Semnificaţiile numerelor pe care le vedeţi frecvent

Secvenţe numerice

Adesea, îngerii îţi comunică mesaje arătându-ţi secvenţe de numere.

Dacă simţi că aşa eşti îndrumat, adună numerele între ele. Adună cifrele până când obţii un număr cu o singură cifră. Apoi uită-te la semnificaţia numărului respectiv, din lista de secvenţe numerice ce conţin numere identice (i.e. 111, 222, 333 etc.).

 0

Dumnezeu îţi vorbeşte. Atunci când vezi numărul zero, acesta este un semn al nemărginitului cerc al lui Omega, fără început şi sfârşit. Dumnezeu încearcă să-ţi capteze atenţia cu un cuvânt de încurajare sau îndrumare Divină.

 1

Rămâi încrezător. Tot ceea ce-ţi doreşti în această clipă urmează să se împlinească, aşa că ai grijă să te gândeşti doar la ceea ce-ţi doreşti. Lasă în seama lui Dumnezeu şi a îngerilor orice temeri.

 2

Totul e în ordine şi va continua să fie aşa. Continuă să crezi, pentru că atitudinea ta încrezătoare te conduce spre rezultate şi mai bune. Îngerii îţi pot mări credinţa dacă le soliciţi sprijinul.

 3

Maeştrii spirituali elevaţi te ajută – în mod obişnuit aceasta înseamnă un maestru înălţat pe care-l simţi apropiat – de exemplu, Isus, Quan Yin, un sfânt sau oricare altă personalitate spirituală / religioasă.

 4

Îngerii sunt cu tine. Ei îţi trimit numărul 4 ca să te asigure că ţi-au auzit rugăciunile şi te ajută.

 5

O schimbare semnificativă se petrece întotdeauna spre binele tău. Este o idee bună să invoci Cerul ca să te ajute să treci cu bine prin schimbările majore din viaţă.

6

Nu te îngrijora sau preocupa în privinţa lucrurilor materiale, inclusiv a banilor. Îngrijorarea diminuează eficienţa rugăciunilor tale. Din fericire, îngerii îţi pot răspunde la rugăciuni, dacă le-o ceri.

 7

Te afli pe drumul cel bun, iar rezultatul final îţi va depăşi aşteptările. Numărul 7 este un semn că magia Divină te sprijină şi-ţi deschide calea spre noi oportunităţi.

 8

Numărul 8 semnifică abundenţă şi prosperitate. Buclele infinite ale acestui număr simbolizează un flux continuu al banilor, timpului, ideilor sau oricărui alt lucru pe care îl soliciţi (îndeosebi pentru menirea ta în viaţă).

 9

Apucă-te de lucru, Purtătorule de Lumină – acum!

Numărul 9 înseamnă că ai îndeplinit toate condiţiile prealabile ca să-ţi împlineşti menirea. Încetează să mai tărăgănezi, căci e timpul să începi să iei măsuri active. Chiar şi paşii mici sunt de folos.

10

Dumnezeu doreşte ca tu să menţii gânduri pozitive despre această situaţie, de vreme ce totul se rezolvă spre binele tău cel mai înalt. Cere-i lui Dumnezeu să te ajute să rămâi optimist, căci gândurile tale sunt un factor care influenţează rezultatul final.

 11

Rămâi încrezător! Gândurile tale se materializează rapid, aşa că vrei să te asiguri de rezultatele pozitive, concentrându-te doar asupra binelui din tine, din ceilalţi şi din această situaţie.

 12

Menţine-ţi pozitive gândurile legate de viitor, căci ceea ce gândeşti îţi influenţează viitorul. Acesta este un mesaj pentru menţinerea cu fermitate a încrederii şi speranţelor tale, deoarece ele sunt factori determinanţi şi importanţi.

22

Îngerii pot remarca efectele pozitive ale rugăciunilor tale şi doresc să ai răbdare şi să rămâi optimist, în timp ce în Ceruri sunt puse la punct ultimele amănunte. Acea sta este o chemare urgentă din partea îngerilorpentru a-ţi „menţine credinţa”!

33

Ai o legătură puternică şi clară cu unul sau mai mulţimaeştri spirituali elevaţi, care ţi-au răspuns la întrebărişi rugăciuni. Continuă să vorbeşti cu ei, întrucât ei teajută în situaţia actuală.

44

Îngerii îţi oferă mai multă mângâiere, iubire şi ajutor,chiar în această clipă. Cere-le ajutorul în toate şi iaaminte la îndrumările lor prin intuiţia ta.

55

Aceasta este o perioadă de „să plece ce-i vechi, să vinăce-i nou”. Întâmpină cu bucurie aceste schimbări, căciîţi aduc noi binecuvântări.

66

Atunci când eşti împovărat de griji, stres sau frică estemai greu să percepi ajutorul plin de iubire pe care ţi-lacordă îngerii. Acest mesaj îţi spune să te rogi şi sămeditezi. Invocă intervenţia spirituală şi deschide-ţibraţele ca să primeşti ajutorul ce apare întotdeauna înurma rugăciunilor.

77

Continuă să faci lucrarea cea măreaţă! Tot ceea ce faciîn această clipă se bucură de atingerea lui Midas1!

88

Acesta este un semn foarte favorabil şi de bun augur legat de finanţele tale. Acţiunile, rugăciunile, exerciţiile tale de vizualizare şi materializare s-au finalizat cu un mare aflux de abundenţă. Deschide-ţi larg braţele şi primeşte!

99

Lumea spiritului are un mesaj urgent pentru tine:

„Apucă-te imediat să lucrezi pentru menirea ta Divină!” Cere-i lumii spiritului să te ajute în ce priveşte motivaţia, claritatea, direcţia şi tot ceea ce ai nevoie.

111

Monitorizează-ţi gândurile cu atenţie şi asigură-te că te gândeşti numai la ceea ce vrei, nu la ceea ce nu vrei. Această secvenţă numerică este un semn că se deschide un portal de oportunitate şi că gândurile tale se manifestă în formă fizică la viteze record. 111 este ca lumina strălucitoare a unei lanterne. Înseamnă că universul tocmai a făcut un instantaneu al gândurilor tale şi le manifestă în formă fizică. Eşti mulţumit de gândurile pe care le-a surprins universul? Dacă nu, corectează-ţi gândurile (cere-le îngerilor să te ajute cu asta, dacă îţi e greu să îţi controlezi sau să îţi monitorizezi gândurile).

222

Ideile noi pe care le-am plantat încep să se transforme în realitate. Continuă să le uzi şi să le îngrijeşti şi, curând, ele vor răsări din pământ şi o să vezi dovezi ale manifestării. Cu alte cuvinte, nu abandona cu cinci minute înainte să se întâmple miracolul. Manifestarea o să îţi fie evidentă curând, aşa că mergi mai departe! Susţine în continuare gânduri pozitive, continuă cu afirmaţiile şi cu vizualizările.

333

Maeştrii înălţaţi sunt lângă tine şi vor să ştii că beneficiezi de ajutorul lor, de iubirea şi de tovărăşia lor. Apelează deseori la Maeştrii înălţaţi, mai ales atunci când vezi tipare de 3 în jurul tău. Dintre cei mai renumiţi Maeştri înălţaţi sunt Iisus, Moise, Maria, Quan Yin şi Yogananda.

444

Îngerii sunt în jurul tău acum şi te asigură din nou de iubirea şi de ajutorul lor. Nu îţi face griji, pentru că ajutorul îngerilor e aproape.

555

Pune-ţi centurile de siguranţă. Te aşteaptă o schimbare de viaţă majoră. Această schimbare nu ar trebui percepută ca fiind „pozitivă” sau „negativă”, de vreme ce toate schimbările fac parte din cursul natural al vieţii. Poate că schimbarea asta e un răspuns la rugăciunile tale, aşa că simte-te şi percepe-te în continuare ca fiind împăcat.

666

Gândurile tale sunt dezechilibrate în acest moment, sunt concentrate prea mult pe lumea materială. Această secvenţă numerică îţi cere să îţi echilibrezi gândurile între cer şi pământ. La fel ca faimoasa „Predică de pe munte”, îngerii îţi cer să te concentrezi pe spirit şi pe a sluji şi să ştii că, în consecinţă, nevoile tale materiale şi emoţionale vor fi satisfăcute automat.

777

Îngerii te aplaudă, felicitări, eşti pe val! Mergi mai departe şi să ştii că dorinţa ta se împlineşte. Este un semn extrem de pozitiv şi înseamnă că ar trebui să te aştepţi şi la alte miracole.

888

O fază din viaţa ta urmează să se sfârşească, iar acesta e un semn prin care eşti avertizat să te pregăteşti. Această secvenţă numerică poate să însemne că termini o fază plină de emoţii din carieră sau din relaţie. Mai înseamnă şi că există o lumină la capătul tunelului. În plus, înseamnă şi că: „Recolta e coaptă. Nu mai aştepta, culege-o şi bucură-te”. Cu alte cuvinte, nu mai amâna, fă-ţi mişcarea sau bucură-te de roadele muncii tale.

999

Încheiere. Acesta este sfârşitul unei faze mari din viaţa ta personală sau din viaţa globală. De asemenea, e un mesaj pentru lucrătorii în lumină care sunt implicaţi în vindecarea Pământului şi înseamnă: „Treci la treabă, pentru că mama Pământ are nevoie de tine acum.”.

000

Un indiciu care îţi aminteşte că eşti una cu Dumnezeu şi îţi aminteşte să simţi înăuntrul tău prezenţa iubirii Creatorului tău. De asemenea, e un semn că o situaţie a parcurs ciclul complet.”

    Extras din: Numere de înger 101, SEMNIFICAŢIA NUMERELOR, DOREEN VIRTUE

Navigare în articol

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *