Simptome ale ataşamentelor astrale parazitare

 

Energia Parazitară este un termen folosit pentru a descrie multe forme de energie astrală. Acestea sunt atașamente non inteligente care se hrănesc din câmpul energetic uman.La fel ca şi paraziţii fizici sunt invazivi.Ei au nevoie să se hrănească, pentru a creşte și să devină puternici. Aceştia pot fi găsiţi ușor deasupra corpului în Aura noastră sau adânc în corpul nostru fizic, atașaţi la organele vitale sau chakre. Gândiți-vă la ei ca la paraziți psihice sau lipitori, aceştia creează ravagii în corpul nostru fizic și mental.

Din păcate, acești paraziți sunt foarte frecvenţi și tind să fie lipiţi de gazda lor timp de mai mulți ani.

Cum se poate ajunge în această situaţie? Oamenii bolnavi, fie că sunt într-o dificultate medicală sau o situație de îngrijorare, o intervenţie chirurgicală recentă sau un tratament de chimioterapie.

Când „Ki-ulˮ nostru este scăzut și sistemul imunitar este compromis, suntem predispuşi la invazia paraziţilor astrali. Alcoolicii sau utilizatori de droguri sunt supuşi unui risc mult mai mare ca aceşti paraziţi să se atașeze de ei. Pasiunile şi fanteziile erotice, pot atrage paraziţi..

Ca Maestru Reiki cel mai rău lucru pe care îl poţi face este a da Reiki. Aceasta ar alimenta parazitul. Din păcate, mulți lucrători Reiki nu pot detecta și elimina aceste atașamente. Dacă ați văzut un lucrător Reiki să se simtă mai rău, posibil să aibă un parazit energetic care tocmai a fost energizat. Sfatul meu ar fi să găsească pe cineva care se ocupă cu aceste tipuri de atașamente. Lucrul direct cu Sursa Dumnezeu pentru a elimina toate atașamentele inteligente și non-inteligente de la oameni. Curăţaţi câmpurile, purificaţi, sigilaţi, etc., înainte de a energiza.

A încerca să ne păstrăm calmul şi să gândim la rece, a încerca să evităm anumite scene care provoacă panică sau disperare, fără teamă, ură sau repulsie o anumită problemă, reprezintă un scut protector împotriva emisiei necontrolate de influenţe energetice astrale.

Câteva semne şi simptome de potențiale atașamente de paraziţi energetici:

Durere necunoscută: cronică sau acută (Toate testele de diagnosticare sunt bune dar nimeni nu pare să știe ce se întâmplă.)

Intuitie dumneavoastră vă spune că ceva nu este în regulă

Oboseală sau epuizare absolută

Dureri de cap / migrene

Zone reci în aură

Coșmaruri, gândurile rele sau negative, imagini urâte sau gânduri și sentimente ciudate

Depresia și anxietatea (atacuri de panică fără motiv frecvente)

Comportament obsesiv

Auto tăiere, mutilare, rău, senzație de arsură

Schimbări de comportament/caracter, izbucniri de furie în special

Dependența de droguri sau alcoolism.

Aceste atașamente parazitare pot varia în dimensiune de la foarte mici la foarte mari, ar putea arata ca anghile, șerpi, păianjeni sau crabi, pete mari ca un jeleu negru.

,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *