Tăierea stringurilor dependenţelor

În poziţie aşezată, gândiţi-vă la orice comportament sau situaţie ce vă creează dependenţă şi de care aţi dori să vă eliberaţi. Fiţi siguri că doriţi să vă eliberaţi de ele deoarece această metodă este foarte puternică. După ce veţi realiza această tehnică, fie veţi renunţa la alimentul de care vreţi să vă lăsaţi, fie veţi mai lua o ultimă înghiţitură care vă va face să vă lăsaţi de respectivul aliment.

În continuare, imaginaţi-vă că ceea ce vă produce dependenţa se află la voi în poală. Apoi vedeţi sau simţiţi cum zboară cam la 30 de cm în faţa abdomenului vostru. Observaţi reţeaua de stringuri care se întinde între abdomenul vostru şi substanţa/dependenţa respectivă. Corzile arată asemenea rădăcinii unui copac. Rugaţi-l în gând pe arhanghelul Mihail să taie complet acele stringuri. Atunci când ele sunt retezate, observaţi cum respectiva substanţă/ dependenţă se îndepărtează cu uşurinţă de voi.

Apoi, invocați-l pe Arhanghelul Rafael să videce locul de unde au fost tăiate stringurile dependențelor și vizualizați cum vă înconjură abdomenul cu lumină verde smarald şi vă vindecă complet vechile răni.

În timp ce respiraţi profund, el va trimite energie vindecătoare verde în corpul vostru prin acele stringuri tăiate. Pe măsură ce respiraţi, orice senzaţie de gol sau de anxietate se umple acum, se vindecă şi este echilibrată de puternica energie vindecătoare a lui Rafael. Îi mulţumim lui Rafael pentru această vindecare!

, ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *