Sugestii de tratament Reiki la distanţă

Metoda aproximativ similară cu cea care a fost predată de către doamna Takata de vindecare la distanţă:

Se încearcă a crea o conexiune cu persoana de tratat, folosind orice mod, cum ar fi am nume, fotografie, etc.

Se vizualizează persoana întinsă pe coapsa dreapta (a terapeutului) şi se activează HSZSN pentru a ajuta la realizarea conexiunii.

(Se poate folosi, de asemenea, altă metodă dată de doamna Takata, vizualizând că persoana de tratat pluteşte în aer, în faţa terapeutului).

Apoi se face tratament pe persoana imaginată, folosind poziţiile mâinilor, învăţate la gradul 1, adăugând şi simboluri pt a mării fluxul.

CKR şi SHK în cazul în care persoana a solicitat tratament psihologic (mental / emoţional).

Se face apoi tehnica Byosen.

Se oferă pur şi simplu Reiki fără a încerca să se stabilească
traseu, mod de vindecare…

La sfârşit se pun mâinile în gassho (poziţia de rugăciune), şi se spune „Mulţumesc!” şi se face Ken yoku (scăldat uscat), la „Deconectare”.

Procesul durează 15-20 de minute.

Altă metodă este să se înceapă cu o meditaţie, să se invite energiile Reiki în camera de tratament, şi apoi folosind imaginaţia
să se înconjoare persoana cu aceste energii pentru a fi tratată. Apoi, se repetă cuvintele: „invit (numele clientului), pentru a primi un tratament Reiki la distanţă”, de trei ori. După finalizarea repetării invitaţiei mental se poate  întreba persoana: „doriţi să primiţi un tratament Reiki?” Se poate simţi „da”, şi apoi se începe tratamentul.

Se vizualizează persoana pe masa de tratament Reiki, se trasează Cho-Ku-Reiki pe întregul corp în timp ce se spune numele simbolului de trei ori. Apoi, Sei-Hei Ki trasat pe cap şi se spune numele simbolului de trei ori. Hon-Sha-Ze-Sho-Nen, spunându-se numele de trei ori. HSZSN putea fi făcut ca un simbol mic, sau pe întregul corp al persoanei, în orice loc se simte ca trebuie să fie pus.

Apoi, se pun palmele lângă inima persoanei, apoi în jos pe abdomen, apoi la gât, apoi la picioare, şi se încheie cu capul.

Închiderea sesiunii se face pur şi simplu imaginând ca se face un pas mai departe de masă, cu mâinile în gassho, se înclină cu recunoştinţă către persoana care a primit tratament şi energiile Reiki, la toate entităţile de lumină care au participat la tratament.

, , , , ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *