Sfaturi de la Părintele Argatu pentru dezlegarea oricărui tip de magie

Părintele Argatu susținea că postul și rugăciunile dezleagă în 9 zile tot ce a fost legat.

Iată ce scria:

„Pentru aceasta trebuie să fii pregătit, adică spovedit de păcate. În timpul celor 9 zile, dacă eşti femeie nu trebuie să ai ciclu. Dacă îţi vine, trebuie să reiei când nu ai.

Se posteşte 9 zile, ţinându-se post negru luni, miercuri şi vineri, până la ora 24.

În fiecare zi se fac următoarele rugăciuni:

Ziua se fac 40 de metanii, plus rugăciunile tale zilnice sau Tatăl Nostru spus cât mai des. Seara, după ora 22, mai bine spre ora 24, faci rugăciune. Se face Acatistul Mântuitorului şi se aprind 9 lumânări, aşezate în formă de cruce. Dacă nu ai Acatistier spui Tatăl nostru astfel: 3 metanii plus Tatăl nostru plus Rugăciunea de cerere şi repeţi aceasta până faci 40 de metanii.

Atenţie:

-Cine nu poate duce postul până la ora 24, îl poate opri la ora 18 sau la ora 21 şi poate mânca DOAR O MASĂ DE POST. Dacă ai mâncat de 2 ori, ţi-a furat diavolul postul.

-În cursul zilei sau cu 2 ore înainte de masă, iei o bucăţică de Anafură plus un păhărel mic de aghiazmă făcută cu molitfele Sfântului Vasile.

-Lumânările pe care le aprinzi se lipesc pe o tavă sau o placă de faianţă sau cărămidă. Ele TREBUIE SĂ ARDĂ COMPLET. Aceasta este important.

Rugăciune de cerere:

Dezleagă Doamne toate vrăjile, farmecele şi blestemele cu care m-au legat vrăjmaşii mei ştiuţi şi neştiuţi, dezleagă-le şi întru nimica să se prefacă. Ceartă duhurile necurate, pe pustiu să se ducă, unde om nu locuieşte, şi apoi la mine să nu se mai întoarcă, iar pe mine robul tău (numele) apară-mă.

Vei vedea cum încep să se neliniştească anumite persoane dintre cunoştinţe, chiar şi rude. Cei care devin neliniştiţi vor neapărat să vină la tine. Uneori îţi cer socotelă pentru ce necazuri li se întâmplă lor? Vrăjitorii în timpul rugăciunilor îşi primesc fiecare ce a trimis. Vezi pe cei nelinstiti, aceştia sunt vrăjitorii. Nu le spui nimic, dar îi pomeneşti în rugăciune.

Zici:

Dezleagă Doamne, toate vrăjile cu care m-a legat vrăjmaşul meu (numele), dezleagă-le. Dezleagă şi întru nimic să se prefacă, alungă duhurile necurate, pe pustiu să se ducă şi la mine să nu se mai întoarcă, iar pe mine, robul tău (numele) iartă-mă.

În timpul rugăciunii, cere:

Dezleagă Doamne, darul de bani, de casă, de îmbrăcăminte, de încălţăminte, darul de Cununie, priceperi ca: priceperea de a face bani, de a face curat, memoria, puterea de munci cu pricepere şi spor, etc (tot ce crezi că ţi-a fost legat). AMIN!

      Sfinţilor Arhangheli Mihail şi Gabriel, duceţi nevrednica mea rugăciune şi nevrednicul meu post la bunul Dumnezeu, pentru iertarea păcatelor mele, ale părinţilor mei, ale bunicilor mei, ale celor adormiţi din neamurile noastre, ale moşilor şi strămoşilor până la al nouălea neam şi-mi dăruiţi mie împlinirea dorinţei mele (spui dorinţa).

       Extras din cartea Paraclisul şi câteva dintre învăţăturile preacuviosului părintelui nostru Ilarion Argatu

, ,

Navigare în articol

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

3 comentarii la „Sfaturi de la Părintele Argatu pentru dezlegarea oricărui tip de magie

  1. Am facut acest ritual cu rugaciunea parintelui Ilarion Argatu. Functioneaza 100%. Dupa a doua seara de ritual ,am inceput sa simt prezenta parintelui. a 7 a noapte m-a trezit parintele din somn ca sa ascult clopotele din biserica. In a3 a noapte am visat farmece, mosmoane. In a 4 a noapte am vistat cum acestea nu ma mai puteau atinge. Incercau cu toata puterea lor dar fara izbanda. In fiecare noapte din cele 9 de ritual simteam prezente invizibile in casa. La inceput energii malefice apoi cum ma apropiam de sfarsitul ritualului simteam energii curate divine. Deci aceasta rugaciune in acest ritual chiar functioneaza. Insa totul trebuie sa vina din inima si credinta. Doamne miluieste-ne pe noi cu mare Mila Ta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *