Recunoştinţă profundă faţă de Dumnezeu Tatăl

Cei mulţi oameni se roagă pentru a-I cere lui Dumnezeu Tatăl să le împlinească anumite dorințe. Foarte puţini îşi amintesc să-I mulţumească atunci când Dumnezeu le răspunde rugilor sau pentru orice primesc în viața lor. Sunt și mai puţini cei care acceptă cu seninătate și recunoștință chiar şi atunci când cred că nu primesc ceea ce doresc sau merită.

Este minunat, ca seara la culcare, să mulțumim cu recunoștință pentru tot ceea ce am trăit în acea zi. Este recomandat să acceptăm și să facem Voia Lui Dumnezeu oricare ar fi ea.

Ar fi benefic ca la începutul zilei să consacrăm lui Dumnezeu Tatăl tot ce facem și tot ce gândim sau simțim. Ar trebui să I se mulţumească atunci când se încheie cu succes orice activitate pentru care s-a realizat consacrarea şi pentru care s-a primit răspuns pozitiv din partea lui Dumnezeu.

Prin consacrarea către Dumnezeu, în plan subtil se cere ajutorul, inspiraţia, susţinerea şi ghidarea lui Dumnezeu Tatăl.

Susţinerea Divină, se poate manifesta prin diferite sincronizări, prin noi idei spontane, printr-o stare de bine interioară, prin entuziasm, vitalitate, energizare, care ne-au permis să ducem acea acţiune la bun sfârşit.

Ar trebui ca fiecare om să își creeze o obișnuință în a-I mulțumi de cel puțin 7 ori pe zi lui Dumnezeu Tatăl. Cu timpul această practică spirituală va aduce transformări interioare, se va simți o revărsare de Graţie Divină în viața celui care-și exprimă recunoştinţa. Se va observa

Manifestând recunoștința, toate darurile pe care El ni le oferă se vor multiplica.

Recunoștința deschide ușa pentru și mai multe daruri. Recunoștința este o taină spirituală care „hrănește” sufletul.

,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *