„Tehnica celor trei scene”

În 1960 José Silva a pus bazele „Silva Mind Control” cu intenția de a-şi ajuta copiii să aibă rezultate mai bune la şcoală şi să-şi crească şansele de succes în viaţă.

Metoda Silva este un program de meditaţie dinamică, de tehnici speciale de imaginaţie utilizată pentru a ne reprograma subconştientul şi programele negative și pentru a ne redescoperi adevăratul potenţial pentru a ne realiza ţelurile.

În România, Metoda Silva a fost adusă în 1993 de către Rajko Kuzmanović, care astăzi este fondator şi instructor.

Dacă, veți urma cursurile, veți învăța multe metode care vă pot ajuta să obțineți succes în multe sectoare ale vieții.

         În articolul de azi voi descrie „Tehnica celor trei scene” a lui Jose Silva pentru a vă rezolva problemele.

„Tehnica celor trei scene” este o meditație dinamică care folosește „Tehnica ecranului mental”. Această tehnică folosește vizualizarea pentru rezolvarea problemelor.

Se poate face relativ rapid, ar putea să dureze aproximativ 3 până la 5 minute. Practicați o săptămână.

Lucrați la un proiect timp de aproximativ o săptămână. Urmăriți progresul în rezolvarea problemei, zilnic. Dacă ceva se schimbă, începeți o scenă nouă în care includeți acele modificări.

Ca orice domeniu este nevoie de practică. Ați putea începe cu proiecte mai mici, cât de des puteți, astfel, crescându-vă încrederea și intuiția. Se cere răbdare și perseverență, practică.

Pentru a începe această tehnică trebuie să știți să intrați rapid în starea alpha. Puteți găsi pe internet multe tehnici care să vă aducă în această stare.

Sistemul Silva folosește  metoda 3-2-1pentru a intra adânc în starea alpha. Cu fiecare inspirație profundă sunteți mai relaxați. Numărătoarea inversă se face cu intenția de a intra din ce în ce mai adânc în starea de relaxare a minții și să ajungeți la starea alpha. Când vibrațiile creierului sunt mai lente, între 7 și 14 Hz ajungem în frecvența alfa. Acest nivel este asociat cu creativitatea, vizualizarea, imaginația, intuiția și visarea cu ochii deschiși.

Ecranul mental este spațiu virtual, în fața dvs, ridicați doar ochii ușor în sus în unghi de 200.

Pe Ecranul Mental se proiectează situația și apoi rezolvarea problemei în modul descris mai jos. Ecranul Mental permite să se corecteze mental tot ceea ce trebuie corectat.

Jose Silva a spus că din punct de vedere subiectiv, trecutul este în dreapta, prezentul este în față, iar viitorul este în stânga. Din acest motiv mutăm vizualizarea benefică spre stânga.

                                                                     „Tehnica celor trei scene”

Pasul 1: Folosiți Metoda 3-2-1 pentru a ajunge în starea Alpha. Vizualizați Ecranul Mental în față privind în sus (fără să ridicați capul, doar ochii) și recreați pe el problema pe care doriți să o rezolvați. Descrieți situația așa cum este, puteți implica și emoțiile create de această situație. Retrăiți pentru o clipă această scenă.

Pasul 2: Pentru a doua scenă, mutați-vă conștientizarea cu 15 grade la stânga primei scene și imaginați-vă mental că faceți o acțiune pentru a schimba situația. Orice acțiune la care vă gândiți aici este bună. De exemplu vă puteți imagina căutând informații, documentație, oameni care vă pot ajuta.

Pasul 3: Pentru a treia scenă, deplasați vizualizarea încă 15 grade mai spre stânga și vedeți starea finală a situației exact așa cum intenționați și doriți să fie.

În această scenă vizualizați cât de multe detalii, o reprezentare exactă a stării finale dorite. Încercați să simțiți cu adevărat emoția creată de reușită. De asemenea, gândiți-vă la toți oamenii care ar beneficia de aceast rezultat final. Cu cât beneficiază mai mulți oameni, cu atât mai bine.

În final fiți recunoscători că ați rezolva problema.  Simțiți-vă mândrii, lăudați-vă pentru reușită. Vizualizați cât mai multe persoane fericite.

Practicați această tehnică timp de o săptămână și veți observa cum parcă primiți ajutor și totul decurge ușor spre împlinirea scopului propus.

În decurs de o săptămână, soluția este implementată exact așa cum v-ați dorit să fie.

Odată ce începeți să practicați această tehnică și aveți succes vă crește încrederea personală în proces și, veți putea prelua proiecte din ce în ce mai mari.

Succes!

Daniela

Uniune Spirituală

Sursa: Sistemul Silva

, ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *