Sinăstrie ASPECTE

Sinăstria ne vorbeşte despre compatibilitatea în cuplu: iubiţi, părinte-copil, frate-soră, etc.

Luna este cea mai importantă într-o sinăstrie, indicând cele mai profunde nevoi privind siguranţa afectivă într-o relaţie.  Compatibilitatea dintre Luna lui şi Luna ei arăta doi oameni care se simt foarte bine unul în prezenţa celuilalt, doi oameni care gândesc la fel, se bucură la fel, le plac aceleaşi lucruri, locuri şi aceiaşi oameni, şi îşi vor purta de grijă reciproc.

„Soarele este de natură masculină, el arată ce anume aşteaptă femeia de la bărbat. Dar, de asemenea, pentru bărbat este foarte important elementul în care este prezent Soarele în harta femeii. Dacă Soarele bărbatul nu are calităţile elementului în care se află Soarele femeii, va fi foarte dificil pentru ea să aibă încredere în acesta şi să îl respecte.

Dacă Soarele celor doi este în semn de Pământ sau de Apă e clar că energia feminină domină, iar dacă este în semne de Aer sau de Foc domină cea masculină.

Venus arată ce îl atrage pe un bărbat la o femeie. Femeia cu un Venus puternic aspectat în harta natală şi aflat în elementul său sau dacă se află într-un aspect deosebit de armonic cu Venus din harta unui bărbat intră în relaţie cu acesta cu foarte mare uşurinţă şi implicit, atracţia şi dorinţa sexuală se  amplifică datorită compatibilităţii dintre semnele, casele şi planeta implicată.

Pentru o femeie, Venus reprezintă o parte din feminitatea sa, deci este foarte bine ca Venus din harta bărbatului să fie în armonie cu astrul din harta femeii. Când cuplurile au Venus bine aspectat într-o sinastrie, ei se plac şi se implică sentimental într-o relaţie în mod natural şi firesc, de aceea armonia dintre Venusul lui şi Venusul ei este atât de importantă.

Marte arată ce o atrage pe o femeia la un bărbat. Un bărbat cu un Marte puternic susţinut sau care face un aspect armonic cu Marte din harta natală a unei femei, leagă o relaţie cu multă uşurinţă, iar dorinţa şi atracţia se manifestă foarte puternic. Majoritatea conjuncţiilor, pătratelor, opoziţiilor cu Marte nu sunt chiar de dorit dacă vreţi să aveţi o relaţie plăcută, calmă, de durată şi fără tensiuni, totuşi, cum o parte nu înseamnă un întreg, trebuie să privim lucrurile în ansamblu. Nu înseamnă că dacă întâlniţi o persoană a cărui Marte este dizarmonic în raport cu Marte personal, nu puteţi să vă angajaţi într-o relaţie. Dar este important să ţineţi cont de asptectul amintit pentru că predispune la o relaţie extrem de tensionată.

Marte, Mercur, Venus şi luminariile, în armonie cu Ascendentul dvs este, de asemenea foarte important. Este important pentru doi oameni să aibă Ascendentul în acelaşi element şi chiar doar una sau două din planetele tot acolo sau într-un aspect bun cu Ascendentul. Dacă nu este aşa, relaţia se clatină precum conjuncţiile sau opoziţiile dintre Soare, Luna sau Venus, ca să nu mai amintim de dizarmonia dintre Ascendentele celor doi.

Oricare dintre planetele Soare, Luna, Venus în tranzit ori cu Ascendentul care formează o conjuncţie cu planetele natale, este foarte puternică şi putem vorbi despre compatibilitate.”

 

Soarele în sextil cu Soarele

 Acest aspect indica prietenie, comunicare şi o bună cooperare în creativitatea expresiei de sine. Schimb energetic reciproc favorabil.

Soarele în trigon cu Soarele

Mare înţelegere, posibilităţi de evoluţie şi de înflorire. Vă reîncarcaţi reciproc cu energie şi entuziasm. Multe dintre valorile voastre sunt identice.

Soarele în careu cu Soarele

Poziţie delicată ce aduce riscuri de conflicte. Interes diferit al fiecăruia dintre parteneri pentru viaţa publică şi particulară.

Soarele în opoziţie cu Soarele

Relaţie dificilă şi sursa de conflict. Dacă nu se ajunge la un compromis şi nu se stabileşte o alternantă a preluării iniţiativei în cuplu, în care fiecare poate fi pe rând, şef şi subordonat, atunci înfruntarea poate duce la ruptura.

Soarele în conjuncţie cu Luna

Cel mai puternic indiciu al unei puternice relaţii romantice şi excelenta poziţie pentru uniune. Cooperarea sufletului este semnificativă. Atracţie profundă şi o complementaritate remarcabilă.

Soarele în sextil sau trigon cu Luna

Aspect excelent pentru a obţine armonia. Există o bună cooperare şi înţelegere a celuilalt.

Soarele în careu cu Luna

Careul dintre Soare şi Luna poate provoca, adesea un dialog între surzi din cauza manierelor diferite în care fiecare vrea să-şi facă simţită prezenţa.

Soarele în opoziţie cu Luna

Opoziţia este foarte atractivă şi poate provoca o alternantă constructivă cu condiţia evitării excesului de personalitate al celui cu Soare, sau a inconstantei supărătoare, respectiv a pornirilor de moment necenzurate ale celui cu Luna.

Soarele în conjuncţie, sextil sau trigon cu Mercur

Excelenta înţelegere şi interese intelectuale comune. Personalitatea celui cu Soare influenţează toate posibilităţile de comunicare ale celui cu Mercur. Cel cu Soare poate capăta o anumită dezinvoltură, iar cel cu Mercur poate fi mai încrezător în propriile forţe.

Soarele în careu cu Mercur

Dificultăţi de înţelegere. Conflicte şi minciuni. Este necesar găsirea unui limbaj comun şi evitarea egoismului celui cu Soare, respectiv tendinţa de a vorbi mult şi fără rost al celui cu Mercur.

Soarele în opoziţie cu Mercur

Dificultăţi de înţelegere. Uneori, stimulare mentală. Poate exista o bună comunicare dacă reuşiţi să vă schimbaţi punctele de vedere şi opiniile. Este necesară găsirea unui limbaj comun.

Soarele în conjuncţie cu Venus

Această poziţie este foarte atractivă şi foarte pozitivă pentru orice formă de relaţie. Satisfacţie sentimentală. Personalitatea celui cu Soare poate fi ca un acoperiş pentru exteriorizarea afectivă al celui cu Venus, cu efecte vizibile asupra creaţiei artistice.

Soarele în sextil sau trigon cu Venus

Satisfacţie sentimentală. Mare armonie. Personalitatea celui cu Soare poate fi ca un acoperiş pentru exteriorizarea afectivă al celui cu Venus, cu efecte vizibile asupra creaţiei artistice.

Soarele în careu sau opoziţie cu Venus

Chiar dacă există o mare atracţie, durabilitatea poate fi o problemă. Afirmarea personalităţii celui cu Soare poate stânjeni exprimarea în plan afectiv al celui cu Venus. Îşi propun să placă mai puţin unul altuia şi mai mult altora (anturajului). Medierea conflictului presupune acceptarea faptului că un artist şi o personalitate pot reuşi împreună: Cel cu Venus prin creaţie. Cel cu Soare ajutând la valorificarea ei.

Soarele în conjuncţie cu Marte

Magnetism puternic şi mare atracţie sexuală. Poziţie foarte stimulativă pentru orice relaţie. Degaja multă energie. Aceasta conjuncţie aduce un element de rivalitate şi permite relevarea unor provocări. Contează foarte mult motivaţia acţiunilor şi fructificarea rezultatului final. Ar trebui acordat un plus de atenţie în stăpânirea energiilor.

Soarele în sextil sau trigon cu Marte

Acest aspect este favorabil oricărei realizări şi înţelegeri, având nevoie de energie pentru a duce proiectele la bun sfârşit.

Soarele în careu cu Marte

Multă agresivitate, tensiune şi ciocniri. Există o contradicţie între dorinţă de afirmare al celui cu Soare şi maniera de abordare, respectiv soluţionare a problemelor de către cel cu Marte. Ar trebui eliminate diferenţele de vederi privind motivaţia luptei şi mijloacele folosite.

Soarele în opoziţie cu Marte

Există o contradicţie între dorinţă de afirmare al celui cu Soare şi maniera de abordare, respectiv soluţionare a problemelor de către cel cu Marte. Ar trebui eliminate diferenţele de vederi privind motivaţia luptei şi mijloacele folosite.

Soarele în conjuncţie, sextil sau trigon cu Jupiter

Multă căldură şi generozitate. Cel cu Soare îl poate ajuta pe cel cu Jupiter să-şi valorifice potenţialul spiritual în sensul pedagogic al iniţierii şi călăuzirii, al descoperirii menirii individuale şi comune. Există o mare afinitate creată de personalitatea celui cu Soare şi forţă spirituală, adesea providenţiala al celui cu Jupiter.

Soarele în careu sau opoziţie cu Jupiter

Pot exista unele neînţelegeri în privinţa idealurilor evoluţiei. Dorinţa celui cu Soare de a fi prea personal poate stânjeni nevoia de expansiune al celui cu Jupiter. Medierea conflictului presupune o moderare de a ieşi din anonimat al celui cu Soare şi o filtrare realistă a proiectelor ambiţioase ale celui cu Jupiter. Interesul personal trebuie să cedeze în faţa unui scop nobil comun.

Soarele în conjuncţie cu Saturn

Legătura karmică în care cel cu Soare are o datorie karmică faţă de cel cu Saturn. Acest aspect se poate dovedi frustrant la începutul relaţiei pentru ambii parteneri. Cel cu Soare va accepta cu greu evitarea superficialităţii, totodată regăsind gustul pentru tot ce este realist, profund şi durabil. Cel cu Saturn poate fi iritat de excesele de personalitate ale lui elena nadia (pe care le considera neîntemeiate), totodată fiind nevoit să fie mai sociabil şi să iasă din carapacea suspiciunii faţă de cel cu Soare. Acest aspect este favorabil asociaţiilor profesionale. Aduce stabilitate şi durabilitate în relaţie.

Soarele în sextil sau trigon cu Saturn

Acest aspect se poate dovedi frustrant la începutul relaţiei pentru ambii parteneri. Cel cu Soare va accepta cu greu evitarea superficialităţii, totodată regăsind gustul pentru tot ce este realist, profund şi durabil. Cel cu Soare poate fi iritat de excesele de personalitate ale celui cu Soare (pe care le considera neîntemeiate), totodată fiind nevoit să fie mai sociabil şi să iasă din carapacea suspiciunii faţă de cel cu Soare. Acest aspect este favorabil asociaţiilor profesionale. Aduce stabilitate şi durabilitate în relaţie.

Soarele în careu sau opoziţie cu Saturn

Acest aspect se poate dovedi frustrant la începutul relaţiei pentru ambii parteneri. Prea multe critici şi severitate. Ambiţiile neîmplinite ale celui cu Saturn, ale căror împlinire le aşteaptă de la cel cu Soare, nu corespund cu caracterul natural al celui cu Soare.

Soarele în conjuncţie cu Uranus

Puternic magnetism dar şi o mare instabilitate. Cel cu Soare poate beneficia de o înţelegere superioară a realităţii. Cel cu Uranus poate aduce la suprafaţă calităţile neobişnuite ale celui cu Soare, îl ajută să-şi regăsească propria identitate şi să-şi asume mai multă independenta. Cel cu Soare în schimb poate alimenta încrederea în sine al celui cu Uranus, iar cel cu Uranus şi-ar putea lansa cariera. Această poziţie degaja o atracţie puternică, dar şi o mare instabilitate. Cel cu Uranus îl poate trezi pe cel cu Soare şi-l poate împinge spre o exprimare originală a capacităţilor sale.

Soarele în sextil sau trigon cu Uranus

Puternică atracţie, care generează o legătură rapidă şi aduce durabilitate. Cel cu Soare poate beneficia de o înţelegere superioară a realităţii. Cel cu Uranus poate aduce la suprafaţă calităţile neobişnuite ale celui cu Soare, îl ajută să-şi regăsească propria identitate şi să-şi asume mai multă independenta. Cel cu Soare în schimb poate alimenta încrederea în sine al celui cu Uranus, iar cel cu Uranus şi-ar putea lansa carieră sau poziţia socială. Relaţie originală. În cazul unei legături karmice pozitive, fericirea este totală.

Soarele în careu sau opoziţie cu Uranus

Poziţie explozivă care aduce multă tensiune. Dorinţa excesivă de a ieşi în prim plan al celui cu Soare şi dorinţa excesivă de originalitate al celui cu Uranus poate intra în conflict. Când cel cu Soare doreşte să fie în frunte cel cu Uranus se poate înfuria dându-i de înţeles că ambiţiile şi speranţele celui cu Soare nu au nici o valoare pentru el. Se va răzbuna petrecând cât mai puţin timp cu cel cu Soare sau îi va ironiza realizările, răpindu-i astfel paravanul sigur. Cel cu Soare nu va renunţa la luptă încercând să câştige admiraţia şi interesul celui cu Uranus, încercând să-l facă gelos dar nimic nu va avea efect.

Soarele în conjuncţie cu Neptun

Această poziţie creează o mare fascinaţie reciprocă. Este favorabilă pentru două persoane care studiază ezoterismul sau spiritualitatea. Personalitatea celui cu Soare poate aduce o notă de certitudine pentru atingerea idealului celui cu Neptun. Nivelul de evoluţie al celui cu Neptun este decisiv pentru durabilitatea relaţiei. În cazul unei gândiri negative, ateiste din partea celui cu Neptun, pot surveni decepţii de tot felul.

Soarele în sextil sau trigon cu Neptun

Această poziţie aduce o atracţie romantică şi favorizează interesele comune pentru muzică sau esoterism. Favorizează o evoluţie spirituală comună. Fiecare poate să-i ofere celuilalt o valoare. Cel cu Soare poate primi un impuls de la cel cu Neptun să se exprime cu mai mare sensibilitate în domeniul ales pentru autorealizare, iar cel cu Neptun poate fi ajutat de cel cu Soare să aibă mai multă încredere în realizarea speranţelor şi a visurilor sale. Nivelul de evoluţie al celui cu Neptun este decisiv pentru durabilitatea relaţiei. În cazul unei gândiri negative, ateiste din partea celui cu Neptun, pot surveni decepţii de tot felul.

Soarele în careu sau opoziţie cu Neptun

Iluzii şi decepţii. Lipsa de încredere reciprocă. Risc de trădare din partea celui cu Neptun.

Soarele în conjuncţie, sextil sau trigon cu Pluton

Puternică atracţie fizică, putând determina o legătură pasională. Arătă o relaţie completă în care se joacă totul pentru tot. Cel cu Soare îi poate da încredere celui cu Pluton în finalizarea proiectelor comune, iar cel cu Pluton poate aduce o notă de mister necesar pentru evoluţia spirituală comună. Legătura karmică.

Soarele în careu cu Pluton

Este o poziţie foarte delicată. Cel cu Pluton vrea să-l transforme pe cel cu Soare subminându-i încrederea, manipulându-i modul de viaţă. Relaţia poate rezista dacă cel cu Soare se adaptează cerinţelor celui cu Pluton.

Soarele în opoziţie cu Pluton

Puternică atracţie fizică, dar cel cu Pluton va încerca să-l transforme pe cel cu Soare manipulându-i modul de viaţă. Acest lucru poate duce la multă tensiune. Relaţia poate rezista dacă cel cu Soare se adaptează cerinţelor celui cu Pluton.

Soarele în conjuncţie cu Nodul Nord

Atracţie puternică şi încredere reciprocă. Favorizează evoluţia spirituală. Vă ajutaţi reciproc pentru a evolua. Aspectul denotă înţelegere perfectă în această viaţă şi în cea următoare.

Soarele în opoziţie cu Nodul Nord

Acest aspect arata o datorie karmică dintr-o altă viaţă pe care cel cu Soare a acumulat-o şi o poate plăti acţionând în direcţia indicată de casă al cărei guvernator este Soarele în harta natală. În pofida unei mari atracţii care există între voi, acest aspect face că relaţia să fie dificilă.

Luna în conjuncţie, sextil sau trigon cu Luna

Mare compatibilitate privind exprimarea emoţiilor, privind ambianta ce o doriţi în diverse activităţi. Armonizare în privinţa exteriorizării impresiilor, a protejării sensibilităţii.

Luna în careu cu Luna

E nevoie de timp şi tact pentru că fiecare să se obişnuiască cu pornirile de moment ale fiecăruia.

Luna în opoziţie cu Luna

Aduce complementaritate în exteriorizarea emoţiilor

Luna în conjuncţie cu Mercur

Excelenta poziţie, favorizând o înţelegere reciprocă şi numeroase interese comune. Uneori telepatie. Aduce o bună comunicare într-un climat în care fiecare se simte în largul său.

Luna în sextil sau trigon cu Mercur

Excelenta percepere a nevoilor celuilalt şi o foarte bună şi uşoară înţelegere. Aduce o bună comunicare într-un climat în care fiecare se simte în largul său. Interese comune. Uneori, creaţie comună.

Luna în careu sau opoziţie cu Mercur

Dificultăţi de interese divergenţe. Va conta decisiv nivelul de evoluţie al ambilor parteneri şi puterea reciprocă de modelare. Este necesară stăpânirea emoţiilor şi îmbunătăţirea manierei de comunicare.

Luna în conjuncţie cu Venus

Excelenta înţelegere la nivel emoţional şi sentimental. Mare atracţie. Armonie, simpatie. Favorizează creaţia artistică bazată pe momente de mare inspiraţie.

Luna în sextil sau trigon cu Venus

Mare compatibilitate în domeniul afectiv şi emoţional. Gusturi comune, atracţie, senzualitate. Simpatie şi consideraţie reciprocă, dar şi interese sociale similare.

Luna în careu cu Venus

Tensiuni emoţionale, extravaganta şi infidelitate. Fiecare trebuie să accepte ca multe din interesele celuilalt sunt diferite de ale sale. Pornirile de moment sunt contraindicate dacă nu se cunosc disponibilităţile afective ale celuilalt.

Luna în opoziţie cu Venus

Mare atracţie dar fiecare trebuie să accepte ca multe din interesele celuilalt sunt diferite de ale sale. Pornirile de moment sunt contraindicate dacă nu se cunosc disponibilităţile afective ale celuilalt.

Luna în conjuncţie cu Marte

Aspectul este foarte stimulant şi generează atracţie fizică. Totuşi această poziţie este încărcată de tensiune şi agresivitate. Lipsa de tact al celui cu Marte şi ieşirile necontrolate ale celui cu Luna poate duce la conflicte.

Luna în sextil sau trigon cu Marte

Acest aspect favorizează cooperarea, înţelegerea şi armonia sexuală. Este favorabil în rezolvarea problemelor curente, cu condiţia unei analize prealabile a scopurilor şi a motivaţiei atingerii acestora.

Luna în careu sau opoziţie cu Marte

Este o poziţie delicată care aduce conflicte, uneori violente. Ieşirile necontrolate ale celui cu Luna şi dirijarea ineficientă a energiei fizice ale celui cu Marte care poate fi prea agresiv, pot duce la conflicte.

Luna în conjuncţie, sextil sau trigon cu Jupiter

Interaspect favorabil, care permite încrederea şi înflorirea reciprocă. Cel cu Jupiter îi poate oferi protecţie celui cu Luna şi va fi întotdeauna iertător. Respect reciproc. A se evita excesele de tot felul.

Luna în careu sau opoziţie cu Jupiter

Din punct de vedere emoţional poate aduce unele dificultăţi. Cel cu Jupiter promite mai mult decât poate oferi, ceea ce va perturba echilibrul emoţional al celui cu Luna. Deplinul control al emoţiilor poate fi punctul de plecare pentru a înţelege rostul expansiunii în diverse domenii.

Luna în conjuncţie cu Saturn

Acest aspect este de natura karmică iar cel cu Luna poate resimţi această relaţie ca fiind apăsătoare şi rigidă. Cel cu Saturn poate avea o influenţă stabilizatoare asupra celui cu Luna, îi poate da sfaturi practice, sincere, îi va echilibra oscilaţiile de dispoziţii sau poate avea o influenţă deprimantă şi restrictiva asupra celui cu Luna, pentru că în loc să încurajeze va critică şi îi va judeca mereu slăbiciunile.

Luna în sextil sau trigon cu Saturn

Cenzurarea primului impuls şi călirea psihică sunt principalele avantaje, iar emoţiile voastre pot trece la un nivel superior de conştiinţă. Cel cu Luna simte că şi-a găsit un sprijin în cel cu Saturn. Cel cu Saturn îi poate da sfaturi practice, sincere celui cu Luna, îi va echilibra oscilaţiile de dispoziţii, va căuta rezolvări practice. Amândoi puteţi scăpa de diverse inhibiţii în viaţa publică şi particulară. Acest aspect favorizează durabilitatea relaţiei.

Luna în careu sau opoziţie cu Saturn

Relaţia poate apărea ca frustranta pentru cel cu Luna. Dacă cel cu Saturn nu şi-a pus la punct propriile probleme afective va putea înşela amarnic speranţele celui cu Luna, pentru că în loc de încurajare va critică şi îi va judeca mereu slăbiciunile celui cu Luna. Dacă legătura karmică este puternică este posibil ca cel cu Luna să nu observe răceală celui cu Saturn atunci când se apropie cu empatie. Lipsa de afecţiune al celui cu Saturn poate duce pe cel cu Luna la singurătate şi depresii. Este necesar de a găsi un echilibru între inocentă şi maturitate, între joc şi responsabilitate. Armonizare lentă, dar sigură, de la un anumit nivel de evoluţie în sus.

Luna în conjuncţie, sextil sau trigon cu Uranus

Puternică atracţie magnetică. Legătură romantică şi originală, dar instabilă. Acest interaspect aduce multe schimbări şi surprize. Cel cu Luna exprima firesc latura neobişnuită a caracterului celui cu Uranus, iar cel cu Uranus găseşte în cel cu Luna un partener care reacţionează imediat la manifestările lui, îi apreciază glumele şi stilul ironic, îl încurajează. Umor şi distracţie reciprocă. Atenţie faţă de excese. Excentricitatea poate fi un mijloc în sine, dar nu un scop în sine. Suspansul şi aventură au întotdeauna două tăişuri.

Luna în careu sau opoziţie cu Uranus

Relaţie cu totul instabilă şi de scurtă durată. Multă tensiune şi reactivitate. Imprevizibilul poate afecta evoluţia ambilor parteneri. Schimbările de dispoziţii şi comportamentul imprevizibil al celui cu Uranus, umorul cu care se îndreaptă împotriva celui cu Luna, simţind că îşi poate permite orice, să-şi bată joc şi să ironizeze sentimentele celui cu Luna, poate distruge nervii celui cu Luna. Setea de iubire al celui cu Luna poate intra în contradicţie cu dorinţa de libertate al celui cu Uranus. Cel cu Uranus poate reacţiona doar la lucruri logice, raţionale, spre deosebire de cel cu Luna care poate să se exprime doar în limbajul sentimentelor.

Luna în conjuncţie, sextil sau trigon cu Neptun

Puternică legătura psihică. Acord spiritual şi, adeseori comunicare telepatică. Acest interaspect evoca posibilitatea reparării unei greşeli dintr-o existenţă anterioară. Este nevoie de intimitate, de o anumită linişte în cămin şi în sufletele ambilor parteneri. Atracţie către lumea de dincolo.

Luna în careu sau opoziţie cu Neptun

Această poziţie poate duce la iluzii şi decepţii, înşelătorii, risc de abandon, confuzie, lipsa de înţelegere. Cel cu Luna va avea nevoie de multă putere sufletească să-l înţeleagă şi să-l ierte pe cel cu Neptun. Va suferi mult din cauza nedreptăţii lui X şi poate avea trăiri cutremurătoare, când într-o zi este divinizată iar în alta poate fi numită diavolul în persoană. Armonizarea depinde de nivelul de evoluţie al ambilor parteneri.

Luna în conjuncţie cu Pluton

Totul sau nimic! Acest interaspect provoacă o atracţie aproape hipnotică, ce rezulta dintr-o legătură karmică. Atracţie fizică fatală. Uneori, transcendenta spirituală. În alte cazuri, posesivitate, gelozie, distrugere.

Luna în sextil sau trigon cu Pluton

Compatibilitate deplină cu condiţia înţelegerii momentelor de inspiraţie ale celui cu Luna şi a emoţiilor sale puţin imature, dar şi a potenţialului latent dar şi activ de transformare radicală al celui cu Pluton. Acest aspect poate oferi regenerare afectivă. Puteţi fi un cuplu ce-şi poate oferi destule senzaţii tari şi reînnoiri comune iscate de exprimări subtile ale emoţiilor.

Luna în careu sau opoziţie cu Pluton

Poziţie delicată şi distrugătoare. Cel cu Pluton poate manipula sentimentele celui cu Luna în afirmarea voinţei proprii tocmai pentru că se simte ameninţat de reacţiile spontane ale celui cu Luna. Cel cu Pluton poate fi genul de partener care deschide scrisorile celuilalt, care controlează tocmai pentru că îi este imposibil să înţeleagă că şi cel cu Luna are dreptul la o viaţă proprie. Acest aspect poate fi conflictual atâta timp cât cel cu Pluton nu înţelege o imaturitate a emoţiilor celui cu Luna, iar cel cu Luna este animat de tendinţe conservatoare (frică de schimbare).

Luna în conjuncţie cu Nodul Nord

Acest aspect indica o legătură karmică pozitivă, dintr-o viaţă precedentă. Între voi exista o puternică atracţie care s-ar putea încheia şi cu o căsătorie. Vă stimulaţi reciproc la nivel emoţional şi vă puteţi crea o legătură bună pentru viitoarea viaţa, pe care o veţi trăi tot împreună. Atenţie ce legătură veţi realiza… Totul depinde de voi!

Luna în opoziţie cu Nodul Nord

Legătura karmică familială sau conjugală din trecut, destul de dificilă pe plan emoţional. Cel cu Luna are o datorie karmică faţă de cel cu Nodul Nord în sensul stabilirii emoţionale, iar această datorie poate fi plătită în funcţie de casă pe care o guvernează luna din harta natală al celui cu Luna.

Mercur în conjuncţie, sextil sau trigon cu Mercur

Mare compatibilitate în domeniul mentalului, al logicii şi al comunicării.

Mercur în careu sau opoziţie cu Mercur

Dificultăţi în domeniul mentalului. E nevoie de corelaţii logice pentru a înţelege a cui mentalitate este mai evoluată şi să i se dea prioritate.

Mercur în conjuncţie, sextil sau trigon cu Venus

Bună înţelegere şi interese culturale, intelectuale sau artistice comune. Planul logic, raţional, al mentalului concret al celui cu Mercur rezonează cu exprimarea în diverse direcţii a planului afectiv, estetic al celui cu Venus.

Mercur în careu cu Venus

Comunicarea poate fi decisivă pentru înţelegerea organizării a activităţilor cotidiene şi pentru exteriorizarea afectivă la momentul potrivit. S-ar putea evita unele discuţii contradictorii ulterioare dacă vă declaraţi reciproc intenţiile.

Mercur în opoziţie cu Venus

Bună înţelegere şi interese culturale, intelectuale sau artistice comune. Planul logic, raţional, al mentalului concret al celui cu Mercur rezonează cu exprimarea în diverse direcţii a planului afectiv, estetic al celui cu Venus.

Mercur în conjuncţie sextil sau trigon cu Marte

Interaspect foarte stimulativ din punct de vedere intelectual. Excelent pentru acţiuni, iniţiative sau decizii comune. Comunicare bună, înţelegere rapidă a nevoilor ideilor celuilalt. Favorabil relaţiilor profesionale.

Mercur în careu sau opoziţie cu Marte

Acest interaspect creează o anumită tensiune nervoasă şi provoacă numeroase neînţelegeri. Lipsa de înţelegere reciprocă, conflicte. Dacă s-ar clădi o punte de comunicare autentică, ar putea fi salvate perspectivele relaţiei.

Mercur în conjuncţie, sextil sau trigon cu Jupiter

Mare încredere reciprocă şi excelente schimburi intelectuale, ezoterice sau spirituale.

Mercur în careu sau opoziţie cu Jupiter

Creează o anumită tensiune nervoasă şi provoacă numeroase neînţelegeri. Vor apărea divergenţe între ideile celui cu Mercur şi idealurile celui cu Jupiter. Decepţii.

Mercur în conjuncţie cu Saturn

Aspect delicat. În general acest aspect creează relaţii de colaborare, de studii, dar se poate dezvolta şi o dragoste, însă atunci cel cu Mercur se poate supăra deoarece cel cu Saturn vrea să-i transforme concepţiile, iar cel cu Saturn se va strădui să-i demonstreze celui cu Mercur că dintre ei el este cel mai deştept.

Mercur în sextil sau trigon cu Saturn

Aspect de mare compatibilitate. Amândoi puteţi fi atraşi de argumentări raţionale. Cel cu Saturn îi poate da celui cu Mercur călire psihică, profunzime, spirit organizatoric, iar cel cu Mercur îi poate da celui cu Saturn dezinvoltură, hiperadaptabilitate, puterea de a acorda atenţie mai multor lucruri.

Mercur în careu sau opoziţie cu Saturn

Cel cu Saturn îl percepe pe cel cu Mercur ca fiind superficial, iar cel cu Mercur pe cel cu Saturn ca fiind prea prudent, interiorizat şi chiar cinic. Este de ajuns ca cel cu Mercur să deschidă gura despre un domeniu în care cel cu Saturn are probleme iar cel cu Saturn să-l reducă la tăcere. Cel cu Saturn va găsi mereu greşeli în firul gândirii şi în folosirea cuvintelor, ori chiar în aplicarea gramaticii. Cel cu Mercur se întristează şi poate avea impresia că niciodată nu-l va ajunge pe cel cu Saturn şi îl va considera un ascultător prost care nu-i da un pic de atenţie. Este nevoie de multă înţelegere, răbdare şi o comunicare sinceră şi deschisă.

Mercur în conjuncţie, sextil sau trigon cu Uranus

Acest aspect aduce stimulare mentală. Schimb de idei şi excelenta comunicare creativă. Cel cu Uranus poate trăi emoţii puternice pentru că în sfârşit a găsit pe cineva care să-i asculte ideile neobişnuite, iar cel cu Mercur poate fi încântat de originalitatea ideilor celui cu Uranus.

Mercur în careu sau opoziţie cu Uranus

Frică de schimbare, de imprevizibil şi de profunzime în gândire al celui cu Mercur poate intra în contradicţia conştiinţei (în planul cunoaşterii şi creaţiei originale) a celuilalt. Cel cu Uranus se va teme că cel cu Mercur îi va opri libertatea mentală şi îi va refuza clarviziunea. Cel cu Uranus va încerca să-i demonstreze naivitatea celui cu Mercur ironizându-i argumentele şi observaţiile. Cel cu Uranus va face glume pe seama celui cu Mercur, îşi va schimba părerile rapid şi radical, iar cel cu Mercur îşi poate pierde minţile când va auzi o părere total contradictorie cu cea anterioară. Comunicarea dintre voi poate deveni imposibilă.

Mercur în conjuncţie cu Neptun

Legătura mentală perfectă sau înşelătorie. Atracţie către spiritualitate. Cel cu Neptun îl poate îndemna pe cel cu Mercur să-şi lărgească fantezia şi să dea culoare modului sever şi prea logic al gândirii. Totodată cel cu Mercur îl poate îndemna pe cel cu Neptun să-şi exprime gândurile mai artistic, posibil prin literatură.

Mercur în sextil sau trigon cu Neptun

Legătura mentală perfectă. Atracţie către spiritualitate. Cel cu Neptun îl poate îndemna pe cel cu Mercur să-şi lărgească fantezia şi să dea culoare modului sever şi prea logic al gândirii. Totodată cel cu Mercur îl poate îndemna pe cel cu Neptun să-şi exprime gândurile mai artistic, posibil prin literatură.

Mercur în careu sau opoziţie cu Neptun

Multe decepţii şi iluzii. Minciuni. Cantonarea reciprocă în domeniul logicii şi al unui ideal nemărturisit pot conduce la singurătate în doi. Cel cu Neptun îşi doreşte să creeze o armonie plăcută fără contraziceri şi de aceea va evita să vorbească despre orice lucru neplăcut. Dar această comportare ocoleşte adevărul, iar o minciună aduce altă minciună. Tendinţa de a vorbi despre lucrurile neplăcute pe la spatele celui cu Mercur, îi va crea celui cu Mercur un adevărat şoc.

Mercur în conjuncţie, sextil sau trigon cu Pluton

Favorabilă pentru domenii specifice cercetării şi analizei, care cer repuneri în discuţie şi schimbări. Cel cu Pluton îi poate da un imbold şi un sprijin intelectual puternic celui cu Mercur. Când legătura funcţionează bine puteţi fi sfătuitori perfecţi unul pentru celălalt, vă puteţi încuraja reciproc. Uneori, acest aspect arata acumularea unei ştiinţe în domeniul filozofic său spiritual.

Mercur în careu sau opoziţie cu Pluton

Poziţie nefastă şi uneori foarte dăunătoare. Dialogul deschis ar ajuta la găsirea motivaţiilor temeinice în atingerea scopurilor personale şi comune. Logica acaparatoare şi obositoare al celui cu Mercur şi dorinţa schimbării de dragul schimbării al celui cu Pluton ar putea fi un punct nevralgic. Cel cu Pluton va încerca să-l domine la nivel mental pe cel cu Mercur şi se poate manifesta prin tactici de superioritate intelectuală, prin impunerea temei discuţiei sau prin dezvăluirea crudă a unor greşeli tehnice de vorbire. Rezultatul va fi un complex de inferioritate la nivel mental al celui cu Mercur.

Mercur în conjuncţie cu Nodul Nord

O bună compatibilitate între gândirea celui cu Mercur şi menirea celui cu Nodul Nord. Înţelegere la nivel intelectual şi preocupări comune. Vă înţelegeţi bine şi vă puteţi ajuta unul pe celălalt.

Mercur în opoziţie cu Nodul Nord

Cel cu Mercur are datorii faţă de cel cu Nodul Nord, în domeniul gândirii, mentalităţii, al comunicării sub toate aspectele. Cel cu Nodul Nord este un învăţător care îl învaţă pe cel cu Mercur. Poate fi şi o relaţie profesor-elev care o continua pe cea din existenţă anterioară. Cel cu Mercur se simte obligat să-i facă servicii celui cu Nodul Nord din cauza datoriei contractate în vieţile anterioare. Uneori, aceasta suprapunere indica şi o relaţie anterioară între doi fraţi sau un frate şi o soră. Achitarea datoriei karmice se poate face acţionând în direcţia casei guvernată de Mercur din harta natală al celui cu Mercur.

Venus în conjuncţie, sextil sau trigon cu Venus

Acest aspect aduce armonie în toată gama exprimării afective. Dorinţa comună a unei ambianţe intime pentru valorificarea calităţilor native dobândite. Viziuni compatibile privind artă, dragostea şi… arta dragostei.

Venus în careu sau opoziţie cu Venus

La început, vor exista diferenţe de vederi privind gusturile şi puterea de seducţie. Dacă sunt totuşi dezbătute şi înţelese, atunci armonizarea va fi posibilă.

Venus în conjuncţie cu Marte

Puternică atracţie fizică şi magnetică. Dragoste pasională. Mare şi totală compatibilitate privind exprimarea afectivă, senzuala. Deplină armonie sentimental-erotică. Din iubirea zeiţei Venus şi zeului Marte a rezultat zeiţa Armonia! Aspect favorabil oricărei relaţii.

Venus în sextil sau trigon cu Marte

Poziţie favorabilă uniunii şi înţelegerii sexuale. Dragostea, toleranţă şi compasiunea sunt manifestate de ambii parteneri. Deplină armonie sentimental-erotică. Din iubirea zeiţei Venus şi zeului Marte a rezultat zeiţa Armonia! Aspectul poate depăşi orice alt aspect dificil.

Venus în careu cu Marte

Aspect dificil, aduce certuri şi nu permite legături durabile. Pot exista frustrări reciproce în domeniul sentimental-erotic. Originile sociale diferite poate crea dificultăţi între voi.

Venus în opoziţie cu Marte

Acest aspect este favorabil înţelegerii sexuale, dar generează tensiuni, manifestări de gelozie sau posesivitate, adesea nemotivate. E nevoie de încredere reciprocă.

Venus în conjuncţie, sextil sau trigon cu Jupiter

Se întâlnesc aici şansă prin iubire cu şansă prin credinţă. Iubirea cristica le include pe amândouă. Mare compatibilitate în toate domeniile de activitate. Interaspectul generează optimism, încredere reciprocă, gusturi artistice comune. Amândoi manifestaţi multă înţelegere unul faţă de celălalt, compasiune şi toleranţă.

Venus în careu sau opoziţie cu Jupiter

Mare diferenţă de gusturi şi păreri. Neîncrederea şi faptul că vă suspectaţi reciproc poate duce la certuri cu acuzaţii grave şi ulterior relaţia se destrăma.

Venus în conjuncţie cu Saturn

Legătura karmică interesantă, durabilă dar şi problematică. Sentimentele sunt manifestate cu reţinere. Această poziţie indica o căsătorie cu probleme, deoarece cel cu Saturn va impune restricţii, va fi prea poruncitor şi va răni sensibilitatea celui cu Venus. Toate acestea în timp va duce la răcirea sentimentelor.

Venus în sextil sau trigon cu Saturn

Durabilitate, fidelitate şi înţelegere. Cel cu Saturn îi oferă un puternic sentiment de securitate celui cu Venus, iar cel cu Venus are multă încredere în cel cu Saturn. Iubirea va capăta o expresie elevată ce va rezista timpului.

Venus în careu sau opoziţie cu Saturn

Aspect defavorabil pe plan sentimental. Indică reprimarea emoţiilor şi stări de refulare. Nu prea există înţelegere şi vor fi multe conflicte. Cel cu Saturn va fi nemulţumit de calităţile şi atitudinea celui cu Venus, iar cel cu Venus se va simţi sufocat şi dominat. Armonizarea poate fi posibilă în timp.

Venus în conjuncţie cu Uranus

Este un indiciu al iubirii fulgerătoare şi al atracţiei magnetice. Iubire romantică şi surprinzătoare. Acest aspect se poate asemăna, asocia şi cu o aventură pentru o noapte deoarece nu este de durată. Dacă cel cu Uranus nu va avea libertatea mult dorită, nu există speranţă pentru o armonie mai durabilă. Dacă cel cu Venus va încerca să clădească o legătură exclusivă, cel cu Uranus se va plictisi repede de farmecele celui cu Venus.

Venus în sextil sau trigon cu Uranus

Uniune romantică şi originală. Inspiraţie. Nu este un aspect de durată, dar aduce evenimente plăcute, trăite la intensitate maximă.

Venus în careu sau opoziţie cu Uranus

Aspectul indica multă tensiune. Uneori legături trecătoare, înşelătoare. Seducţie şi apoi abandon. La nivelul relaţiilor intime exista o atracţie puternică, exagerată. Cel cu Venus poate suferi pentru că cel cu Uranus nu va suporta să-şi asume nici o răspundere. Chiar dacă se ajunge la căsătorie, cel cu Uranus se va purta ca un om liber, dar cel cu Venus trebuie să se aştepte şi la perioade când i se va refuza sexualitatea şi orice drăgălăşenie. Dacă cel cu Venus îşi va dovedi iubirea dându-i libertate celui cu Uranus, iar cel cu Uranus va înţelege că dintre toate anotimpurile sufletului fiecăruia un tempo îi e dat iubirii, s-ar putea realiza armonia dorită.

Venus în conjuncţie cu Neptun

Aspectul generează o dragoste idealistă, cu o puternică legătura psihică şi cu manifestări platonice. Favorabilă pentru orice relaţie între persoane interesate de arte, muzica, ezoterism şi spiritualitate. Cel cu Venus va cunoaşte dimensiuni poate negândite ale iubirii. Cel cu Neptun va înţelege că a găsit partenerul dorit pentru atingerea idealului sau. Cauza neplăcerilor în această legătură este că cel cu Neptun divinizează exagerat frumuseţea celui cu Venus şi mai devreme sau mai târziu i se va părea mai puţin atrăgător, mai puţin cult sau mai puţin moral şi se va schimba. Riscuri de iluzii şi decepţii.

Venus în sextil sau trigon cu Neptun

Atracţie comună pentru spiritualitate, muzica, fotografie sau ezoterism. Legătura psihică şi farmec atrăgător. Idealism afectiv. Căutarea armoniei şi dragostei mistice. Cel cu Venus va cunoaşte dimensiuni poate negândite ale iubirii. Cel cu Neptun va înţelege că a găsit partenerul dorit pentru atingerea idealului sau. De multe ori se ajunge la dezamăgire sau decepţie şi legătura se poate destrăma în timp.

Venus în careu sau opoziţie cu Neptun

Aspectul indica o iubire romantică, dar idealista, fapt care duce la decepţii sentimentale. Uneori, iubire în sens unic. Neîncrederea, suspiciunea faţă de celălalt poate duce la ceartă şi despărţire. Reuşiţi să vă chinuiţi reciproc.

Venus în conjuncţie, sextil sau trigon cu Pluton

Puternică atracţie sexuală datorată unei legături dintr-o viaţă anterioară. Iubire pasională. Relaţie sentimentală totală cu destule premise. Cel cu Pluton poate bulversa complet pe cel cu Venus. Iubirea îşi poate extinde limitele posibilului. O iubire devoratoare ce vă poate marca destinele.

Venus în careu sau opoziţie cu Pluton

Aspectul creează o relaţie distructivă, cu multă posesivitate, probleme sexuale. Cel cu Pluton este foarte posesiv şi gelos, impunându-şi atât de mult voinţa faţă de cel cu Venus, încât cel cu Venus îl va respinge destul de repede. Iubirea în sens clasic va trebui să accepte nevoia de schimbări radicale. Important este că amândoi să înţelegeţi faptul că este timp şi pentru util şi pentru plăcut.

Venus în conjuncţie cu Nodul Nord

Compatibilitate dintre planul afectiv al celui cu Venus şi menirea celui cu Nodul Nord. Atracţie fizică şi sentimentală, sentimente sincere şi multă încredere reciprocă. Este un aspect favorabil căsătoriei şi poate indica o căsătorie şi în viaţa următoare. Activităţile pe care le desfăşuraţi împreună sunt legate de casă pe care o guvernează Venus în temă celui cu Venus şi casa în care se afla Nodul Nord al celui cu Nodul Nord.

Venus în opoziţie cu Nodul Nord

Cel cu Venus are datorii în domeniul afectiv faţă de cel cu Nodul Nord. Acest aspect indica o legătură sau o căsătorie care nu s-a derulat bine într-o existenţă anterioară. Chiar dacă este posibilă o căsătorie în această viaţă, ea nu este în general durabilă. Casele guvernate de Venus din tema natală al celui cu Venus vor indica domeniile în care cel cu Venus poate fi activ pentru al cuceri pe cel cu Nodul Nord şi va putea să-şi achite datoria karmică.

Marte în conjuncţie cu Marte

Există o colaborare bună, dar permanent va exista o stare de tensiune între voi. Acest aspect este bun pentru o relaţie profesională şi mai puţin indicat pentru o relaţie de iubire.

Marte în sextil sau trigon cu Marte

Acest aspect poate duce la o bună colaborare, în care veţi obţine bune rezultate împreună. Puteţi forma un tandem redutabil. Mai rămâne să stabiliţi motivaţia luptei, strategia adoptată şi mijloacele folosite.

Marte în careu cu Marte

Generează agresivitate şi o purtare ostilă faţă de celălalt. Cooperarea e aproape imposibil de realizat.

Marte în opoziţie cu Marte

Complementaritate privind combativitatea.

Marte în conjuncţie, sextil sau trigon cu Jupiter

Acest aspect stimulează optimismul şi aspiraţiile voastre. Vă completaţi foarte bine şi puteţi avea reuşite deosebite în multe domenii, deoarece fiecare îl încurajează şi îl stimulează pe celălalt. A se evita excesele de tot felul.

Marte în careu cu Jupiter

Aspectul indica rivalitate, certuri explozive, ţeluri şi idealuri diferite. Adesea, o pasiune oarbă ce ignora şansă, oportunităţile de reuşită. Contează motivaţia exprimării în planul fizic al celui cu Marte şi motivaţia expansiunii celui cu Jupiter. Acest aspect mai poate scoate la iveală trăsăturile nemiloase latente din ambii, sau le încurajează dacă sunt manifestate.

Marte în opoziţie cu Jupiter

Aspectul indica rivalitate, certuri explozive, ţeluri şi idealuri diferite. Adesea, o pasiune oarbă ce ignora şansă, oportunităţile de reuşită. Contează motivaţia exprimării în planul fizic al celui cu Marte şi motivaţia expansiunii celui cu Jupiter. Armonizare mai lentă, dar posibilă.

Marte în conjuncţie cu Saturn

Complementaritate. Puteţi reuşi să faceţi multe lucruri bune împreună, deoarece cel cu Marte stimulează ambiţiile celui cu Saturn, iar cel cu Saturn îl poate sprijini în carieră, muncă sau pur şi simplu în canalizarea eficientă a energiilor. Aspectul este foarte bun pentru o relaţie profesională sau sportivă.

Marte în sextil sau trigon cu Saturn

Relaţie bună şi colaborare eficienta. Puteţi reuşi să faceţi multe lucruri bune împreună deoarece cel cu Marte stimulează ambiţiile celui cu Saturn, iar cel cu Saturn îl poate sprijini în carieră, muncă sau pur şi simplu în canalizarea eficientă a energiilor.

Marte în careu cu Saturn

Relaţie dificilă, frustranta şi cu numeroase probleme. Reglare de conturi, adeseori karmice. Amândoi puteţi reacţiona foarte violent.

Marte în opoziţie cu Saturn

Relaţie dificilă, frustranta şi cu numeroase probleme. Amândoi puteţi reacţiona foarte violent.

Marte în sextil sau trigon cu Uranus

Aspectul stimulează originalitatea ambilor, spiritul de decizie şi de iniţiativă. Amândoi sunteţi independenţi şi refuzaţi să fiţi dominaţi, iar acest lucru ar putea crea probleme. Poziţia este excelenta pentru o relaţie sexuală, cu condiţia ca fiecare trebuie să înţeleagă că celălalt are nevoie de libertate de mişcare şi puţină independenta. Aspect favorabil în domeniul profesional.

Marte în conjuncţie cu Uranus

Relaţie explozivă şi destul de dificil de menţinut. Generează certuri violente, explozive. Este important ca amândoi să găsiţi un canal sănătos pentru energiile explozive. Viaţa sexuală este unul dintre canale, dar trebuie să vă găsiţi şi alte preocupări care necesită multă energie şi emoţie, de exemplu activităţi sportive.

Marte în careu sau opoziţie cu Uranus

Relaţie explozivă şi destul de dificil de menţinut. Generează certuri violente, explozive. Este important ca amândoi să găsiţi un canal sănătos pentru energiile explozive. Viaţa sexuală este unul dintre canale, dar trebuie să vă găsiţi şi alte preocupări care necesită multă energie şi emoţie, de exemplu activităţi sportive. Fiecare trebuie să înţeleagă că celălalt are nevoie de libertate de mişcare şi puţină independenta.

Marte în conjuncţie cu Neptun

Aspectul se manifestă ciudat, straniu. Poate indica o relaţie constructivă, cu o colaborare deosebită în plan artistic, dar poate genera şi iluzii, decepţii mari sau agresiune fizică.

Marte în sextil sau trigon cu Neptun

Puteţi colabora foarte bine în planul creaţiei. Aspectul este mai favorabil cercetării spirituale decât chestiunilor cotidiene. Cel cu Marte îi poate da celui cu Neptun impulsul necesar pentru a reuşi. Puternică legătură karmică.

Marte în careu sau opoziţie cu Neptun

Aspectul indica o relaţie dificilă, numeroase certuri, decepţii, dezamăgiri, agresiuni violente. Vă demoralizaţi reciproc şi reuşiţi să manifestaţi fiecare ce aveţi mai rău în voi. Cel cu Marte are tendinţa de a nimici visurile celui cu Neptun.

Marte în conjuncţie cu Pluton

Legătura pasională şi o puternică atracţie sexuală. Interaspect al transformărilor şi repunerii reciproce în discuţie. Uneori se transformă în rivalitate.

Marte în sextil sau trigon cu Pluton

Aspect foarte bun şi stimulant. Vă puteţi ajuta reciproc şi reuşiţi să vă folosiţi energiile în comun.

Marte în careu sau opoziţie cu Pluton

Aspect foarte dur, distructiv. Agresivitate, violenta şi probleme sexuale. Puteţi folosi tactici perfide şi ascunse. De evitat!

Marte în conjuncţie cu Nodul Nord

Un aspect stimulant. Un mare schimb de energie şi o relaţie plină de pasiune. Cel cu Marte îl poate ajuta pe cel cu Nodul Nord să-şi dezvolte ambiţiile şi să obţină succes. Domeniile în care se manifestă relaţia sunt indicate de casele în care Marte este patron şi prin casă care conţine NN.

Marte în opoziţie cu Nodul Nord

Această poziţie aduce rivalitate şi nu este favorabilă durabilităţii unei relaţii. Cel cu Marte are o datorie karmică faţă de cel cu Nodul Nord, apărută în timpul unei căsătorii care s-a terminat violent sau în urma unor relaţii dintre fraţi, sau ca soldaţi duşmani. Este un interaspect violent şi poate fi rezolvat dacă se ţine cont de specificul casei în care Marte este guvernator.

Jupiter în conjuncţie, sextil sau trigon cu Jupiter

Este un aspect foarte bun deoarece da aceeaşi dorinţă de expansiune. Vă ajutaţi şi vă amuzaţi reciproc, sunteţi înţelegători unul cu celălalt şi vă simţiţi foarte bine împreună. O relaţie veselă.

Jupiter în careu sau opoziţie cu Jupiter

Origini sociale diferite. Ideile şi concepţiile voastre sunt diferite şi pot provoca neîncredere şi neînţelegeri.

Jupiter în conjuncţie, sextil sau trigon cu Saturn

Este un aspect favorabil pentru relaţiile profesionale, afaceri, dar şi pentru orice alt fel de relaţii. Asociază optimismul cu reflecţia sau şansă cu înţelepciunea.

Jupiter în careu sau opoziţie cu Saturn

Relaţie destul de dificilă, care nu are şanse să se menţină prea mult timp. Impetuozitatea şi înflăcărarea celui cu Jupiter îl depăşeşte pe cel cu Saturn care nu ştie cum să reacţioneze. Critică celui cu Saturn îi poate frana entuziasmul celui cu Jupiter. A se evita relaţiile profesionale.

Jupiter în conjuncţie, sextil sau trigon cu Uranus

Compatibilitate deosebită pentru cei al căror destin colectiv contează mai mult decât destinul individual. Evoluţie spirituală comună. Fiecare respecta libertatea celuilalt şi îl stimulează.

Jupiter în careu cu Uranus

Ciocniri în legătură cu idealurile celui cu Jupiter şi credinţele celui cu Uranus. Generează certuri, scandaluri şi violenţă. Dacă există şi alte aspecte cu influenţă negativă, situaţia devine critică.

Jupiter în opoziţie cu Uranus

Ciocniri în legătură cu idealurile celui cu Jupiter şi credinţele celui cu Uranus. Generează certuri, scandaluri şi violenţă.

Jupiter în conjuncţie, sextil sau trigon cu Neptun

Puternică legătură karmică. Este favorabil pentru evoluţia spirituală şi în atingerea unor idealuri nobile. O filosofie comună elevată.

Jupiter în careu sau opoziţie cu Neptun

Aspectul aduce decepţii, deoarece nici unul, nici celălalt, nu-şi poate ţine promisiunile. Neînţelegere spirituală.

Jupiter în conjuncţie cu Pluton

Totul sau nimic. Acest aspect favorizează o relaţie profesională şi poate indica reuşita materială. Uneori cel cu Pluton se poate manifesta posesiv şi gelos.

Jupiter în sextil sau trigon cu Pluton

Acest aspect este favorabil atât din punct de vedere material cât şi spiritual. Poate duce propulsarea dorită de ambii parteneri, fiecare pe direcţia lui. Vă stimulaţi reciproc şi aveţi înalte idealuri umaniste.

Jupiter în careu sau opoziţie cu Pluton

Interaspectul este foarte dur, deoarece generează sentimente de frustrare, posesivitate şi violenţă. Conflicte în privinţa aspiraţiilor.

Jupiter în conjuncţie cu Nodul Nord

Este un aspect favorabil şi creează toleranţa reciprocă. Generează încredere şi protecţie. Urmaţi acelaşi drum de evoluţie spirituală. Idealurile şi concepţiile voastre spirituale sunt asemănătoare iar în viaţa viitoare vă veţi mai întâlni pentru a urma o evoluţie în comun.

Jupiter în opoziţie cu Nodul Nord

Este o poziţie care subliniază tendinţa fiecăruia de a-l conduce pe celălalt. Cel cu Jupiter are datorii faţă de cel cu Nodul Nord sub aspectul filosofiei existenţiale (conduitei), şi expansiunii (propulsării) celui cu Nodul Nord. Adeseori, cel cu Jupiter oferă celui cu Nodul Nord posibilităţi de înflorire (în raport cu casa a cărui guvernator este). În acest fel, încearcă să repare o nedreptate comisă în trecut celui cu Nodul Nord. Maniera în care poate să se achite este arătată de casă pe care Jupiter o guvernează.

Saturn în conjuncţie, sextil sau trigon cu Saturn

Acelaşi test de maturitate, de elevare spirituală. Contează decisiv influenţele caselor cerului.

Saturn în careu sau opoziţie cu Saturn

Acest aspect aduce inhibiţie reciprocă.

Saturn în conjuncţie, sextil sau trigon cu Neptun

Excelent pentru muncă sau pentru o evoluţie spirituală comună. Cel cu Saturn poate pune în practică inspiraţia celui cu Neptun, iar cel cu Neptun aduce o viziune mai globală despre viaţa celui cu Saturn. Dacă sunteţi spirite evoluate atunci cel cu Saturn îl poate ajuta pe cel cu Neptun să-şi rememoreze viaţa precedentă iar cel cu Neptun îl ajută pe cel cu Saturn să izbândească miraculos în situaţii excepţionale.

Saturn în careu sau opoziţie cu Neptun

Aspect nerecomandabil celor mai puţin evoluaţi spiritual.

Saturn în conjuncţie cu Pluton

Acest interaspect este foarte semnificativ pentru întâlnirile karmice. Indică o legătură cu scop profund evolutiv, în care cel cu Saturn canalizează puterea celui cu Pluton, iar cel cu Pluton îl ajută pe cel cu Saturn să se desprindă de trecut. Acest interaspect se produce atunci când se încheie un ciclu karmic între două persoane. Există şansa ca o veche datorie să fie reglată, iar lecţia ce decurge din aceasta să fie înţeleasă. Cel cu Saturn îl poate învăţa pe cel cu Pluton să nu-şi irosească energiile, pentrua nu se autodistruge, şi să le pună în slujba creativităţii sau umanităţii. Aceasta îl eliberează pe cel cu Saturn de karma sa cu cel cu Pluton.

Saturn în sextil sau trigon cu Pluton

Compatibilitate deosebită pentru spiritele evoluate. Acest interaspect este favorabil mai ales pentru domeniul profesional (social sau politic).

Saturn în careu sau opoziţie cu Pluton

Lupta pentru putere. Interaspecte frustrante şi distrugătoare.

Saturn în conjuncţie cu Nodul Nord

Compatibilitate dintre potenţialul spiritual al celui cu Saturn şi menirea celui cu Nodul Nord. Cel cu Saturn îl poate ajuta pe cel cu Nodul Nord să-şi asume destinul până la capăt. Relaţia este avantajoasă pentru amândoi şi este necesar ca cel cu Nodul Nord să se lase dirijat de cel cu Saturn deoarece cel cu Saturn trebuie să-şi achite o datorie mai veche.

Saturn în opoziţie cu Nodul Nord

Este un aspect frustrant, dar poate funcţiona bine dacă cel cu Nodul Nord accepta ca cel cu Saturn să-i fie sfătuitor sau îndrumător. Dar cel cu Nodul Nord poate cere prea mult de la cel cu Saturn şi ar putea rezulta un blocaj reciproc. Aveţi de învăţat o lecţie din viaţa voastră în comun, şi mai ales aceea de a nu-l constrânge cu nimic pe celălalt. Cel cu Saturn îl poate ajuta pe cel cu Nodul Nord să-şi modeleze pozitiv gândirea, aspiraţiile, făcându-l mai matur, responsabil, organizat pe cel cu Nodul Nord în sectorul de viaţă al casei guvernate de Saturn.

Uranus în conjuncţie, sextil sau trigon cu Uranus

Idealuri comune. Contează nivelul de evoluţie al fiecăruia dintre voi.

Uranus în careu sau opoziţie cu Uranus

Aspect nerecomandabil celor mai puţin evoluaţi spiritual.

Uranus în conjuncţie, sextil sau trigon cu Neptun

Aspect excelent pentru înţelegerea superioară a realităţii şi pentru cercetarea spirituală.

Uranus în careu sau opoziţie cu Neptun

Acest aspect nu este recomandabil celor mai puţin evoluaţi spiritual.

Uranus în conjuncţie, sextil sau trigon cu Pluton

Aspect favorabil expansiunii de conştiinţă şi reînnoirilor personale de mare anvergură pe termen lung.

Uranus în careu sau opoziţie cu Pluton

Acest aspect nu este recomandabil celor mai puţin evoluaţi spiritual.

Neptun în conjuncţie, sextil sau trigon cu Neptun

Idealuri comune. Contează nivelul de evoluţie al fiecăruia dintre voi.

Neptun în careu sau opoziţie cu Neptun

Acest aspect nu este recomandabil celor mai puţin evoluaţi spiritual.

Neptun în conjuncţie, sextil sau trigon cu Pluton

Aspect favorabil îmbinării dintre cercetarea spirituală, idealurile nobile şi schimbările radicale, de anvergură şi pe termen lung cerute de fiecare situaţie în parte.

Neptun în careu sau opoziţie cu Pluton

Acest aspect nu este recomandabil celor mai puţin evoluaţi spiritual.

Pluton în conjuncţie, sextil sau trigon cu Pluton

Aceeaşi manieră de a realiza revoluţii personale. Contează foarte mult nivelul de evoluţie al fiecăruia.

Pluton în careu sau opoziţie cu Pluton

Acest aspect nu este recomandabil celor mai puţin evoluaţi spiritual.

Nodul Nord în conjuncţie cu Lilith

Cel cu Lilith îl poate ajuta pe cel cu Nodul Nord să resimtă, să conştientizeze şi să vindece o rană profundă. Este posibil ca cel cu Lilith să fi reuşit să înţeleagă lecţiile evolutive în raport cu această rană emoţională şi poate ajuta pe cel cu Nodul Nord să tragă învăţăminte.

Nodul Nord în opoziţie cu Lilith

Această poziţie confirma regăsirile karmice. Cel cu Nodul Nord nu-şi accepta condiţia privind datoriile karmice şi începutul evoluţiei spirituale al celui cu Lilith. Este posibilă o atracţie puternică, dar explozivă şi adeseori dureroasă din punct de vedere emoţional. Este un aspect nerecomandabil celor mai puţin evoluaţi.

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

2 comentarii la „Sinăstrie ASPECTE

  1. After checking out a handful of the articles on your web
    page, I seriously appreciate your technique of blogging.
    I book marked it to my bookmark site list and will be checking back soon. Please check out my web site too and let me know what you think.

  2. Greetings! I’ve been following your weblog for some time now and finally got the bravery
    to go ahead and give you a shout out from New Caney Texas!
    Just wanted to tell you keep up the good work!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *