Tehnică de împământare în noua energie a Pământului

 

Fiecare dintre noi avem o legătură cu pământul prin prima chakra, situată la baza coloanei vertebrale. Acest centru de energie ne ajută, printre altele, să se ne simțim în siguranță.

Dacă energia Pământului s-a schimbat, și împământarea noastră trebuie să schimbe pentru a face ca prima chakra și corpul nostru să se simtă în siguranță.

Este timpul să restabilim legătura noastră cu pământul și să aducem în jos, pe pământ, cât de multă energie, să fim în aliniament în timpul prezent cu pământul.

Este bine să ne pregătim corpurile pentru perioada care va urma, ar fi bine să ne ocupăm de creșterea noastră internă.

Tehnică de împământare

Respirați adânc, aduceți atenția în spatele ochilor, în centrul capului, lăsați-o să se odihnească aici. Imaginați-vă că stați acolo, în mijlocul unei lumini aurii. Din centrul capului priviți la baza coloanei vertebrale în locul în care se află prima chakra. Zâmbiți din centrul capului spre baza coloanei vertebrale, trimițând căldura și lumina aurie în jos la prima chakra. Acum, fără efort, creați o conexiune ca o linie de energie de la baza coloanei vertebrale la centrul pământului.

Puteți folosi metoda obișnuită, imaginându-vă un copac cu rădăcinile adânc înfipte în pământ.

 Imaginați-vă, cu calm, conectarea cu centrul planetei. Cultivați energia pământului. Simțiți cum vă îmbrățișează blând energia Mamei Pământ. Simțiți conexiunea.

Respirați profund și eliberați, lent, orice stres sau anxietate pe care o aveți.

Continuați să simțiți noua legătură cu pământul pe măsură ce respirați și eliberați.

Vă simțiți diferit cu această nouă conexiune? Dacă vă simțiți inconfortabil, doar respirați și permiteți să fie eliberat ceea ce trebuie. Doar respirați și eliberați.

După un timp, aduceți energia pământului prin picioare în chakra 1. Dacă vă simțiți obosiți sau copleșiți vedeți-vă picioarele conectate la sol. Observați cum vă simțiți.

După ce v-ați restabilit conexiunea cu pământul, ați eliberat, veți umple golurile.

Imaginați-vă un suberb soare auriu, extrem de strălucitor, deasupra capului. Simțiți bucurie. Aduceți soarele auriu prin partea de sus a capului cu intenția de a umple oriunde s-a eliberat energie.

Puteți să creați câți sori de aur doriți. Se umple până ce vă simțiți scăldați în lumina aurie.

Simțiți noua conexiune. Reveniți lent la starea dvs obișnuită de conștiință.

 Uniune spirituală

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *