SUBCURENTUL FINANCIAR, O NUANŢĂ A CURENTULUI COSMIC SUBTIL VERDE

Atrăgând în aură subcurentul subtil nuanţa verde-de-toamnă, unele fiinţe umane se concentrează şi amplifică această forţă în ele. Astfel, dacă fiinţele în cauză doresc ferm banii, intenţia lor de a-i obţine poate fi repede îndeplinită dacă se servesc de subcurentul verde de toamnă financiar. Operând constant în acest mod, se realizează punerea la unison cu o mare forţă a curentului subtil verde care accelerează reuşita în această direcţie, în loc să o facă să stagneze.

Astfel, dacă fiinţa umană urmează regulile concentrării şi acumulării acestei energii subtile, creând o imagine clară, mentală, în curentul subtil verde, dorinţa sa de bunăstare materială sau abundenţă are toate şansele să se materializeze mult mai repede. Dacă fiinţa umană îşi concentrează asupra acestei imagini, vizualizată în verde subtil, întreaga sa gândire, dorinţa respectivă are cele mai mari şanse să se realizeze cu promptitudine faţă de situaţia când se acţionează instinctiv, fără acest suport energetic dorindu-se realizarea fără ajutorul puternic al acestui curent colorat. Astfel, fiinţa umană individualizată poate să ajungă la o rapidă împlinire a dorinţelor, satisfăcându-şi în mod armonios necesităţile cu ajutorul acestui curent subtil universal. Condiţia de bază pe care nu trebuie să o pierdem din vedere în această direcţie este ca niciodată să nu se abuzeze, păstrându-se armonia integrării părţii în cadrul întregului. În ceea ce priveşte alte realizări, mai ales de natură materială, curentul subtil verde este de bază în această direcţie.

Pentru a pune însă în practică această regulă, respectarea anumitor condiţii este necesară. Dintre acestea, cea mai importantă este aceea de a nu interfera deloc în momentul operării energiile negative subtile roşii. Reuşind totdeauna aceasta, nu interferăm şi chiar respingem impulsurile sau dorinţele inferioare ce provin din planul grosier, animal, ferindu-ne în mod permanent de tentaţiile amestecului cu aceste energii perturbatoare. Acţionând constant astfel, putem uza plenar de energia subtilă verde, mai ales dacă am dezvoltat în fiinţă acea stare superioară sufletească care ne permite mai mereu să facem ceea ce este cel mai bine la momentul oportun.

Din Cursuri Yoga

, ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *