Shambala, Gradul 1.

Ce este Shamballa

Shamballa este cunoscută în tradiţia ezoterică a popoarelor din nordul Indiei şi Tibet ca fiind tărâmul celor iluminaţi. Acolo îşi au sălaşul o serie de Maeştri Spirituali care ajută omenirea în dezvoltarea şi evoluţia ei spirituală – aceştia fiind cunoscuţi, de regulă, sub denumirea de Maeştri Ascendenţi.

Istoric

Maestrul Ascendent Saint Germain a adus din Atlantida un sistem de vindecare cu 22 de simboluri menit să ajute la ridicarea vibraţiilor spirituale ale tuturor fiinţelor. El a format un grup de învăţăcei numit “Aspiranţii” care, înainte de cataclism, şi-au urmat maestrul şi au părăsit Atlantida pentru a se stabili în Tibet. Ajunşi acolo au încercat să-şi continue munca de ridicare a conştiinţei spirituale.

Pentru a vedea ce efect are demersul lor, atlanţii refugiaţi au oferit trei simboluri mai multor persoane din preajma locului unde şi-au instalat tabăra. Marea lor majoritate a folosit simbolurile pentru evoluţia spirituală, ceea ce le-a adus localnicilor şi o oarecare bunăstare. Alţii însă, au încercat să folosească puterea simbolurilor într-un mod diferit, cu dorinţa de a câştiga putere asupra celor din jur, creând un sistem ultra-secret de informaţii, accesibile doar unui cerc închis, de prelaţi iniţiaţi. Din această cauză, Saint Germaine şi Aspiranţii au decis să nu le mai ofere celelalte simboluri tuturor oamenilor, tocmai pentru a-i împiedica să folosească puterea lor într-un mod care să-i îndepărteze de adevăratul lor drum.

Mii de ani mai târziu, dr. Usui a descoperit simbolurile în scrierile sanscrite, lucru care ar justifica decizia sa de a face o călătorie în zonă. Ele l-au ajutat în înţelegerea şi dezvoltarea sistemului pe care I-a numit ulterior Reiki.

Maestrul Ascendent Germain I-a ales recent pe John Armitage, cunoscut şi ca Hari Das Melchizedek, pentru ca să înceapă să împărtăşească lumii îndelung tăinuitul sistem de vindecare. Aşa se face că a ieşit la iveală un sistem cu peste trei sute de simboluri, care până în vremurile noastre nu a mai fost disponibil pe Pământ în forma lui integrală. Se pare că rugămintea lui Saint Germain a fost să numim acest sistem Vindecarea Multidimensională Shamballa. Atunci când va ti posibil, el va dezvălui oamenilor secretele activării Merkabei, oferindu-le astfel cel mai puternic acordaj posibil.

Shamballa este Reiki sau nu ?

Există maeştri care utilizează denumirea de Shamballa Reiki, în timp ce alţi maeştri folosesc numele de Vindecare Multidimensională Shamballa. După părerea mea folosirea celui de-al doilea nume este mai corectă şi am să vă ofer câteva argumente care justifică opţiunea mea. Mai întâi trebuie precizat că sistemul Shamballa lucrează cu un mixaj de mai multe tipuri de energii, printre care se regăsesc:

 1. Forţa Universală a vieţii (recunoscută adesea sub numele de Reiki);

 2. Energia Mahatma, a spiritului liber;

 3. Energia Maeştrilor Ascendenţi;

 4. Energia Conştiinţei Hristice;

 5. Energia Arhanghelului Mihail;

 6. Energia argintiu-violetă a lui Saint Germain;

 7. Energia dată de Merkaba;

 8. Energia dată de tehnicile sacre Merkaba;

 9. Energia dată de cele 352 de simboluri folosite în acest sistem.

Vindecarea Multidimensională Shamballa este un sistem Complet de vindecare atât pentru că beneficiază de o extindere a energiilor Reiki, cât şi prin faptul că suma energiilor ei lucrează pe mai multe niveluri. Acţiunea energiilor Shamballa se manifestă nu numai la nivel mental, emoţional şi spiritual, ci şi la cele mai profunde paliere ale memoriei celulare ale ADN-ului şi ale celor mai înalte vibraţii ale corpului energetic.

Beneficiile folosirii energiei Shamballa

Folosind darul pe care îl primiţi de la acest sistem veţi putea să vă aduceţi contribuţia la deplinătatea planetei. Păşind spre lumină, veţi evita evenimentele traumatice din viaţa planetei şi vei dobândi libertatea. Vă veţi elibera de teamă, de boli şi de moarte. Puteţi deveni, dacă doriţi, nemuritori. Corpul vostru se va transforma în lumină. Este dreptul vostru prin naştere, aşa că alegeţi Libertatea şi ajutaţi Deplinătăţii.

Practicantul care lucrează cu energie multidimensională Shamballa are acces la o energie naturală mai puternică, datorită faptului că acordajul pe care îl primeşte îndepărtează blocajele din canalele energetice ale organismului său. Acordajele oferă o creştere a propriilor energii vitale ale fiecăruia dintre studenţi, punându-i în acord cu Sursa energiei vindecării Shamballa multidimensionale. Această Sursă poate purta ce nume doriţi să-l daţi: Dumnezeu, zeiţa Energie, Sursa primară, etc.

Puteţi descoperi o lume care nu aţi fi crezut că există, în care toţi şi toate suntem una, un tot care are nevoie de iubire, de vindecare şi integrare. Se dezvoltă noi căi de percepţie, noul mod de a înţelege lucrurile ne ajută să ne amintim lucruri din vieţile trecute, să intuim evenimente viitoare, să facem conexiuni energetice, să lucrăm cu îngeri şi ghizi spirituali, unii dintre aceştia putând fi oameni pe care i-am cunoscut şi i-am iubit înainte ca ei să fi părăsit planul fizic al lumii acesteia. Aşadar, Shamballa este o vindecare multidimensională tocmai pentru că Unitatea implică şi redarea sănătăţii pentru întregul din care facem şi noi parte. Toţi suntem Unul, iar procesul de autovindecare permite curgerea energiilor Shamballa pentru tămăduirea întregii planete şi a vieţuitoarelor ei. Astfel că, lucrând pentru vindecarea individuală, acţionăm implicit şi asupra întregii lumi înconjurătoare. În loc să vorbească despre dezvoltare spirituală, Shamballa vă ajută să o trăiţi. Ca vindecători trebuie să-i încurajăm pe oameni să vorbească despre problemele lor. Făcând astfel este posibil să-i ajutăm să descopere mai uşor sursa bolii lor. Putem auzi poveşti cumplite sau incredibile, dar nu trebuie să reacţionăm la ele. Va trebui să ajutăm la transformarea energiei date de frică în iubire, fiind sau devenind iubire noi înşine. Aceasta înseamnă să îi sprijinim emoţional şi să le oferim înţelegere. Permiţând pacientului să-şi parcurgă problemele, îl ajutăm să afle ceea ce nu este în regulă. Poate fi vorba şi de lucruri care s-au petrecut în vieţi anterioare. Ghizii Shamballa vă ajută, chiar şi atunci când credeţi că experienţa nu vă este suficientă pentru ca să-i puteţi sprijini pe pacienţi. Rămâneţi calmi şi universul va avea grijă de voi.

Un alt lucru pe care trebuie să-I realizăm ca practicant de Shamballa Reiki, şi nu numai, este acela că nu este posibil întotdeauna să vindecăm oameni, pentru că boala pe care o au ar putea fi tocmai scopul pentru care au ales să vină pe lumea aceasta.

Astfel vindecarea şi energia Shamballa nu se adresează numai celor care doresc să devină practicanţi şi să facă tratamente, ci este pusă la îndemâna tuturor care vor să devină cât mai deplin ei înşişi.

Diferenţele dintre Usui Reiki şi Shamballa Reiki

În principiu, diferenţele dintre sistemele Usui şi Shamballa Reiki constau în faptul că Vindecarea Multidimensională Shamballa are toate cele 352 de simboluri, câte unul pentru fiecare nivel de aici şi până la Sursă, care au fost oferite de Saint Germain.

Shamballa este menită să vă conecteze direct la Sursa vindecării prin cele 352 de niveluri care duc înapoi spre Sursa a Toate/ Marele Spirit/ Creator/ Dumnezeu. Pentru această conectare, sistemul Shamballa foloseşte 352 de simboluri. Toate bolile şi dezechilibrele sunt, în cele din urmă, o deconectare de la sursa întregii vieţi şi de la propriul spirit. Nu este necesar să ştim toate simbolurile pentru a le putea folosi. Ele vor curge prin mâini, în contact cu Reiki, şi i se vor prezenta practicantului intuitiv, dacă va fi necesar ca ele să fie cunoscute conştient. Eu cred chiar că nu sunt doar 352 de simboluri, pur şi simplu, ci 352 de niveluri de simboluri. Fiecare practicant poate percepe simbolurile individuale diferit, dar multe dintre înţelesuri sunt similare.

Ce se întâmplă după iniţierea în Shamballa

După ce veţi fi acordat la frecvenţa de lucru superioară a energiei Shamballa şi după o anumită perioadă de practică veţi simţi cum curge prin dumneavoastră doar iubire necondiţionată, care se extinde spre toate fiinţele vii, spre întreaga umanitate şi către întregul Univers. Atunci putem spune că am înţeles energia Shamballa împreună cu toate componentele ei. Veţi experimenta zilnic această iubire necondiţionată, iar ea va fi ingredientul magic care vă va schimba lumea şi percepţia pe care o aveaţi asupra acesteia. lată de ce este dificil de predat Shamballa: pentru că studentul trebuie să parcurgă un drum, o cale a înţelepciunii care este diferită de la o persoană la alta.Dacă nu renunţăm la micile trucuri, dacă nu suntem cinstiţi cu noi înşine, ei bine, Shamballa nu poate fi învăţată.

Adevăratul scop al vindecării Shamballa

Scopul real este experienţa spirituală individuală, corelată cu o mai profundă înţelegere şi cu o conştientizare ridicată. Multe dintre simbolurile şi meditaţiile folosite în sistemul de vindecare Shamballa sunt menite conştientizării şi trezirii individuale.

Shamballa Reiki nu este doar un sistem de vindecare, este o cale de accelerare a dezvoltării noastre spirituale. Folosind metoda multidimensională Shamballa asupra noastră şi a altora, devenim iluminaţi. Lucrul cu Shamballa este de natură spirituală, dar poate fi folosit de oricine, pe orice cale spirituală. Necesită doar credinţa conectării cu Spiritul, iubire şi vindecare prin intenţie şi energie.

Shamballa Reiki pentru plante şi animale

Toate fiinţele vii sunt bucuroase să primească tratament Reiki şi Shamballa Reiki, mai cu seamă atunci când starea lor de sănătate este deficitară.

Plantele, animalele şi cristalele sunt mari amatoare de Reiki, deşi efectul este cel mai vizibil în cazul plantelor. Dacă, spre exemplu, vreţi să trataţi o plantă în ghiveci tot ceea ce trebuie să faceţi este să cuprindeţi ghiveciul între palme, cu intenţia că faceţi un tratament Reiki, cu durata de câteva minute, pentru planta din ghiveci. Dacă este o plantă mai mare, puteţi face tratament şi Ia nivelul frunzelor, nefiind nevoie nici măcar să atingeţi frunza.

Îmbrăţişările Shamballa Reiki

Acum că aveţi acordajul Shamballa Reiki, puteţi transmite energie doar dacă atingeţi sau priviţi pe cineva. Dacă ţineţi lipite degetele mâinilor atunci când atingeţi pe cineva, energia se va transmite mai concentrat.

Îmbrăţişările sunt sănătoase: ajută sistemul imunitar al organismului, vindecă depresiile, reduc stresul şi induc somnul. Sunt revigorante, întineritoare, dătătoare de energie, nu au efecte secundare neplăcute, aşa că se prezintă ca un medicament miraculos. Îmbrăţişarea este naturală, firească, nu conţine nici E-uri, nici pesticide, nici coloranţi, nici conservanţi şi nici nu îngraşă. Nu se deteriorează, nu trebuie să i se schimbe bateriile, nu trebuie verificată periodic de un specialist, nu încarcă nota de plată la curentul electric, rezistă inflaţiei, nu are nevoie de poliţă de asigurare, nu se plătesc impozite pentru ea, nu are nevoie de spaţiu de înmagazinare sau de parcare, puteţi s-o luaţi oricând cu dumneavoastră şi puteţi s-o daţi înapoi celui care v-o oferă. Încercaţi-le mai întâi pe rude şi pe prieteni, chiar dacă ei nu au primit acordaj Reiki, sau tocmai de aceea.

Împământarea după tratament

Atingeţi-vă laolaltă degetele fiecărei mâini, întrerupând astfel legătura cu pacientul. Spălaţi-vă mâinile cu apă rece, pentru a scăpa de orice energii colectate la nivelul câmpului aurei. Asemeni unui electrician, care ne leagă la pământ prizele din case, şi noi trebuie să realizăm conştient o împământare după fiecare tratament. Numai că pentru noi procesul decurge altfel. Există mai multe modalităţi de împământare, toate având finalitatea de a vă simţi în legătură cu pământul. Puteţi folosi energia pământului pentru echilibrare şi vindecare, aşa cum folosiţi energia vindecătoare multidimensională Shamballa, dar puteţi crea un canal prin care energia pământului să intre în legătură cu oameni, plante, animale sau chiar cu planeta însăşi. Cu cât veţi exersa mai mult împământarea şi lucrul drept canal pentru energia pământului, cu atât rezultatele vor ti mai eficiente.

Următorul exerciţiu este foarte practic, ajutându-ne să scăpăm de energiile reziduale, dar şi contribuind la vindecarea planetei. Când facem acest schimb de energii trimitem planetei energii reziduale, pe care le transformă imediat, dar şi energii benefice, vindecătoare, diferite de cele pe care ni le oferă ea.

 1. Staţi cu tălpile ferm pe podea, cu umerii drepţi, cu genunchii uşor îndoiţi.

 2. Relaxaţi-vă şi respiraţi liniştit, fiind conştienţi că tălpile stau pe podea şi că picioarele vă ţin vertical.

 3. Fiţi atenţi Ia tălpi, imaginându-vă că se scufundă în pământul de sub dumneavoastră. Plantaţi-vă tălpile în pământ.

 4. Imaginaţi-vă că sunteţi copac şi că rădăcinile vă pătrund adânc în pământ de la nivelul tălpilor. Lăsaţi rădăcinile să coboare în adâncime, printre soluri şi roci, spre centrul fierbinte şi topit al planetei. De îndată ce rădăcinile au ajuns în centrul fierbinte al pământului, imaginaţi-vă că vă ancoraţi de ele, rămânând conectaţi cu pământul.

 5. Puteţi să vă reconectaţi după fiecare 45-60 secunde. Exerciţiul de mai sus vă va împământa.

Dacă doriţi să continuaţi, canalizând energia pământului, continuaţi după cum urmează:

 1. Simţiţi cum şira spinării şi rădăcinile sunt deschise energiei pământului, permiţând acesteia să curgă cu uşurinţă şi fără efort prin ele. Vă puteţi imagina că odată cu fiecare nouă inspiraţie primiţi un nou flux de energie.

 2. Permiteţi energiei să urce de-a lungul şirei spinării, inundându-vă întregul corp şi curgând spre vârful capului.

 3. Permiteţi energiei să vă cuprindă pieptul şi inima, coborând în braţe şi în mâini, prin care energia curge ca prin nişte tuburi.

 4. Atunci când simţiţi că energia urcă pe şira spinării şi coboară prin braţe, atingeţi podeaua cu palmele, retrimiţând energia spre pământ, ştiind că energia hrăneşte şi vindecă planeta. Puteţi să doriţi să vă reconectaţi cu pământul la fiecare 45-60 secunde, pentru a asigura curgerea energiei.

Echilibrarea chakrelor

 1. Pentru a face echilibrarea chakrelor unui pacient, ţineţi mâna stângă deasupra chakrei coroană a acestuia (care stă culcat cu faţa în sus) până când simţiţi că energia curge prin palma mâinii stângi.

 2. Apoi coborâţi mâna dreaptă spre chakra a şasea, menţinând palma stângă deasupra chakrei a şaptea, pentru a monitoriza curgerea energiei. Când simţiţi că s-au echilibrat cele două curgeri (cam după 60-90 secunde), mutaţi mâna dreaptă deasupra chakrei următoare pe care o veţi echilibra în acelaşi mod.

 3. Când toate chakrele au fost echilibrate, periaţi energia dinspre şolduri spre bărbie (cu 15-20 de treceri), timp în care se menţine mâna stângă deasupra chakrei coroană, apoi periaţi energia spre mâna stângă pe care o îndepărtaţi în timpul perierii.

Echilibrarea creierului

Echilibrarea creierului este o tehnică simplă şi eficientă, care permite armonizarea energiilor dintre cele două emisfere ale creierului.

Echilibrarea creierului a fost folosită pentru a ajuta uşurarea sau înlăturarea durerilor de cap sau a migrenelor, în controlul epilepsiei şi în cazuri de dislexie. Tehnica poate fi utilizată şi la echilibrarea altor părţi ale corpului, pentru a ajuta la uşurarea durerilor şi la înlăturarea blocajelor. Când lucraţi la echilibrarea creierului cuiva, sunteţi şi dumneavoastră echilibraţi în acelaşi timp.

 1. Lucraţi cu un partener/pacient. Puteţi sta confortabil pe pat/podea, cu spatele sprijinit, iar partenerul îşi poate sprijini capul în poala dumneavoastră. Sau, dacă lucraţi pe o masă de masaj, pacientul poate sta întins pe spate, iar dumneavoastră puteţi sta (în picioare sau aşezat) la căpătâiul lui. Mai există posibilitatea ca pacientul să stea în picioare, iar dumneavoastră să staţi în picioare, în spatele scaunului.

 2. Conectaţi-vă cu pământul şi lăsaţi energia pământului să vă pătrundă prin picioare, corp şi mâini.

 3. Aşezaţi uşor mâinile pe tâmplele pacientului, deasupra urechilor.

 4. Apoi canalizaţi energia pământului printr-o singură mână, trecând-o prin creierul pacientului spre cealaltă mână. Permiteţi celei de-a doua mâini să fie neutră şi receptivă, ca să simtă energia ajunsă de la mâna care trimite energie. Sesizaţi cât de uşor sau dificil se realizează curgerea energiei prin creierul pacientului.

 5. Continuaţi canalizarea energiei într-un singur sens până când simţiţi energia în mâna receptoare, după care schimbaţi sensul.

 6. Continuaţi alternanţa trimiterii de energie prin creierul pacientului până când rezistenţa pe care o percepeţi între mâini va fi aceeaşi din ambele sensuri.

 7. Echilibrarea creierului ia cam 3-5 minute şi poate fi repetată zilnic, sau la fiecare două zile diferenţă.

Meditaţie pentru energizare

Chinezii şi japonezii consideră drept centru al energiei Chi sau Ki un punct aşezat la două degete sub ombilic, numit Tantien sau Tanden (mai cunoscut de vestici drept Hara). Se consideră că în acest punct se întâlnesc energia pământului, care se mişcă orizontal, în valuri paralele cu suprafaţa pământului, şi energia spirituală) care urcă şi coboară de-a lungul şirei spinării. Meditaţii similare se folosesc în unele forme ale artelor marţiale, cu scopul de a creşte şi de a înmagazina Chi. Este interesant de observat că în timpul meditaţiei conectaţi diferite energii doar atingând degetul opozabil de degete diferite ale aceleiaşi mâini.

 1. Staţi aşezaţi confortabil, cu mâinile sprijinite pe coapse, cât mai comod şi mai aproape de genunchi. Degetul mare se atinge de degetul arătător.

 2. Inspiraţi pe nas (până număraţi la patru), vizualizând lumină albă coborându-vă în inimă.

 3. Expiraţi pe gură (tot cât aţi număra până la patru) vizualizând lumina coborând până în Tanden şi gândiţi „primeşte această sursă vitală şi înmagazineaz-o”.

 4. Repetaţi inspiraţia şi expiraţia în aceleaşi condiţii de încă trei ori, astfel încât pentru fiecare deget atins de opozabil să faceţi câte patru asemenea respiraţii. La a patra expiraţie ţineţi-vă răsuflarea cam cât aţi număra până la douăzeci.

 5. Mutaţi degetul mare atingând următorul deget, la ambele mâini deodată.

 6. Repetaţi paşii de la 2 la 4 de încă nouă ori (ajungând la un total de 40 de respiraţii). Ajutaţi-vă de mutarea de deget pentru a ţine numărătoarea. Practicând cât mai des, veţi simţi diferenţa.

Afirmaţii pentru echilibrarea energiei

CHAKRA RĂDĂCINĂ

Cred că Eul meu Superior îmi asigură toate nevoile. Viaţa mea este plină de prosperitate.

CHAKRA A DOUA

Îmi accept şi îmi recunosc sexualitatea. Sănătatea mea fizică este puternică şi pură.

CHAKRA DEPOZIT

Cu blândeţe şi într-un mod sănătos, îmi eliberez toate sentimentele nerezolvate. Îmi revendic puterea proprie.

CHAKRA INIMII

De bunăvoie şi cu uşurinţă ofer şi primesc iubire, mă iert pe de-a-ntregul şi pe ceilalţi pentru toate şi judecăţile trecute.

CHAKRA GÂTULUI

Cu uşurinţă şi cu eleganţă îmi exprim cele mai adânci simţăminte şi emoţii.

CHAKRA CELUI DE AL TREILEA OCHI

Viziunea mea interioară este clară şi puternică. Am încredere în intuiţia mea şi în viziunea mea interioară.

CHAKRA COROANĂ

Accept şi îmi recunosc spiritualitatea.

Îmi acord permisiunea de a funcţiona în condiţii de sănătate perfectă.

Permit fiecărei celule să se elibereze.

Deţin controlul corpului meu şi acţionez responsabil.

Înlăturând cauzele, nu va mai fi nici un efect nedorit.

Arhanghelul Mihail tăind legăturile

Sarcina Puterilor Cereşti de lumină este de a-L slăvi pe Dumnezeu şi de a-I ajuta pe om. Cu toţii avem un înger protector, dar avem nevoie adesea de mai mult ca să fim ajutaţi şi protejaţi. Avem liberul arbitru, care ne permite să încercăm să ne descurcăm singuri, dar în caz că nu reuşim s-o facem este bine să ştim să cerem ajutor.

Nu reuşim să ne reluăm deplinătatea puterilor atâta vreme cât nu învăţăm ce este iertarea. Trebuie să învăţăm să ne iertăm pe noi înşine, dar şi pe cei pe care suntem supăraţi, fie că ne-au greşit, fie că este doar o impresie că ne-au greşit. Altfel vom cădea sub legile Karmei, care acţionează pe principiul cauză/efect. Primim răsplata cuvenită pentru acţiunile noastre.

În Orient se consideră că legile karmice sunt subordonate zeiţei Quan Yin, care este zeiţa compasiunii, fiind asemuită cu Maica Domnului Hristos, Fecioara Maria. Oamenii se pot desprinde de legile karmice, dar trebuie să înţeleagă cum să se desprindă de acestea. Trebuie însă să cerem să fim eliberaţi. Faptele, vorbele, acţiunile, jurămintele, promisiunile, gândurile, iluziile noastre ne-au legat de oameni, evenimente, obiecte, amintiri, vechi poate tocmai de la venirea noastră pe această planetă. Pentru unele din ele încă mai plătim şi am putea plăti la nesfârşit. Suntem cu toţii legaţi, la nivele energetice subtile, de trecutul nostru. Legăturile se realizează de obicei la nivelul chakrelor principale, blocându-ne dezvoltarea până ne vom plăti datoria karmică. Chiar şi când echilibrul s-a stabilit, caruselul karmic poate continua.

Nu este suficient să declarăm că renunţăm, căci în Cronica Akasha suntem înregistraţi cu ele. Trebuie să înţelegem că noi ne creăm aceste blocaje. Cum? Trebuie să învăţăm să ne eliberăm, să respirăm liberi. Să ne desprindem de tot ceea ce ne opreşte evoluţia.

Arhanghelul Mihail lucrează cu o energie de culoare albastru electric, cu care poate tăia Legăturile nedorite. Legăturile sunt tăiate la cererea noastră, conştientă, la nivelul fiecărei chakre, indiferent că ştim care sunt respectivele legături, sau nu.

După ce le-am înlăturat vom putea primi şi oferi mai multă iubire, ne vom putea dedica mai mult celor dragi şi evoluţiei noastre, misiunii pentru care am ajuns aici. Meditaţia în timpul căreia se pot tăia legăturile karmice se desfăşoară asemănător cu orice altă meditaţie şi este foarte puternică. Într-o cameră bine aerisită, luminată discret doar de flacăra unei lumânări, învăluită de o muzică plăcută, de relaxare. Telefoanele şi electrocasnicele nu trebuie să ne poată deranja. Ne liniştim, respirăm uşor, închidem ochii, alungăm gândurile neplăcute şi grijile. Când credem că este potrivit invocăm prezenţa Arhanghelului Mihail, precizând că dorim să ne asiste în meditaţie, tăind legăturile nedorite, care ne împiedică şi ne blochează. Începem cerând să ne fie eliberată chakra a şaptea şi coborâm treptat până la chakra întâi.

La încheierea meditaţiei şi oricând simţim că nu putem oferi, primi sau acumula destulă iubire, este indicat să cerem Arhanghelului Mihail un stâlp de lumină, pe care îI vom primi cu promptitudine. Stâlpul ne va învălui, ne va proteja, ne va înălţa nivelul energetic, ne va fi ghid sau deschizător de drum. Tot ceea ce trebuie să facem este să cerem cu formula „Sfinte Arhanghele Mihail, te rog…” şi să ne amintim să mulţumim pentru că ni s-a împlinit cererea.

Meditaţia cu flacăra argintiu-violetă

Saint Germain este păstrătorul flăcării violete şi a dimensiunii ei argintiu-violete. Este o energie de înaltă frecvenţă şi vibraţie, care accelerează şi completează energiile pe care le folosiţi. O puteţi cere pentru dumneavoastră, pentru a o folosi în tratament sau pentru a o amplasa în locuri diferite. Pentru aceasta:

 1. Se face apel la Saint Germain şi i se cere să ofere flacăra violet, precizându-se scopul pentru care o solicităm.

 2. Se repetă de trei ori: „Sunt al flăcării argintiu-violete cu toată fiinţa mea. Sunt puritatea pe care Dumnezeu o vrea”.

 3. După care se lucrează cu ea, neuitând să mulţumim în final pentru că ne-a fost oferită, împreună cu energia ei protectoare şi vindecătoare.

 

,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *