru amintirile dureroase pe care le împărtăşim, 
îţi cer iertare pentru orice durere sau supărare Ți-am pricinuit, îţi mulţumesc pentru că eşti aici pentru mine şi te iubesc.

Tuturor celor care citesc aceste rânduri le spun: mulțumesc, îmi cer iertare și vă iubesc!

Mulțumesc, îmi cer iertare și vă iubesc pe toți cu care mi-am intersectat drumul vieții oricând și oriunde!

Vă mulțumesc, îmi cer iertare și vă iubesc pe toți care-mi sunteți oglindă pe acest pământ!

Iert și-mi cer iertare!

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *