SIMBOLUL STEAUA ÎNGERILOR 

 

 

SIMBOLUL STEAUA ÎNGERILOR  se activează deasupra capului spunându-i numele de trei ori.

Se desenează primul triunghi, cu vârful în sus, vizualizându-l auriu. Al doilea triunghi cu vârful în jos se vizualizează argintiu.

În interiorul celor două triunghiuri se desenează trei cercuri aurii în următorul mod:

– Cercul mic (din interiorul celorlalte două cercuri) se desenează în sensul acelor de ceas.

– Al doilea cerc, cel din mijloc, se desenează invers acelor de ceas.

– Al treilea cerc, cel din exterior, se desenează în sensul acelor de ceas.  

Sigiliul celor șapte arhangheli este unul dintre cele mai puternice talismane din lume.

Sigiliul celor șapte arhangheli, numit și Talismanul celor șapte îngeri, este considerat unul dintre cele mai puternice talismane de protecție din lume. Pe planul materiei, are forma unei hexagrame (stea cu șase colțuri), în care sunt înscrise numele a șapte arhangheli puternici: Mihail, Gabriel, Zafkiel, Rafael, Zadkiel, Kamael și Haniel.

„Specializările angelice” ale Arhanghelilor, ale căror nume sunt înscrise în hexagramă:

Arhanghelul Zafkiel aduce neprihănirea lui Dumnezeu. El ne susține prin încercări dificile, încercări și pericole. El conduce planeta SATURN.

Arhanghelul Zadkiel guvernează îndatoririle angelice. Prin ea se manifestă Maiestatea lui Dumnezeu. El are grijă de noi în zona fericirii și bucuriei, a motivației pentru acțiune și comunicare. El conduce planeta JUPITER.

 Arhanghelul Raphał acesta este un înger care ajută la sănătatea fizică. Ajută la restabilirea puterii. Mai mult, prin ea se întâmplă minuni. Ne ajută să ne confruntăm cu emoțiile. El guvernează SOARELE.

Arhanghelul Kamael oprește demonii să distrugă lumea. Ne susține energia psihofizică. El conduce planeta Marte.

Arhanghelul Haniel întărește sfera noastră spirituală și emoțională. Acest lucru ajută la dezvoltarea propriului „eu” și ajută la modelarea căii vieții. El conduce planeta VENUS.

Arhanghelul Mihail el este protectorul oamenilor și al tuturor lucrurilor materiale. El lucrează cu noi la nivel mental. El conduce planeta MERCUR.

Arhanghelul Gabriel  este protectorul oamenilor și al tuturor lucrurilor materiale. El ne sprijină în viața noastră de zi cu zi. Luna guvernează.

Hexagrama în sine combină un element perfect armonizat de energie feminină și masculină, simbolizat de elementele de apă și foc. Alături de numele Arhanghelilor sunt numele și simbolurile planetelor pe care le conduc: Saturn, Marte, Venus, Mercur, Soare, Jupiter și Luna. Pe talisman există o expresie latină „pentru virtute nu există drum impracticabil”.

Acest talisman oferă tuturor celor care îl au ajutorul și sprijinul Forțelor Luminii și Binelui. Ajută, prin susținerea intuiției, să realizăm și să îndeplinim misiunea cu care ne-am născut. Talismanul de înger aduce noroc tuturor celor care îl poartă. Fericirea uneori nu se ridică la înălțimea așteptărilor noastre, pentru că adesea ceea ce visăm poate fi o aparentă fericire. Îngerii, a căror energie creează magia talismanului, știu mai bine ce ne va oferi adevărata fericire – este reală, nu iluzorie și aparentă. Prin urmare, acțiunea talismanului poate fi adesea foarte neașteptată și imprevizibilă. Puterea talismanului ne face sensibili la tot felul de direcții, semne și indicii care ne ghidează pe calea, la capătul căreia vom deveni capodopera Sufletului nostru.

Acest simbol este în primul rând un simbol de securitate. De aceea trebuie să ne însoțească, atât în ​​timpul fiecărui ritual magic săvârșit, cât și în viața de zi cu zi. Acesta este un sigiliu protector care vă permite să chemați Arhangheli puternici, atât în ​​energie, cât și în materie, blocând în același timp accesul la alte energii nedorite.

 

Daniela

Uniune Spirituală

, , ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *