SPECIALIZARILE ARHANGHELILOR

 

Doreen Virtue descrie specializarile celor mai cunoscuti Arhangheli.

 Cei 16 Arhangheli sunt:

Arhanghelul Gabriel, Mihail, Rafael, Metatron, Uriel, Jofiel, Ariel, Haniel, Raziel, Raguel, Zadkiel, Sandalfon, Samuel, Jeremiel, Azrael, Nathaniel.

 

Arhanghelul Gabriel 

– aramiu
– semnul Racului
– cupru

Arhanghelul Gabriel este foarte cunoscut drept mesagerul vestilor divine. Este ingerul comunicarii si ii ajuta pe cei ce lucreaza intr-un domeniu vizat de aceasta. El ocroteste copiii, familiile si ii ajuta pe cei ce doresc sa devina parinti. I se poate cere ajutorul atat pentru conceptie, cat si pentru nastere. Viitoarele mame ii pot cere oricand sprijinul.

 

Arhanghelul Mihail 

– albastru regal
– toate semnele astrologice
– sugilit

Arhanghelul Mihail este de cele mai multe ori reprezentat cu sabia in mana. Asta deoarece el conduce armata cereasca. Tocmai de aceea el este cel caruia ii poti cere ajutorul cand ai nevoie de protectie, curaj, siguranta. Tot el te poate ajuta sa scapi de frica sau sa repari mai usor un aparat electronic. Daca ai nevoie de indrumare in privinta menirii tale in aceasta viata, atunci lui ii poti cere sprijinul.

 

Arhanghelul Rafael

– verde smarald
– toate semnele astrologice
– smarald / malahit   

Arhanghelul Rafael este cel ce ajuta la vindecare. Fie ca e vorba de oameni sau de animale. De aceea el ii sprijina pe toti cei ce au legatura cu insanatosirea noastra, indiferent de profesie. Tot el poate ajuta la gasirea sufletului pereche.

 

Arhanghelul Metatron

– violet si verde
– semnul Fecioarei
– turmalina

Arhanghelul Metatron are in aria sa de cunoastere geometria sacra vindecatoare (cubul sau pentru curatare, echilibrare), inclusiv tot ceea ce tine de managementul timpului. Le este de ajutor persoanelor care au capacitati mediumice (copiii Indigo, copiii de Cristal).

 

Arhanghelul Uriel

– galben
– semnul Varsatorului
– ambra

Arhanghelul Uriel te lumineaza, iti aduce cunoastere si iti clarifica anumite situatii. Cand ai nevoie de o idee, de un raspuns, de o solutie la o problema, cere-i ajutorul. Cand ai de-a face cu o intalnire unde vrei sa comunici foarte bine sau ai un examen, atunci ii ceri sprijinul.

 

Arhanghelul Jofiel 

– roz inchis
– semnul Balantei
– rubelit

Arhanghelul Jofiel reprezinta frumusetea. Fie ca e vorba de sentimente, ganduri, oameni, locuri frumoase sau persoana noastra, el le infrumuseteaza pe toate. Cand ai nevoie de sprijin ca sa arati bine pentru un anumit eveniment, atunci cere-i ajutorul.

 

Arhanghelul Haniel 

– argintiu
– toate semnele astrologice
– piatra lunii

Arhanghelul Haniel te ajuta sa te eliberezi cu dragoste si usurinta de trecut. Iti poate oferi o intuitie mai buna, cat si clarviziune. Tot el ii vindeca pe cei care au trecut prin traume, in special femeile. Poate sa te ajute la echilibrarea si armonizarea energiilor tale feminine cu cele masculine.

 

Arhanghelul Raguel

– albastru deschis
– semnul Sagetatorului
– acvamarin

Arhanghelul Raguel ne ajuta sa avem relatii armonioase cu toata lumea. El poate aduce in viata noastra oameni de buna calitate. Ne ofera sprijin in stingerea si vindecarea neintelegerilor sau divergentelor. Cand stii ca ai de-a face cu oameni mai dificili, atunci cere-i ajutorul inainte.

 

Arhanghelul Raziel 

– culorile curcubeului
– semnul Leului
– cuart transparent

Arhanghelul Raziel te ajuta sa intelegi visele si secretele universului. Te poate sprijini in descoperirea detaliilor despre vietile anterioare. Te poate ajuta sa accesezi cartea vietii.

 

Arhanghelul Zadkiel 

– indigo
– semnul Gemenilor
– lapis lazuli

Arhanghelul Zadkiel te ajuta sa ierti mai repede. Este foarte recomandat ajutorul lui cand vrem sa tinem minte ceva sau sa ne amintim ceva ce am uitat. Cere-i sprijinul pentru orice examen sau daca vrei sa uiti ceva dureros din trecut.

 

Arhanghelul Ariel 

– roz deschis
– semnul Berbecului
– cuart roz

Arhanghelul Ariel are legatura cu tot ce tine de natura si animale. Este protectorul lor si cel care ne ajuta sa ne conectam la energia pamantului. Ne poate indruma ca sa ne indeplinim nevoile materiale de baza.

 

Arhanghelul Azrael 

– alb galbui
– semnul Capricornului
– calcit galben

Arhanghelul Azrael ne ajuta cand trecem prin schimbari. Este sprijin pentru cei care au pierdut pe cineva drag, cat si indrumator pentru sufletele celor care au trecut in lumea de dincolo.

 

Arhanghelul Jeremiel 

– violet inchis
– semnul Scorpionului
– ametist

Arhanghelul Jeremiel este cel care te ajuta sa faci o recapitulare a vietii pana in momentul prezent. Astfel poti sa actionezi mai usor si sa modifici ce iti doresti in viata ta, sa faci ordine. Ajuta si la intelegerea viziunilor spirituale.

 

Arhanghelul Samuel 

– verde deschis
– semnul Taurului
– fluorit

Arhanghelul Samuel este cel care aduce pacea si iubirea, inclusiv cea personala. Ajuta la gasirea obiectelor ratacite.

 

Arhanghelul Sandalfon 

– turcoaz
– semnul Pestilor
– turcoaza

Arhanghelul Sandalfon poate intermedia mai usor rugaciunile tale catre Dumnezeu. Ii ajuta pe cei care au legatura cu domeniul muzical.

 

Arhanghelul Nathaniel 

– rosu
– toate semnele astrologice

Arhanghelul Nathaniel te poate ajuta sa iti descoperi misiunea din aceasta viata.

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *