Simbolul Hosanna 

Hosanna înseamnă „Doamne, ajută!”

Simbolul Hosanna a fost canalizat, în 1992, de către Eileen Gurhy, maestru Reiki din New York.

Simbolul Hosanna se foloseşte combinat cu invocarea Arhanghelului Mihail, a Îngerilor şi a flacării Violete a lui St. Germaine.

Al doilea simbol Hosanna îi aparține lui Kam de Sean Grealey.

Se poate desena în două moduri prezentate în imaginea de mai jos.

Prima versiune a simbolului se foloseşte pentru a emite energie în scopul curăţării (de orice natură și pentru orice aplicație) şi deblocării. Primul este un simbol de purificare și de curățare, de asemenea, folosit pentru a anula noduri/blocaje și energia negativă „pătrunsă” în relații și ajută la dizolvarea ei.

Puteți să utilizați acest simbol foarte special pentru curățare, de murdărie energetică, pentru orice: persoane, terapeuți, clădiri, loc de muncă, obiecte, chakrele aure, entități sau relații…

De exemplu, dacă simțiți murdărie energică, ceva cu gust de pește, puteți utiliza acest simbol pentru curățare.

După curățare combinați Hosanna cu 4 Cho Ku Rei cu intenția de expulzare a entităților care aderă la ceva/cineva. (Mai jos redau o tehnică de anulare a entităților atașate de ceva/cineva.)

De asemenea se poate folosi pentru a îndepărta din propia inimă, din propriile gânduri, emoții și fapte orice negativitate. Se poate curăța orice orice gând, emoții, fapte negative îndreptate de alții către dvs sau de către dvs spre alții, în această viață sau în orice altă viață. Astfel, se închide ușa care permite negativității să vină către dvs. iar această acțiune vă va schimba viața.

A doua versiune a simbolului se concentrează pe chestiuni specifice pe care pacientul doreşte să şi le trateze, sau cu o anumită intenţie specificată mental în mod clar. Acesta este un simbol care, atunci când folosit aduce claritate. Este folosit pentru a anula orice blocare sau nod de energie, și să clarifice orice situație care necesită acest lucru.

Uneori se întâmplă ca un proiect/obiectiv să ajungă aproape de finalizare și să se oprească brusc, cu sau fără un motiv aparent.

Osanna funcționează într-o astfel de situație foarte eficient: înlătură obstacolul (prezent sau pe cale să vină) și deschide din nou drumul. Vizualizarea acestui simbol aduce vindecare fluxului de energie și elimină blocajul.

Întâi trasați Simbolul Cho Ku Rei cu intenția de a curăța zona din jur, apoi Sei Hei Ki, în cele din urmă Osanna pentru progres și creștere a obiectivului. Acest simbol poate fi utilizat singur dar și cu simbolul Zonar pentru vindecare profundă la distanță.

x

După ce desenați simbolul. închideți ochii, și puteți cere Îngerilor să umple simbolul cu Flacăra Violetă a Transformării.

Când lucrați cu simbolul Hosanna chemați-l pe Arhanghelul Mihail, St Germaine și Îngerii Focului Violet să aducă nivelul de energie suficientă.

Cele două tipuri de Hosanna pot fi desenate de orice parte a simbolului Cho Ku Rei.

Când îl desenați și ajungeți să faceți bucla (la cea de sus cât și la cea de jos) spuneți: „Hosanna, Hosanna, Hosanna”.

Cifra 3 fiind numărul de creație, repetând de trei ori numele sibbolurilor sau invocările, ajută să se manifeste…

Simbolurile Hosanna folosite în sistemele Tera Mai REIKI și Tera Mai Seichem dezvoltate de Kathleen Ann Milner, pot fi folosite fără inițiere în aceste sisteme, numai dacă sunteți inițiați Usui Reiki începând de la gradul II, sau Gendai Ho Reiki.

TEHNICI

 Spuneți sau cântați ceea ce urmează pentru a se elibera orice negativitate între dvs și o altă persoană. Completați spațiile libere cu numelele corespunzătoare:

Desenați Cho Ku Rei și Hosanna (3x nume).

„Sfinte Arhanghel Mihail! Sfinte Arhanghel Mihail! Sfinte Arhanghel Mihail ia-ți sabia ta de foc albastru și taie fiecare legătură și eliberează orice blocaj pe care nu îl vrea Dumnezeu între ………… și ………, taie cu sabia în flăcări albastre orice legătură, orice blocaj pe care nu le doresc. Eliberează după Voia Lui Dumnezeu, eliberează prin sabia de flăcări albastre fiecare legătură, fiecare conexiune care nu mai este dorită de Dumnezeu.”

 Vizualizați pe Arhanghelul Mihail și desfășurarea acestei operațiuni.

Desenați Cho Ku Rei și Hosanna (3x nume).

„Îngerii focului Violet, Îngerii focului Violet, Îngerii focului Violet, să ia toate reziduurile psihologice pe care Michael le-a desfăcut în momentul tăierii prin orice blocaj, nici o legătură pe care Dumnezeu nu vrea să nu rămână între/în……..  și ……… și eliberează, eliberează, elimină prin Flacara Violet orice bandă/legătură, orice compus/blocaj pe care nu îl vrea Dumnezeu.

Elimină prin Flacara Violet fiecare bandă, fiecare conexiune care nu mai este dorită de Dumnezeu.”

Vizualizați Flacara Violet și desfășurarea acestei operații.

Desenați Cho Ku Rei și Hosanna (3x nume).

Saint Germain custode al Flăcării Violet, Saint Germain custode al Flăcării Violet, Saint Germain custode al Flăcării Violet, eu invoc numele tău. Te chem. Ia orice tulburare psihică pe care o aduce Îngerii focului Violet, ia ceea ce Michael a slăbit/declanșat atunci când a tăiat prin orice legătură și blocaj și nici o legătură pe care Dumnezeu nu vrea între………. și …..

Eliberează cu Flacăra Violet fiecare bandă, fiecare conexiune pe care nu le doresc și pe care nici Dumnezeu nu le dorește.

Transformă prin Flacara Violet fiecare bandă și fiecare conexiune conexiune pe care nu le doresc și pe care nu le dorește nici Dumnezeu.”

Vizualizezi-l pe Saint Germain și desfășurarea acestei operațiuni.

Imediat umpleți golul rămas:

„Fac apel la Maeștrii, Sfinți, Arhangheli și îngeri pentru a umple toate golurile cu culori, sunete, simboluri orice altă formă de vindecare, care sunt necesare pentru o vindecare perfectă și divină. Vindecare. Dumnezeu să binecuvânteze acum. Acum, ei sunt binecuvântați (te) de Dumnezeu, așa este și așa să fie!

 x

O procedură foarte puternică descrisă de Kathleen Milner pentru a șterge entități este:

 „Hosanna! Hosanna! Hosanna! Sfinte Arhanghel Mihail! Sfinte Arhanghel Mihail! Sfinte Arhanghel Mihail cu legiunile tale de îngeri, legiuni de putere animate de tine, cu sabia ta de foc albastru tăiați, cu toate ustensilele voastre (săbii, foarfeci, barde, etc) tăiați și eliberați orice legături, cordoane, lanțuri care mă leagă, magie neagră, rele, demoni, pătrate, cuburi, noduri, blocuri, dopuri, blocaje, vrăji, blesteme, gânduri otrăvitoare și toxice, implanturi nocive, care sunt pe, în, de mai sus, de mai jos, în interiorul sau în afară sau între … și …. Tăiați și eliberați orice legătură pe care Dumnezeu nu vrea.

Eliberați, eliberați prin săbiile în flăcări albastre. Se taie și se eliberează, se taie și se eliberează, cu săbiile cu flăcări albastre. Eliberați, eliberați cu săbiile de foc albastru. Se taie și se eliberează, se taie și se eliberează de săbiile în flăcări albastre acum.”

Respirați adânc și expirați în afară orice negativitate în Flacara Violet. Inspirați Flacara Violet de transformare în dvs și în tot ce sau pe cine doriți să curățați energia negativă.

„Hosanna! Hosanna! Hosanna! Îngerii focului Violet! Îngerii focului Violet! Îngerii focului Violet, să ia orice resturi pe care Arhanghelul Mihail și legiunile sale le-au tăiat și eliberat cu săbiile lor de foc, Eliberează, eliberează în focul Violet! Dizolvă, dizolvă în focul Violet! Transformă, transformă cu focul Violet! Transmută, transmută cu în focul Violet! Eliberează, eliberează în focul Violet! Dizolvă, dizolvă în focul Violet! Transformă, transformă cu focul Violet! Transmută, transmută cu în focul Violet! Eliberează, eliberează în focul Violet! Dizolvă, dizolvă în focul Violet! Transformă, transformă cu focul Violet! Transmută, transmută cu în focul Violet!”

Respirați adânc și expirați în afară orice negativitate în Flacara Violet. Inspirați Flacara Violet de transformare în dvs și în tot ce sau pe cine doriți să curățați energia negativă.

„Hosanna! Hosanna! Hosanna! Saint Germain! Saint Germain! Saint Germain, maestru al transformării, îți invoc numele! Quan Yen! Quan Yen! Quan Yen, zeița milei și deținătoare a Flăcării Violet, să fie aici, acum. Luați orice resturile pe care Îngerii focului Violet, Arhanghelul Mihail și legiunile sale le-au tăiat și eliberat cu săbiile lor de foc. Trimiteți focul cel care este cel mai bun foc pentru transformare. Trimiteți Lumina care care este cea mai bună pentru transmutare.”

Deschideți-vă inima pentru a permite energiei compasiunii să curgă în inima dvoastră și prin întreaga situație pe care ați dorit să o curățați. Cereți-I Lui Dumnezeu să rezolve probleme corect după Voia Lui.

     Să vă fie de folos!

     Uniune Spirituală

, ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

2 comentarii la „Simbolul Hosanna 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *