SINCRONICITATEA și LEGEA ATRACȚIEI

„Sincronicitatea este o realitate mereu prezentă pentru cei care au ochii să vadă” – Carl Jung

Nu există coincidențe, există doar sincronizare, iar acest lucru se întâmplă pentru un motiv.

Fiecare situație vă trimite un mesaj.

Indiferent dacă simțiți că aveți o zi minunată și totul merge bine, sau simțiți că aveți o zi proastă, că „se întâmplă multe coincidențe”, adevărul este că „Universul vă trimite un mesaj”. Tot ce se întâmplă la un moment dat nu este altceva decât sincronicitatea prin care Dumnezeu vă trimite un mesaj. Momentul potrivit.

Fiecare acțiune pe care o faceți creează o „undă” în Univers. Ați văzut pe cineva făcând același lucru ca și dvs într-o anumită situație, sau rostind propriile dvs cuvinte sau idei? În mod inconștient, vă transmiteți gândurile unii altora. Sincronicitatea este legea unității. Suntem cu toții conectați. Nu există nici o separare. Suntem toții conectați.

Tot ceea ce este legat de viața noastră, din trecut, până în prezent și în viitor, fiecare situații sau incidente întâlnite sunt legate. Indiferent cât de mică sau mare este o acțiune, totul este despre sincronitate.

Se spune: „Când studentul este gata, profesorul apare” sau „Când elevul este pregătit, Maestrul apare”.

Acesta este expresia cea mai elocventă în care sincronitatea este explicată. Ori de câte ori sunteți sincronizați cu ceva ce vreți cu adevărat, este mult mai posibil să întâlniți acel lucru.

De aceea oamenii se întâlnesc. Adevărul este că ei sunt în sincronizare pe aceeași frecvență, iar sincronicitatea face tot ce este mai bine pentru a potrivi momentele.

Sincronicitatea spirituală poate fi creată! Ea funcționează cel mai bine pentru cei care cred că este adevărat.

Pentru a nu mai transmite semnale slabe în Univers nu mai spuneți că fiecare eveniment este un accident sau o coincidență. Nu este greu să faceți lucrurile pe care doriți să se întâmple. Trebuie doar să credeți în ele și să le permiteți să se întâmple, fără nici un fel de forțare. Sincronicitatea este ca o oglindă și tot ceea ce faceți sau credeți se va reflecta înapoi asupra dvs.

Dacă sunteți de acord cu legea sincronizării, veți putea să vă conectați profund și să trimiteți mesaje puternice la nivel spiritual. În plus, veți fi mai siguri și mai dedicați în fiecare acțiune pe care o faceți.

Pur și simplu, „alegerea” sincronicității se traduce în stabilirea armoniei în tot ceea ce căutați, fiind „conștienți” de tot ceea ce se întâmplă în jurul dvs.

 Un semnal puternic emis face ca Universul să trimită sincronizarea tuturor în jurul dvs.

Alegeți să lucrați pentru dvs. și nu împotriva dvs.

Dacă vă așteptați să se întâmple lucruri rele și continuați să credeți în legea lui Murphy („Dacă ceva poate să meargă prost, va merge”), vă sincronizați cu negativitatea dvoastră interioară.

A crede doar „din gură” nu schimbă în bine lucrurile. Acest lucru este exemplificat prin următoarea povestioară populară:

O bătrânică care locuia într-o căsuță la poalele unui munte citește în evanghelii ceea ce a spus Iisus la un moment dat: „Dacă veţi avea credinţă în voi cât un grăunte de muştar, veţi zice muntelui acestuia, Mută-te de aici dincolo, şi se va muta; şi nimic nu va fi vouă cu neputinţă.”

Bătrânica se duce la fereastră, vede muntele și îi spune să se mute de acolo. Ea se culcă și când se trezește dimineață, fuge la fereastră și vede că muntele este în același loc. „Eram sigură că va fi tot aici!” își spuse ea în gând.

Deci care era credința ei reală? Credea că muntele se va muta? Nu!

Schimbând trăirea interioară pe o frecvență înaltă puteți schimba real lucrurile atrăgând sincronizări benefice dvs.

Există întotdeauna un motiv și o legătură pentru a înțelege și a experimenta ceva. Coincidența, norocul, întâmplarea sunt doar o iluzie.

Chiar dacă nu înțelegem tot ce se întâmplă, există întotdeauna un motiv – și acest motiv devine evident la un moment dat.

Învățați să fiți deschiși la sincronitate și începeți să trăiți o viață minunată!

Veți observa sincronizarea cu persoane, numere, evenimente etc. Acceptați sincronicitatea ca o modalitate de inteligență spirituală și universală care încearcă în mod constant să ne acorde sprijin și îndrumare.

Navigare în articol

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *