Situații în care putem INVOCA un anumit Arhanghel

În fiecare clipă suntem înconjurați de ghizi și îngeri care sunt pregătiți să ne acorde ajutorul lor și să ne ghideze, cu condiția să le cerem intervenția. Putem apela la ei pentru asistență și îndrumare în viața de zi cu zi, în orice tip de lucrare spirituală, meditație sau pur și simplu în activități zilnice.

Îngerii sunt mesageri Divini, și, ca atare, ei vor lucra cu oricine le cere sprijinul. Nu trebuie să aparținem unei anumite religii și nu contează dacă suntem sau nu persoane religioase sau spirituale pentru a cere ajutor angelic. Ei ne ajută pe toți, fără excepții, deoarece aceasta este misiunea lor

Invocare:

Respirați adânc de câteva ori și relaxați-vă.

Invocați numele Arhanghelului pe care îl doriți să vi se alăture, și vizualizați-l în picioare alături de dvs.

Mulțumiți-i că a venit. Spuneți-i pentru ce situație îi cereți ajutor și îndrumare pe tot parcursul zilei și așteptați ca lucruri miraculoase să se întâmple.

După ce ați primit ajutorul cerut, nu uitați să-i mulțumiți! Astfel veți trăi și alte evenimente fericite.

 Arhanghelul Mihail 

Mihail înseamnă „Cel care este ca Dumnezeu”.

Aura lui este de un albastru regal luminos amestecat cu violet regal.

Piatra de cristal este sugilit, care vă poate ajuta să canalizați mesajele profunde și iubitore ale Arhanghelului Mihail.

El guvernează Soarele și de elementul foc.

Direcția lui este de Sud; sezonul este vara și ziua pe care o guvernează este duminica. Duminica este ziua în care este cel mai indicat să fie invocat.

Fumegațiile sau mirosurile asociate cu Arhanghelul Mihail sunt de mușetel, tămâie, rozmarin și salvie.

Florile lui sunt galbenelele.

Arhanghelul Mihail guvernează semnele zodiacale: Leu, Săgetător și Berbec.

Îl puteți invoca pentru protecție, eliberarea fricii, îndoielilor și negativității, precum și pentru putere și iluminare. De asemenea îl puteți chema atunci când aveți nevoie de încurajare pentru a lua decizii.

Arhanghelul Mihail se ocupă mai ales de protecție, adevăr, integritate, curaj și tărie. Dacă întâmpinați dificultăți în oricare dintre aceste zone, Mihail este îngerul care trebuie invocat. Arhanghelul Mihail vă poate ajuta să vă amintiți cine sunteți cu adevărat. El vă poate binecuvânta cu iubire, putere, tărie și credință neclintită. Lui îi place să comunice cu dvs prin vise. Rolul său principal este de a elimina frica din viața voastră. El poate șterge spații, gânduri, și oamenii de orice energii negative, inferioare sau joase.

Arhanghelul Rafael, „Cel ce vindecă”, poate înconjura orice are nevoie de vindecare cu energie verde smarald.

Cristalele asociate cu Rafael sunt citrin, aventurin și malachit. Rafael este conducător al planetei Mercur și al elementului aer.

Direcția lui este Est, sezonul său este primăvara, iar ziua lui este miercuri.

Culorile lui Rafael sunt galben și verde.

Mirosuri asociate cu Raphael sunt lavanda, lăcrămioare, menta, bergamotă și cimbru. Floarea lui este Iris.

Raphael guvernează semnele de aer ale zodiacului – Vărsator, Balanță și Gemeni.

Arhanghelul Rafael ajută în procesul de respirație și în alegerea unui stil de viață mai sănătos. Ajută în autovindecare sau în găsirea unui vindecător, al unor plante/tratamente sau medici care vă pot ajuta în restabilirea sănătății.

Rafael este cunoscut ca îngerul de vindecare, și dă îndrumări prin propriile noastre intuiții, gânduri, idei, vise și prin alte stări interioare.

Invocați-l în orice situație legată de sănătate, fie că sunteți pacient, medic sau terapeut.

Arhanghelul Gabriel este „Mesagerul lui Dumnezeu”.

El este Arhanghelul Lunii și al elementului apă.

Semnele zodiacului guvernate de Gabriel sunt Pești, Rac și Scorpion.

Mirosuri asociate cu Gabriel sunt iasomie, trandafir, eucalipt și mir.

Cristale care pot fi utilizate în comunicarea cu Arhanghelul Gabriel includ piatra lunii, acvamarin, perle și selenit.

El susține scriitori și jurnaliști. Arhanghelul Gabriel sprijină publicarea de articole și cărți.

Gabriel, de asemenea, vă ajută să simțiți puterea iubirii lui Dumnezeu, în interiorul dvs. și în orice situație din viața dvs.

El vă ajută să vă simțiți în siguranță, puternici și vă protejează în toate situațiile.

Arhanghelul Gabriel, de asemenea, lucrează cu mamele și copii. Este responsabil de concepție, naștere, adopție și de părinți. Parinții pot invoca ajutorul Arhanghelului Gabriel pentru a-i ajuta în educația și creșterea copiilor. Arhanghelul Gabriel vă ajută să vă conectați cu copilul interior.

Arhanghelul Gabriel este îngerul darurilor.

Arhanghelul Uriel este Arhanghelul clarcunoașterii, iluminătii și al transformării. Numele lui înseamnă „Lumina cea Tainică a lui Dumnezeu” sau „Focul Alchimic Transformator al lui Dumnezeu”. El poate lumina mintea cu inspirație divină.

Direcția lui este de Nord. De obicei El apare purtând o sabie de foc de un roșu aprins.

Mirosuri asociate cu Uriel sunt lemn de santal, ghimbir și busuioc, iar florile sale sunt gențiană.

Culoarea lui este galben pal.

Cristalele sale sunt hematit, obsidian, ochi de tigru, ambra.

Dacă aveți, repetitiv, gânduri sau idei care sunt pozitive, iubitoare, de ajutor, Uriel vă vorbește.

El ghidează și luminează toate ideile și inteligența. Arhanghelul Uriel vrea să știți că știți deja ce să faceți. Vă poate lumina fiecare pas de-a lungul vieții.

Câd sunteți în pană de idei sau aveți nevoie de îndrumare intelectuală, când aveți nevoie de răspunsuri sau de o viziune mai profundă asupra lucrurilor îl puteți invoca pe Uriel. Ajutorul Arhanghelului Uriel poate veni foarte rapid când sunteți în situații de criză, care impune o rezolvare imediată (examen, sedințe, procese, întâlniri importante). Arhanghelul Uriel vă ajută să vă clarificați situațiile confuze, pas cu pas, inspirându-vă pe drumul vieții.

Arhanghelul Chamuel este un înger al iubirii, al creativității, al adorației Lui Dumnezeu și al curajului. Numele lui înseamnă „Cel care caută pe Dumnezeu”. Arhanghelul Chamuel ne ajută să simțim că Iubirea este în noi și peste tot în jurul nostru.

Conduce planeta Marte, elementul de foc și semnul zodiacal Berbec. Ziua lui este marți și culorile sale sunt rubin roșu sau verde pal. Chamuel apare adesea purtând armură. Mirosuri asociate lui includ menta, mușcata, neroli și ghimbir. Cristale adesea asociate cu Chamuel sunt Jasper roșu, heliotrop, carneol și turmalin roz.

Apelați la Chamuel când simțiți ură față de sine sau dacă faceți orice pentru oricine altcineva înaintea dvs. Chamuel vă va ajuta să vă iubiți, să aveți grijă întâi de dvs și să practicați iubirea de sine, să vă acordați timp.

Atunci când este invocat cu credință și umilință, Arhanghelul Chamuel ne umple inima, sufletul, mintea și trupul cu Iubire; revarsă în ființa noastră iubirea și îndrumarea sa, ne ajută să vedem iubirea din noi și să fim capabili să o dăruim celorlalți.

Arhanghelul Chamuel este, de asemenea, un înger al păcii și dreptății divine. El îl păzește pe cel nevinovat și dă puterea de a birui. El este patronul chirurgilor, controlorilor de trafic aerian, frizerilor, ecologiștilor, protectorilor de animale și a celor aflați în misiuni de menținerea păcii.

Arhanghelul Chamuel vă ajută să vă cunoașteți și să aveți încredere în Înțelepciunea Divină.

Arhanghelul Chamuel ajută trezirea spirituală și să manifestați plenar bucurie, recunoștință, bunătate, iertare, înțelegere, respect, compasiune, pace, armonie, adevăr, libertate interioară, sinceritate și optimism, manifestând, astfel, plenar calitățile sufletești.

Arhanghelul Chamuel vă umple de iubire și de recunoștință pentru toate darurile, toate experiențele voastre, vă inspiră să manifestați recunoștință pentru tot ceea ce primiți, față de Dumnezeu Tatăl.

Chamuel vă ajută să găsiți obiectele pierdute, să le localizați, vă îndreaptă către locurile unde acestea se află, vă ajută să vă amintiți unde le-ați lăsat.

Arhanghelul Chamuel vă ajută să restabiliți simțul echilibrului și să vă dezvoltați creativitatea. Ajută să vă treziți inima spirituală, iubirea de Sine și să creați frumusețe, inclusiv prin artă, și să creați armonie în jur, acasă, la locul de muncă.

Arhanghelul Chamuel vă inspiră, asistă și îndrumă să vă clarificați și să videcați relațiile, să dizolvați tensiunile și conflictele din aceste relații, să aduceți lumină și să să îmbunătățiți relațiile, consolidându-le pe cele benefice și să faceți relații noi.

Vă ajută să vă armonizați cu alte persoane, făcând astfel ca toate relațiile să fie benefice.

Arhanghelul Chamuel vă ajută să înțelegeți ceea ce aveți de învățat din fiecare relație. Ajută să înțelegeți semnificația spirituală profundă a uniunii spirituale depline cu sufletul pereche.

Vă inspiră să căutați sufletul pereche, vă ghidează cum să îl găsiți și vă asistă să îl întâlniți.

Vă revelează misiunea spirituală, vă ghidează să vă urmați calea spirituală, vă îndreaptă spre misiunea spirituală, vă ajută să o înțelegeți și vă oferă cele mai bune condiții pentru a o realiza, vă sprijină și vă asistă să o îndepliniți.

Arhanghelul Chamuel vă inspiră să sesizați semnele, sincronicitățile pe care le primiți de la Dumnezeu, pentru împlinirea misiunii spiriruale.

Arhanghelul Chamuel este prieten și cu se sfătuiește și acționează împreună Arhanghelul Jofiel.

Acestea sunt câteva situații în care îl puteți invoca pe acest minunat Arhanghel.

Arhanghelul Jophiel este îngerul frumuseții, iubirii, înțelepciunii și iluminării Divine.

Planeta guvernată de Jophiel este Mercur și elementul aer. Ziua lui este miercuri și culoarea sa este galben. Mirosurile asociate lui Jophiel sunt lavanda, portocala, mir, și lemongrass. Cristale asociate sunt ametrin, cuarț fumuriu și cuarț rutilat.

Jophiel este îngerul puterii creatoare și al iluminării. Numele lui înseamnă „Frumusețea lui Dumnezeu”, iar el, uneori, apare ca un înger foarte înalt (peste 9 picioare / peste 2.74 m), purtând o mantie galbenă și o sabie de foc.

Arhanghelul Jophiel este un alt gardian al pomului cunoașterii, alături de Arhanghelul Uriel.

Îl  puteți invoca pe Arhanghelul Jophiel atunci când aveți nevoie de ajutor în procesul de învățare a ceva nou, mai ales cu teme spirituale. Invocați-l atunci când aveți nevoie de inspirație. De asemenea, vă ajută să conțientizați abilitățile neexploatate, de care nici nu știați că le aveți. Jophiel elimină haosul din mintea voastră, aducând gânduri mai clare și moduri mai organizate de gândire.

Arhanghelul Jophiel, de asemenea, ajută persoanele care luptă pentru probleme de mediu și doresc să aducă o schimbare în lume.

Vă poate ajuta să vă conectați cu propria lumină interioară.

Arhanghelul Zadkiel îngerul transmutării, confortului, rugăciunii și al abundenței. El este un arhanghel blând.

 Acest arhanghel îndeamnă să se recurgă, de fiecare dată când este nevoie, la puterea tainică a Invocaţiei Divine. Arhanghelul Zadakiel ne inspiră, atunci când este invocat, să se rostească rugăciuni sincere şi pline de fervoare care îi sunt adresate lui Dumnezeu. El încurajează aspiraţiile pure, divine care vă ajută să creşteți spiritual.

Arhanghelul Zadkiel/Zadchiel este arhanghelul transformării spirituale. Numele său înseamnă „Dreptatea lui Dumnezeu”. Este „Arhanghelul Bucuriei Divine, pure şi copleşitoare”, „Arhanghelul Graţiei Dumnezeieşti”, al „Libertăţii Divine”. Arhanghelul Zadakiel este asociat cu puterea de transformare.

Arhanghelul Zadkiel este adesea descris ținând un pumnal și fiind înconjurat de o lumină albastră sau violet.

Zadkiel guvernează planeta Jupiter și elementul aer. Culorile sale sunt albastru deschis sau violet și ziua lui a săptămânii este joi. Mirosuri asociate cu Zadkiel includ lemn de santal, iasomie, flori de fân, neroli, trandafir, ylang ylang, bergamotă, rozmarin și nucșoară. Floarea lui este violeta. Cristale asociate cu înger curajos includ agat albastru lace, ametist, quartz limpede, selenit, calcedonie albastru și Lapis Lazuli.

 Puteți invoca ajutorul Arhanghelului Zadkiel când vă simțiți confuzi, disperați, deprimați…

Zadkiel iubește copiii și le va veni în ajutor dacă i se cere ajutorul.

El poate fi, de asemenea, invocat pentru abundență (spirituală sau materială), îmbunătățirea memoriei, pentru a obține capacitatea de a ierta pe cei care v-au greșit, și pentru realizarea justiției. Arhanghelul Zadchiel reamintește puterea vindecătoare a iertării. El vă cere să încetaţi să vă mai pedepsiţi, să eliberaţi negativismul din inimile voastre şi să mergeţi mai departe. Vă cere să vă iertați și să iertați.

 Invocaţi-l pe Arhanghelul Zadkiel dacă sunteţi incapabilă să vă iertaţi pe voi sau pe ceilalţi, dacă simţiţi mânie, ură, amărăciune şi resentimente faţă de ceilalţi, dacă nu îi toleraţi pe ceilalţi, dacă nu sunteţi capabili să toleraţi anumite aspecte ale voastre, dacă suferiți de depresie, epilepsie, Parkinson, tulburări cerebrale, senilitate.

 El îi ghidează pe cei care activează în domeniul medicinei alternative, cum ar fi aromoterapeuții, reikiști, maseuri, precum și pe bibliotecari, interpreți, casieri și psihiatri.

Invocați-l pe Arhanghelul Zadkiel pentru a vă ajuta să vă întăriţi legătura spirituală cu divinul.

El vă poate ajuta să să transformaţi energia negativă în energie pozitivă şi să vă vindecaţi traumele vieţilor trecute. Arhanghelul Zadkiel lucrează cu energia spirituală de frecvenţă înaltă cunoscută sub numele de flacăra violet.

Arhanghelul Zadakiel, atunci când este invocat, vă ajută să vă alchimizați tendinţele sau impulsurile inferioare prin intermediul transmutării şi a dinamizării din ce în ce mai ample în propria fiinţă a anumitor energii subtile ale iertării Divine, ale bunăvoinţei Divine şi ale compasiunii.

Invocarea Arhanghelului Zadakiel face să se trezească în mod gradat în propria fiinţă capacitatea de a asculta cu răbdare şi bunăvoinţă, răspunsurile sau cuvintele ce vin de la alte persoane, care ar putea aduce mesaje inspirate de îngeri.

Sugestie de invocare:

Arhanghel Zadchiel, ajută-mă să mă iert pe mine şi să-i iert pe ceilalţi, îndrumă-mă să îmi dezvolt toleranţa faţă de mine şi de ceilalţi, purifică-mă cu flacăra violetă, converteşte-mi energia negativă, conectează-mă să dizolv karma personală, karma de neam și pe cea planetară.

Arhanghelul Ariel este arhanghelul Naturii. Acesta este un alt arhanghelul care ar putea fi de sex masculin sau feminin. Ariel înseamnă „Leul lui Dumnezeu”, iar ea este guvernat de Saturn, elementul de aer și este cel mai bine să fie chemat/invocat sâmbăta.

Cristalele asociate lui Ariel sunt apatit, agat (în special agate de mușchi și copac) și Jasper (cum ar fi imitație de piele de leopard și soiurile dalmate).

Arhanghelul Ariel asistă toate viețuitoarele din natură dar și regnurile vegetal și mineral. Ariel vindecă animalele, atât pe cele sălbatice cât și pe cele domestice, și în general toate natura. Este gardian peste spiritele naturii, cum ar fi zâne și elfi, ondine, gnomi, spiriduși, sirene, salamandre, fee, iele, drăgaice, sânziene. Supraveghează tărâmul uman și îl conectează cu tărâmul Spiritelor Naturii; Arhanghelul Ariel vă ajută să simțiți prezența Spiritelor Naturii și facilitează comuniunea cu ele.

Arhanghelul Ariel este Înger al Naturii împreună cu Arhanghelul Haniel. Arhanghelul

Arhanghelul Ariel vă învață cum să comunicați, să vă apropiați de minerale, plante, flori, arbuști, pomi, animale și vă învață cum să înblânziți animalele.

Este patronul medicilor veterinari, crescători de animale, arheologi, ingineri civili și a lucrătorilor pentru salvarea animalelor.

De asemenea este patronul homeopaților și a celor care au grijă de mediul înconjurător. Arhanghelul Ariel aduce omenirii cunoașterea complexă a remediilor naturale, sursă nelimitată de energii vitale și vindecătoare ce provin de la toate elementele aflate în natură. Transmiterea și acumularea energiilor benefice din natură intră în atribuțiile sale.

Arhanghelul Ariel este Guvernator al Vânturilor. Atunci când Arhanghelul Ariel se află în apropiere este posibil, uneori, să simtă o adiere sau să se audă un foșnet natural și plăcut, ca al unui vânt.

 Ariel aduce curaj, forță lăuntrică și grație. Arhanghelul Ariel poate fi invocat: dacă v-ați pierdut încrederea în Sine; în situați în care aveți nevoie de curaj; dacă doriți să vă eliberați de insuccesele din trecut și vă ajută  să depășiți obstacole care par de netrecut; să vă eliberați de frici și vă ajută să le transcendeți.

Arhanghelul Ariel aplanează tensiunile dintre oameni și dă o imagine limpede asupra situației personale, asistă depășirea și eliminarea problemelor legate de viața intimă. Prin comuniunea cu Arhanghelul Ariel se poate atinge starea de armonie și echilibru cu mediul înconjurător.

Arhanghelul Azrael este îngerul ciclurilor naturale ale vieții, viață și moarte, și asistă în călătoria spre tărâmurile spirituale. Asistă oamenii în “marea trecere”. Rolul său este să-i ajute pe cei decedați să meargă fără teamă spre lumina și să înțeleagă ce li se întâmplă în momentul morții.

Azrael este Îngerul morții, ziua sa este marți.

Guvernează planeta Marte și elementul pământ.

Cristale asociate cu Azrael sunt calcit galben, ametist, și fluorina violet.

Numele Azrael înseamnă „Cel care îl ajută pe Dumnezeu” și este cel mai adesea de ajutor în vremuri de durere și doliu. Arhanghelul Azrael poate fi invocat atunci când dvs suferiți sau prietenii dvs suferă pentru pierderea unei ființe dragi.

Arhanghelul Azrael sprijină asistenți, vindecători și consilieri. El este răbdător și plin de compasiune. Rolul principal al Arhanghelului Azrael este de a ajuta oamenii să treacă la cer, îi înconjoară în lumină albă iubitoare. Adresați-vă acestui Arhanghelul pentru asistență în contactarea celor dragi decedați. Îi puteți cere să vă aducă mesaje de la ei.

Îl puteți chema să vină şi să ajute sufletul unei persoane muribunde să plece spre lumină.

Ați putea să îl invocați în urma unor vise, presimţiri sau dacă simţiţi încă prezenţa sufletului persoanei decedate în casă sau că „bântuie”, este bine să vă rugaţi lui Azrael să faciliteze trecerea.

Vă puteți adresa folosind propriile cuvintele sau puteți folosi următoarea sugestie pentru invocare:

    ,, Arhanghel Azrael, te rog să-mi aduci mângâiere acum. Te rog, ajută-mă să mă vindec. Te rog să-mi înalţi inima deasupra greutăţilor şi să mă ajuţi să-mi dau seama de binecuvântările aduse de această situaţie. Te rog să reverşi energia ta asupra acestei legături, astfel încât să pot comunica clar cu [numele persoanei decedate]. Stiu ca fiinta iubita se afla in apropiere si ca tu veghezi asupra noastra. [ Daca exista orice alta situatie legata de suferinta, in care aveti nevoie de ajutor, spuneti-i acum lui Azrael]. Multumesc, Arhanghele Azrael.”

Ştiu că fiinţă iubită se află în apropiere şi că tu veghezi asupra noastră.

[Dacă există orice altă situaţie legată de suferinţă, în care aveţi nevoie de ajutor, spuneţi-i acum lui Azrael]. Mulţumesc, Arhanghele Azrael.”

Sau: „Arhanghele Azrael, mulţumesc pentru călăuzirea cu iubire şi compasiune și în siguranţă a … (numele persoanei decedate) către tărâmurile cerești. Știu că vei face tot ce este mai bine pentru el/ea şi pentru întreagă situaţie și cu inima deschisă îl/o las în seama ta şi a Lui Dumnezeu. Mulţumesc pentru că îl/o călăuziţi, cu blândeţe şi în siguranţă, în această mare trecere către lumea nevăzută a cerurilor. Aşa să fie şi aşa este!”

Arhanghelul Haniel

Guvernează planeta Venus, precum și elementul de apă.

Ziua lui este vineri. Cristalele asociate cu Haniel sunt cuarț roz, calcit roz și chrysoprase. Direcția sa este Vest.

Este îngerul vântului, susține creșterea, iubirea și vindecarea (în special medicina alternativă). El poate fi chemat pentru probleme care se ocupă de copii, căsătorie, conservare naturală, eforturi artistice și muzică.

Numele lui înseamnă „Slava lui Dumnezeu”, „Gloria lui Dumnezeu” sau ”Grația lui Dumnezeu”.

Se recomandă invocarea ajutorului Arhanghelului Haniel înainte de oricare eveniment important, în orice moment în care implorăm Grația Divină. Îl puteți invoca înaintea oricărui eveniment important: o ședință, o prezentare importantă, un interviu pentru angajare, o adunare, la locul de muncă, examen, etc.

Se poate invoca ghidarea, susținerea și inspirația Arhanghelului Haniel în relația de cuplu, în sferele iubirii, la prima întâlnire romantică.

Împreună cu Arhanghelii Rafael și Ariel aduce omenirii și încurajează cunoașterea complexă a remediilor naturale; aduce vindecarea prin intermediul a remediilor naturale.

Arhanghelului Haniel le ajută pe femei să descopere și să-și armonizeze profund aspectele feminine, intuitive, să se vindece și să-și trezească capacitățile naturale de autovindecare.

Arhanghelul Haniel vă ajută să redescoperiți secretele spirituale uita sau pierdute,  să dezvoltați capacități de comunicare cu lumea subtilă, să decriptați și să înțelegeți mesajele Divine, să vă înălțați spiritual, vă conduce pe calea individuală spre Iluminarea Spirituală.

Haniel guvernează energiile subtile cu o componentă mistică și care se manifestă prin virtuți precum răbdarea, gingășia, liniștea, calmul, tăcerea, bunăvoința, virtuți care dacă vă lipsesc le puteți cere în dar prin invocarea acestui arhanghel.

Și Arhanghelul Haniel stabilește legăturile dintre suflete, necesare evoluției lor spirituale sau arderii karmei. El vă ajută înainte și după un eveniment important să vă concentrați atenția conectându-vă la vibrația mesajelor divine, pentru a putea înțelege de ce au apărut în viața dvoastră.

Sugestie de invocare:

„Arhanghele Haniel, veghetor al graţiei, echilibrului şi harului, te rog să aduci energia ta divină a înţelepciunii pline de iubire pentru [descrieţi situaţia]. Mulţumesc pentru că mi-ai călăuzit gândurile, cuvintele, faptele şi comportamentul şi m-ai ajutat să mă bucur, aducând binecuvântări oricui mă priveşte ori mă ascultă. Fă astfel încât magnetismul tău divin să atragă spre mine toate energiile pozitive. Îţi mulţumesc, iubite Arhanghel Haniel!”

Arhanghelul Jeremiel (Ieremiel, Eremiel)

Numele lui înseamnă „Mila lui Dumnezeu” sau „Compasiunea lui Dumnezeu”. Ghidează, susţine, inspiră, impulsionează, ajută trezirea, dinamizarea şi amplificarea stării de compasiune.

Cristalul său este ametist.

Când „vedeți” sclipiri mov închis, Arhanghelul Jeremiel este cu dvs.

Unul dintre scopurile lui este de a lucra cu suflete care își fac bilanțul, își „trec în revistă” viața lor pe Pământ. Arhanghelul Jeremiel vă inspiră să vă faceți periodic bilanţul vieţii, să înţelegeți necesitatea realizării sistematice a unui astfel de bilanţ.

Vă ghidează să vă analizați viața şi să luați hotărârile necesare pentru a vă transformați. Vă îndrumă să vă evaluați viaţa actuală și viețile anterioare, sincer, fără teamă, atenți, lucizi, detașați, deschiși şi să învățați din experiențe pentru a deveni din ce în ce mai înțelepţi, liberi, centraţi, iubitori, compasivi şi evlavioşi.

Arhanghelul Jeremiel afuce milă atunci când este cerută, ajutând să se acționeze într-un mod plin de iubire față de alții. El sprijină oameni să se trateze pe ei înșiși dar și pe alții cu respect, să-și acorde și să acorde grijă plină de iubire.

Este înger al Viziunilor Divine, este unul dintre îngerii sufletului.

Arhanghelul Jeremiel este îndrumătorul sufletelor evlavioase, credincioase.

Îndrumă, inspiră şi asistă omul să asimileze calităţi/virtuți, aduce linişte interioară, bunăvoință, evlavie.

Arhanghelul Jeremiel vă ajută să vă purificați sufletul, mintea şi trupul pentru a trăi iubirea, liniştea şi armonia în toate aspectele vieții interioare şi exterioare, să redobândiți pacea sufletească şi liniştea lăuntrică.

Poate fi invocat pentru a elimina mânia, invidia, judecățile, neiertările, resentimentele, ranchiuna, amărăciunile, suferințele de orice fel.

De asemenea, poate fi invocat pentru a vă vindeca toate relaţiile, chiar şi pe acelea cu fiinţe care au părăsit planul fizic.

Dacă i se cere, vă poate ghida să vă clarificați menirea spirituală, să o împliniți, vă îndrumă în evoluția spirituală.

Arhanghelul Jeremiel, deseori, acţionează împreună cu Arhanghelul Chamuel, în situaţiile care implică dobândirea liniştii sufletului şi parcurgerea lină şi armonioasă a căii spirituale şi a menirii spirituale. În această situație, Jeremiel ţine în mâini o cunună.

Arhanghelul Jeremiel acţionează împreună cu Arhanghelul Mihail în situaţiile care implică eliminarea emoţiilor negative, nefaste, chinuitoare din învelișurile subtile și din aurele ființelor umane. În această situație, Jeremiel poartă sabie.

Arhanghelul Metatron este considerat a fi fost profetul şi scribul Enoch, care ar fi fost ridicat la ceruri, acordândui-se această graţie datorită vieţii sale exemplare. Profetul Enoh este acum „șef” al arhivelor Akashice, fiind îngerul care ţine cartea vieţii fiecărui muritor.

Metatron guvernează planetele Pluto și Soarele. Reprezintă elementul de foc. Ziua ideală pentru a fi invocat este duminica.

Mirosuri asociate cu Metatron sunt de violete şi trandafiri

Cristalele asociate cu Metatron sunt Sardonyx, Obsidian (roșu, mahon sau portocaliu), aventurin turmalinul de culoare verde şi roz. Se poate folosi terapia cu cristale, cerându-i ajutorul Arhanghelului Metatron pentru purificarea chakrelor şi eliminarea toxinelor din corp.

Aura lui Metatron este violet cu striaţii de culoarea spumei marii.

Arhanghelul Metatron este supranumit „Arhanghelul Chipului lui Dumnezeu” sau „Arhanghelul Prezenţei Dumnezeieşti”.

Principalul său rol este de a-i introduce pe toţi cei care merită înaintea Chipului misterios al Lui Dumnezeu.

El prezidează peste toți îngerii noștri păzitori.

Metatron, deși un înger impunător, este destul de blând, ajutând adesea copiii. El este păzitorul noilor copii indigo şi de cristal. Arhanghelul Metatron vindecă dificultăţile legate de procesul de învăţare şi toate problemele legate de copii,  oferă oportunități de învățare și ajută copii cu dizabilități de învățare. Dacă lucrați cu copiii rugaţi-l pe Metatron să vă ajute să vă valorificati talentele şi calităţile în lucrul cu ei.

Poate fi chemat atunci când se trece la o nouă etapă sau cale în viață. Este invocat în diferite inițieri.

Arhanghelul Metatron dă o înțelegere clară, intuitivă, globală a realităților înconjurătoare.Cu alte cuvinte, oferă într-un mod direct şi nemijlocit accesul la Înţelepciunea Divină.

Ajută la trezirea și dinamizarea virtuţilor Dumnezeieşti.

Arhanghelul Raguel este arhanghelul de zăpadă și gheață. El poartă o sabie de foc pe care o poate folosi pentru a topi, iarna, zăpada.

Cristalele asociate lui Raguel sunt cuarțul lăptos și piatra lunii.

El guvernează și supraveghează comportamentul celorlalți îngeri și arhangheli, asigură colaborarea lor perfectă, armonioasă şi ordonată, conform poruncii şi Voii lui Dumnezeu.

Numele Raguel înseamnă „Prietenul lui Dumnezeu”.

Este adeseori considerat „Arhanghelul Dreptăţii şi al Nepărtinirii”, este apărătorul celor defavorizaţi şi îi ajută pe cei care se simt rău trataţi să devină puternici şi respectaţi.

Creează armonie și înțelegere în relațiile conflictuale.

El vă poate ajuta, de asemenea, să vă clarificați sentimentele și să înțelegeți calea pe care să o luați.

Raguel este preocupat de ordinea divină, clarsimțul și relații armonioase.

Sugestie de invocare:

„Arhanghele Raguel, îţi mulţumesc și te rog să intervii în relaţia mea cu [numele persoanei implicate], adu între noi pacea şi armonia. Îţi sunt recunoscător/recunoscătoare pentru ajutorul dat în soluţionarea cu iubire şi cooperare a conflictului dintre noi. Ajută-ne să ne iertăm unul pe altul și ştiu că Voia lui Dumnezeu este pacea veşnică şi suntem conştienţi că ne-ai ajutat să trăim acest adevăr, acum şi pururea, în pace şi recunoștiință. Îţi mulţumim.”

Arhanghelul Raziel este Arhanghelul secretelor și al misterelor vieții. Numele lui înseamnă „Secretul Lui Dumnezeu”, „Misterul cel Teribil al lui Dumnezeu”, „Păstrătorul Secretelor Teribile ale lui Dumnezeu”. El este păzitor cunoștințelor mistice.

 Planeta guvernată de Raziel este Neptun, elementul aer, ziua lui este sâmbătă. Cristale sale sunt olivină, Lacrimi Apache, și Cristale Aqua Aura.

Este reprezentat ca un bărbat foarte frumos, înalt, cu o aură galben-aurie, strălucitoare, purtând o mantie albastră şi ţinând în mână o cheie simbolică, o carte sau un papirus. De multe ori el apare în umbră, ca o ceață cețoasă.

Poate fi chemat pentru învățarea psihică, interpretarea viselor, aflarea cauzei sau radăcinii unei boli, înțelegerea spirituală și folosirea cu înțelepciune a resurselor naturale. Arhanghelul Raziel revelează Cunoaşterea şi Înţelepciunea Divină.

Arhanghelul Raziel este păstrătorul stării de puritate

El este ghid, călăuză spirituală și infuzează în fiinţele umane pregătite Graţia Divină, le ajută într-un mod tainic să înţeleagă, cu ajutorul intuiţiei, atât aspectele ezoterice, cât şi pe cele metafizice.

Arhanghelul Raziel este protector divin pentru toate fiinţele umane care aspiră sincer, cu fervoare la o cunoaştere profundă şi directă a Tainelor Dumnezeieşti.

Raziel este patronul astrologilor, oamenilor de știință, clarvăzătorilor și lucrătorii Serviciului Secret.

Arhanghelul Sandalfon a fost fratele geamăn a lui Metatron, profetul Ilie. Numele lui înseamnă „Frate spiritual”. Este considerat unul dintre Serafimi. Sandalfon este Arhanghelul Puterii și supraveghează puterea, prosperitatea și frumusețea. El ne dă bucuria de a trăi. El poate fi chemat pentru probleme legate de sarcină, fertilitate și naștere.

Sandalfon ajută, de asemenea, eliberarea blocurilor emoționale, frică, vinovăție și tendințe agresive.

Acest înger este patronul muzicienilor, jurnaliștilor, asistentelor medicale, medicilor pediatri și moașelor.

Guvernează Planeta Jupiter și elementul pământ. Ziua lui este joi. Cristalele sale sunt turcoaz și calcit (orice tip).

Arhanghelul Sandalfon duce rugăciunile noastre la ceruri.

Vă poate indica răspunsurile pe care le căutați. Ajută la găsirea obiectelor pierdute sau rătăcite.

Sandalfon lucrează cu raza aramie, energia care permite  conectarea cu Mama Pământ, sau Gaia.

Atunci când îl invocaţi pe Sandalfon, fiţi atenţi la orice cuvânt sau melodie pe care o auziţi în gând, deoarece acestea pot fi cel mai probabil răspunsuri la rugăciunile dumneavoastră.

Sugestie de invocare:

„Iubite Arhanghele Sandalfon, am nevoie acum de ajutorul tău. Te rog să transmiţi lui Dumnezeu această rugăciune a mea [spuneţi rugăciunea] cât mai repede posibil. Te rog să-mi trimiţi un mesaj clar, pe care să-l înţeleg cu uşurinţă. Te rog să mă înştiinţezi despre împlinirea cererii mele şi să-mi spui dacă trebuie să fac ceva. Mulţumesc! Amin.”

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Un comentariu la „Situații în care putem INVOCA un anumit Arhanghel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *