SIMBOLUL MAESTRU: DKM

Dai Ko Myo în Usui Reiki este cunoscut sub numele de „ simbolul Maestru”. Reprezintă „Marea lumină strălucitoare”, lumina universală.

Este una dintre cele mai puternice simboluri din Reiki, care poate fi utilizat numai de către un Maestru Reiki. Puterea simbolului Maestru Reiki combină puterea din primele trei simboluri: Cho Ku Rei, Sei He Ki și Hon Sha Ze Sho Nen.

Dai Ko Myo este simbolul cu cea mai înaltă vibraţie şi prin urmare, cel mai de ajutor în transformarea la nivel spiritual. Se foloseşte acest simbol pentru a ajuta la vindecarea sufletului, energiile sunt trimise la straturile subtile ale aurei și ale chakrelor superioare. Când sufletul spiritual este vindecat, energia mentală și fizică se vindecă în mod automat.

Simbolul Dai Ko Myo, de asemenea, ajută la vindecarea karmei. Dai Ko Myo este cunoscut şi ca simbol pentru „vindecarea scopurilor” și ca simbolul de „împuternicire”. Acest simbol Reiki reprezintă tot ceea ce este Reiki, inclusiv responsabilizarea personală și dragostea. Practicieni Reiki de la toate nivelurile au primi simbolul de la Maestrul lor Reiki în timpul acordajului.

Ce înseamnă Dai Ko Myo?

În cazul în care simbolurile individuale ale simbolului mater Reiki sunt traduse, simbolizează energia pe care o desfășoară. În timp ce „Dai” înseamnă mare „Ko” înseamnă lumină, neted sau lucios, cuvântul „Myo” înseamnă lumină puternică. Dai Ko Myo înseamnă de fapt „Marea Iluminare” sau „Lumină strălucitoare”. Acest simbol Reiki reprezintă cunoaștere interioară, adevăr și iluminare, poate oferi pace.
De asemenea, îmbunătăţeşte abilităţile psihice şi intuitive.

Dai Ko Myo se activează prin vizualizare, o dată, şi se spune numele de 3 ori. În momentul în care se face iniţiere pe Dai Ko Myo se face legătura directă cu sursa de Lumină, Duhul Sfânt.

Ce se întamplă în timpul acordajului cu Dai Ko Myo?

Atunci când un practicant Reiki este în rezonanță cu acest simbol Reiki, simbolul intră în chakra coroanei și luminează, arătând adevărul despre cine suntem cu adevărat. Simbolul ne ajută să recunoaștem divinitatea și conexiunea noastră la tot, ne duce înapoi la Dumnezeu.

Simbolul Dai Ko Myo ne reconectează la divinitatea care este în toate și ne ajută să ne vindecăm pe noi înșine și pe alții. După conectarea cu simbolul, este foarte recomandat să utilizați şi celelalte simboluri. Acest lucru dă energiei un impuls suplimentar și va ajuta să atragă energie puternică în mod constant prin intermediul sistemului energetic.

Deci, Simbolul Dai Ko Myo poate fi folosit în combinaţie cu toate simbolurile cunoscute. Activarea palmelor acum se face începând cu Dai Ko Myo, apoi restul simbolurilor, iar la sfârsit iarăşi Dai Ko Myo, sau este suficient şi Dai Ko Myo şi Cho Ku Rei.

Metode de activarea a simbolului Dai Ko Myo

Simbolul poate fi activat în mai multe feluri, incluzând dar fără a se limita la:

  1. Desenarea în centrul palmei

  2. Prin vizualizarea aceastuia

  3. Desenarea simbolului cu degetul

  4. Desenarea cu al treilea ochi

  5. Scrierea numelelui simbolului sau rostirea lui de trei ori.

În ce caz se aplică simbolul Dai Ko Myo în timpul şedinţelor de vindecare?  

Folosind simbolul maestru Reiki îmbunătățește efectele curative ale oricărei forme de vindecare Reiki. Simbolul este utilizat de obicei în fiecare şedinţă Reiki de vindecare individuală (o persoană) sau de grup, sau la distanță, pentru orice lucru sau situație. Pentru a aplica simbolul de vindecare în timpul unei sesiuni de Reiki, în primul rând se trage simbolul Reiki pe propriile palme și apoi se vizualizează sau aspiră simbolul pe chakra coroanei și palmele clientului și zona care trebuie tratată.

Dai Ko Myo se utilizează:

– pentru a deschide canale în timpul acordajului Reiki a celor care doresc să devină practicieni Reiki.

-ajută la îmbunătățirea legăturii dintre practician și energiile universale și ajută la vindecarea sufletului.

-vindecă chakrele, aura şi orice boală care provine de la convingerile noastre subconștiente.

-se referă la sinele nostru spiritual, folosindu-l ajută la vindecarea bolilor de la sursa originală.

-ajută la iluminare, creşte puterea psihică și intuitivă.

-poate fi utilizat în toate vindecările Reiki pentru a aduce energia corpului într-o dimensiune mai pură și mai mare de lumină.

-poate fi, de asemenea, folosit pentru a scoate energia negativă din corp (fizic emoţional, mental sau spiritual) și apoi o eliberează.

-ajută la dezvoltarea și consolidarea puterii personale, creșterea personală, conştiinţa de sine, dezvoltarea spirituală și intuiție.

-folosind acest simbol cu alte simboluri Reiki ajută la creșterea eficienței terapiei. De exemplu, folosind Dai Ko Myo cu simbolul de vindecare la distanță ajută energia să călătorească rapid de chakra inimii terapeutului la chakra inimii receptorului.

-poate fi folosit pentru a încărca cristale şi a le face clare sau a le vindeca.

– Dai Ko Myo este considerat a fi un energizant imunitar. Ajută la îmbunătăţirea funcţiei imunitare şi creşte fluxul de energie prin corp.

-poate fi folosit pentru a îmbunătăți proprietățile de vindecare ale tincturilor şi plantelor medicinale, medicamentelor sau remediilor homeopate.

Prin desenarea simbolului, prin deschiderea sursei, se pot crea conuri de lumină protectoare care să înconjoare o persoană sau un obiect în vederea protecţiei energetice.

Beneficiile aduse de meditaţia asupra simbolului Dai Ko Myo

Simbolul maestru Reiki oferă beneficii mari, atunci când meditaţi cu el. ConducE la „Calea Bodhisattva” sau „Sfântul Gral”. Dai Ko Myo prin meditație vă încurajează să îi ajutaţi pe alții, și vă conduce viața în mod special spre acest scop. Meditând asupra simbolului permite nu numai purificarea de sine și autocurățare la un nivel spiritual, dar, de asemenea, contribuie la crearea armoniei și echilibrului în viața de zi cu zi. Acesta aduce „lumină” în viața și ajută la eliminarea blocajelor de la toate nivelurile: fizice, emoționale, mentale și spirituale, prezent, trecut și viitor.

Dai Ko Myo este unul dintre cele mai sacre simboluri Reiki. Scopul principal al folosirii acestui simbol este responsabilizarea, iluminarea, unitatea și trezirea sufletului. Este o lumină strălucitoare care hrănește și umple, arată calea și sprijină spiritul. El ajută în a hrăni corpul fizic și sufletul și, de asemenea, vă încurajează să faceţi același lucru pentru alții. Cu practica, folosind Dai Ko Myo, poate aduce schimbări profunde în viață și vă face o persoană mai bună.

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *