Semnificaţia măsurătorilor aurei

   Dacă aura este uniformă şi foarte întinsă – de exemplu, 25 cm în toate cele opt puncte -, probabil că eşti foarte sănătos şi debordezi de energie. Dacă aura este uniformă dar îngustă – de exemplu, are o adâncime de 5 cm în fiecare dintre cele opt puncte -, lucrul acesta indică o condiţie generală de energie redusă, care se manifestă sub forma unui număr de probleme de sănătate. Dacă aura ta are dimensiuni neregulate – de exemplu, se extinde la 20 cm la şoldul drept şi 7,5cm la tâmpla stângă -, ai o tulburare energetică. În cazul unei aure neregulate, o zonă mai întinsă decât în mod obişnuit este dovada unei congestii locale, în timp ce o zonă mai mică decât în mod normal indică o deficienţă locală. Congestia energetică este o proeminenţă îngroşată de energie impură şi este simţită diferit de la persoană la persoană. Studenţii noştri o descriu ca fiind o „umflătură” ; se simte ca o forţă de respingere ce se manifestă atunci când apropii polii identici a doi magneţi. Deficienţa energetică este un spaţiu din aură care mai totdeauna se simte ca o depresiune în câmpul energetic. Practic, mâna se scufundă spre corp atunci când trece pe deasupra zonei respective. Congestia sau deficienţa pot fi indicatori ai unei probleme prezente sau iminente de sănătate în zona unde ai o perturbare. În următoarele capitole vei învăţa cum să înlături sau să mături congestia locală, precum şi să energizezi zonele locale cu deficit de energie.

Avertisment: probabil vei putea să deduci o anumită problemă de sănătate în urma propriei, Nu cumva să încerci diagnosticarea ta sau a altei persoane! Oferă informaţiile respective unui doctor în care ai încredere pentru un diagnostic ulterior şi pentru tratament.

Nu încurajăm cititorii să-şi pună singuri diagnostice în baza scanării anatomiei energetice. Mâinile tale te pot vindeca, vindecarea pranică şi medicina energetică în general sunt instrumente eficiente, menite să completeze, dar nu să înlocuiască medicina tradiţională occidentală.

 Variaţii ale limitei energetice

Dimensiunile aurei variază de la zi la noapte, deoarece nivelul energiei este influenţat de mulţi factori, printre care hrana pe care o consumi, starea emoţională, stresul la care eşti expus etc. Dacă ai descoperit că aura variază între 10 şi 12 cm adâncime timp de câteva zile, variaţiile respective sunt normale. Schimbările mai intense – de exemplu, atunci când descoperi că aura ta s-a micşorat cu 5 cm peste tot sau găseşti umflături de până la 22,5 cm în unele zone – sunt tipuri de perturbări energetice care pot indica probleme de sănătate.

Extras din cartea: MÂINILE TALE TE POT VINDECA, Maestrul Stephen Co, Eric B. Robins în colaborare cu John Merryman

 

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *