Simboluri, afirmaţii, ritual pentru abundenţă şi prosperitate

Gândurile negative trimise banilor vă pot bloca prosperitate. Atâta vreme cât vă raportaţi la ei fără ataşament sau lăcomie, banii sunt o binecuvântare. Îmbunatăţiţi-vă relaţia cu banii! Fortificaţi-vă chakra 1!

Prosperitatea nu înseamnă doar bani, înseamnă, de asemenea, succesul în altele aspecte ale vieţii, în relații personale, aduce noroc şi armonie pentru noi și cei din jurul nostru. Ea aduce schimbări benefice în toate categoriile de viață și ajută în atingerea obiectivelor.

Trebuie să tratăm banii cu respect, nici să îi cheltuim necugetat, nici să fim zgârciţi. Odată cu fluxul constant de bani, putem stabili puterea noastră putem ajuta societatea să devină un loc mai bun de a trai.

Toată lumea merită să fie fericită și fericire stă în propriile mâini, la fel ca şi atragerea abundenței și prosperităţii.

Gândurile pozitive cu credinţă în ele, pot aduce o viață pozitivă. Dacă vom trăi cu confuzii, îndoieli și alte negativităţi, visele noastre nu vor deveni realitate.

Folosiţi în apropierea dvs. simboluri care atrag Abundenţa şi Prosperitatea. Acestea pot fi desenate sau confecţionate din diverse materiale. Ele sunt impregnate cu un plus de putere dacă sunt făcute din cristale sau pietre semipreţioase.

Sunt multe simboluri folosite în acest scop, în diverse sisteme.

Puteţi folosi diverse tehnici specifice atragerii prosperităţii în viaţa dvs. Succes!

Simboluri

Steaua Midas este un simbol folosit în mai multe sisteme. Simbolul poate fi trasat pe bani, inclusiv pe cei pe care îi primim, sau, de asemenea, desenat pe o bucată de hârtie și se păstrează în grila Reiki pentru a asigura banilor curgere liberă și abundență sau desenul pus în portofel.  Se spune că dacă o linie roșie este trasată sub simbol crește puterea simbolului, de asemenea, energia devine mult mai puternică.

Un alt simbol este:

Simbol angelic pt prosperitate

Nodul  Mistic

Numit și nodul nesfârşit (infinit), nodul eternităţii, sau nodul dragostei, nodul mistic este un simbol norocos, întâlnit adeseori în talismanele chinezesti, în India, Mongolia, etc. Are multiple beneficii.

RUUF

RUUF este un simbol ce poate fi activat mental prin vizualizare şi intenţie, ce  activează cel mai puternic flux de abundenţă şi dragoste, orice limitare se  dizolvă.

Nephta

Nephta este simbolul care atrage banii sau magnetul care atrage bani. Pentru a aduce succes financiar se poate desena şi pe portofel.

Câteva sugestii de afirmaţii:

„Iubesc banii şi ei mă iubesc pe mine şi vin cu uşurinţă spre mine din diverse surse şi în mai multe moduri!ˮ

„Dumnezeu este sursa prosperităţii mele!ˮ

„Dezleg acum orice legământ de sărăcie pe care l-aş fi putut face în altă viaţă. Cer ca toate efectele acestor legăminte de sărăcie să fie acum nimicite şi îndepărtate în toate direcţiile timpului.ˮ

„Banilor, sunteţi un mod actual de manifestare a energiei divine! Mă iert pe mine pentru că am gândit negativ şi am creat posibilitatea lipsurilor, nejunsurilor şi suferinţelor ! Mă iert şi mă iubesc ! De aici înainte sunt un canal perfect al iubirii, abundenţei, prosperităţii şi fericirii divine !ˮ

Ritual pentru spor
Daţi la 7 cerşetori câte o pâine şi 3 monede pt care să vă spună: „Să fie primit!” sau „Bogdaproste!”
Puneţi în cutia milei la 3 biserici, câte 7 monede, în timp ce vă rugaţi:
„Doamne dăruieşte-mi sănătate, pace, spor şi binecuvântează-mă în fiecare clipă a vieţii mele!”

 

, , , , ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Un comentariu la „Simboluri, afirmaţii, ritual pentru abundenţă şi prosperitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *