Sugestie Reiki pentru a elimina o dependență

Reiki v-ar putea ajuta să depășiți o anumită dependență.

Dacă doriți să ajutați o persoană să scape de un obicei nesănătos trebuie să aveți acceptul acelei persoane.

Într-un articol mai vechi v-am prezentat tehnica Seiheki Chiryo Ho (eliminarea obiceiurilor nesănătoase). Azi vă sugerez o altă medodă care v-ar putea ajuta să eliminați un obicei nesănătos. Voi folosi, ca exemplu, dependența de nicotină, fumatul.

În cazul în care persoana nu este dispusă să renunțe la obiceiul de a fuma, atunci puteți cere permisiunea de la „Sursă” și de la „Sinele Superior” al persoanei pentru a o asista în a depăși dependența de a fuma. Vi se poate da, astfel, permisiunea de care aveți nevoie. Dacă „Sursa” spune „nu”, atunci renunțați la intenția dvs.

În cazul în care ați primit acceptul persoanei, setați-vă intenția, chemați-vă în ajutor îngeri de lumină, etc., pentru a vă ajuta.

„Rog Entitățile de lumină la care am eu acces și care vor, pot și trebuie să vină să mă ajute, asiste, îndrume pentru a-l/ a o ajuta pe x (numele persoanei) să depășească dependența de țigări, pentru cel mai înalt bine al lui/ei și pentru starea lui/ei de sănătate”.

Apoi faceți o curățare energetică a casei.

În continuare, dați Reiki, folosind simbolurile Reiki, pachetelor de țigări, scrumierei, brichetelor, chibritelor, la orice accesorii pentru țigări, cu intenția de a fi elinimată energia rea și de a fi eliminată „pofta” de a fuma.

 Sei Hei Ki, simbolul emoțional, este folosit pentru a reduce dependența. Orice viciu are o componentă emoțională și mărind puterea simbolului emoțional, acel obicei nesănătos poate fi eliminat mai ușor.

Cum putem mări puterea simbolului emoțional? Facem un „sandwich”: Cho Ku Rei+Sei Hei Ki+ Cho Ku Rei.

Puteți aplica acest „sandwich” și intenția dvs, în toate locurile în care persoana are obiceiul să fumeze: în cameră, birou, mașină, balcon….

În momentul în care persoana va merge în acel loc, îi va scade dorința de a mai fuma.

    Ați putea trimite Reiki în trecut, în prezent și spre viitor, pentru a ajuta la depășirea dependenței și a-i ușura orice simptome de sevraj.

 Deasemenea îi puteți face un tratament Reiki persoanei dependente.

    Faceți acest „ritual” zilnic și veți observa o scădere a dorinței de a fuma, până când pur și simplu nu va mai fuma.

Curățarea energetică a casei, stabilirea intenției dvs, compensarea energiei, tratamentul fizic și la distanță (în trecut, în prezent și spre viitor) vor fi de un real ajutor.

Această metodă poate fi folosită pentru toate tipurile de dependență (țigări, alcool, droguri, etc.).

Să vă fie de folos!

Uniune Spirituală

, , ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *