Scutul/sfera de protecţie

Trăim într-o lume a dualităţii. Acest lucru înseamnă că există bine și rău precum și corect și greșit. Această teorie yin-yang există în interior și în afără. Motivul pentru care planul terestru este o mare școală pentru extinderea unui suflet este tocmai din acest motiv. Dacă nu ar exista nici o dualitate, nu ar exista nici o durere, nici o bucurie, nici o creștere.

Există oameni și energii pe care le întâlnim şi care ne oferă lecții de care avem nevoie acum şi aici. Uneori, acest lucru pur și simplu ne îndeamnă să învățăm cum să lucrăm cu lumina și cum să ne protejăm împotriva energiei negative.

Cu toate că acest articol se adresează persoanelor extrem de sensibile, empatice, intuitive, poate fi util tuturor, măcar ca informaţie.

 Oricine poate prelua energii joase, mai ales în perioadele de mare stres și de tranziție. Uneori atragem, primim sau preluăm energii joase de la oamenii din mediul nostru. Aceste experiențe ne ajută să se extindăm ca indivizi și suflete.

În mediu în care trăim adesea: stresant, neprietenos, poluat, gălăgios, agitat, etc, câmpurile energetice personale pot fi deteriorate. Frica este şi ea un factor nociv deoarece poate reduce optiunile, deci şi libertatea de a alege, omul astfel poate fi manipulat mult mai uşor.

Unele persoane sunt mult mai sensibile la mediu sau la energiile altor persoane şi tind să absoarbă energia altora.

Care sunt unele dintre semnele  că ați preluat energii negative?
Este posibil să începeți să vă simțiți deprimaţi din senin, după o discuţie telefonică. Vă simţiţi extrem de obosiţi sau dintr-o dată simţiţi nevoia de a vă culca, chiar dacă nu sunteţi lipsiți de somn. Vă simţiţi gâtul inflamat ca și când „ați prins” un virus gripal (uneori, care este modul în care corpul nostru reactionează la energia joasă). Căscaţi fără motiv, vă „înţeapă” ochii, deveniţi împrăştiaţi, nu ştiţi unde v-aţi pus lucrurile, deveniţi nervoşi. Dintr-o dată, mintea vă începe „să se învârtă” în gânduri negative despre cineva sau o situație din trecut.
Vă puteţi neglija nevoile personale (foame, somn, duş), comportamente care sunt împotriva dragostei de sine, cheltuiţi bani pe cumpărături inutile, atunci când nu abeţi buget pentru ele, etc. Acest lucru este valabil mai ales în cazul în care nu vă stă în caracter să faceţi acest lucru.

Posibilitățile sunt nelimitate, important este ca fiecare dintre noi să recunoaștem stările necaracteristice propriei persoane, mai ales în cazul în care acestea nu sunt evenimente obișnuite și să luăm act de acestea. modele.

Devine mai clar pe măsură ce învățați să vă ascultaţi conștiința.

Este important să vă creaţi un scut energetic ori de câte ori simţiţi că sunteţi într-un loc în care energiile sunt joase, (locurile publice, când sunteţi în preajma oamenilor bolnavi sau mânioşi). Pentru a vă proteja, aţi putea să vă imaginaţi, să vă gândiţi sau să vă vizualizaţi înconjuraţi complet în orice culoare doriţi, în funcţie de nevoi.

Atunci când va simţiţi vulnerabili sau când chakrele vă sunt deschise şi curate şi urmează să intraţi într-o energie dură (mulţimile de oameni necunoscuţi, un restaurant, o întâlnire de afaceri cu mulţi oameni, de exemplu), vizualizaţi-vă sau simţiţi cum păşiţi într-o sferă a cărei suprafaţă exterioară este o oglindă. Toate energiile negative vor ricoşa.

Înainte de a instala un scut, stabiliţi-vă o intenţie pozitivă, să vă doriţi starea de bine de exemplu, sau să nu fiţi afectaţi de mediu (axaţi-vă pe ce doriţi şi ce vă place nu pe ce NU vă doriţi sau nu vă place)
Puteţi să vă creaţi propriul design: formă, culoare, textură, mărime, mod de activare, etc.

Scutul poate fi vizualizat cum doriţi: mantie magică, un câmp sau un cocon de forţă energetică, un geam de sticlă securizantă, oglinzi, umbrelă, un zid de cărămizi foarte dure etc.

Ar trebui combinate şi armonizate 3 nivele: spiritual, conştient şi inconştient.

Încercaţi/testaţi scutul creat, observaţi dacă poate fi penetrat şi în ce situaţie se poate întâmpla asta.

Din proprie experienţă vă spun că sunt situaţii în care un scut poate fi spart deşi în altele a funcţionat perfect.

Dacă scutul funcţionează, de exemplu, dacă sunteţi într-un mediu ostil, nervozitatea celorlalţi nu vă modifică şi dvs starea. Dacă lucrurile se desfaşoară cu uşurintă, armonios, dacă aveţi o stare de bine, e semn că scutul funcţionează.

Puteţi să îl programaţi, în ce situaţie să se activeze automat.

Îi puteţi mulţumi pentru ajutor şi protecţie, întărindu-i astfel capacitatea. Îl puteţi energetiza, de asemenea. El se dezvoltă odată cu dvs.

Îl puteţi folosi la început în mod conştient cât mai des, puteţi doar să vă gândiţi la el, la părţi componente sau la design, creând astfel o legătură cu scutul şi „obişnuindu-vă, simţindu-l, cunoscându-l” mai bine veţi înţelege cum să îl folosiţi.  Puteţi, de asemenea, să protejaţi cu lumină, alte persoane, obiecte, autoturise, case, etc.

 Un scut energetic bun este unul care este consolidat şi refăcut la 12 ore sau zilnic. După un de repetare a exerciţiului, scutul se va activa în mod automat, numai prin intenţie sau rostind o anumită frază, sau gest.

 Semnificaţia câtorva culori pe care le puteţi alege, în funcţie de situaţia în care vă aflaţi:
Puteţi alegeţi mai multe culori cu care să vă înconjuraţi în straturi, pentru o protecţie mărită.
– Lumina alb strălucitoare. Utilă pentru protecţia împotriva infracţiunilor sau atacurilor fizice. Lumina albă cheamă îngerii în jurul dvs. Dar poate să vă facă „de nevăzut, de nebăgat în seamă”, fiind o culoare neutalizantă.
– Lumina roz, (scutul roz) protejează împotriva negativităţii. Este de folos atunci când va aflaţi în preajma pesimiştilor, a celor care se plâng încontinuu sau a oamenilor bârfitori, deoarece numai iubirea poate trece printr-un scut roz.
– Lumina verde. Este un scut vindecător fizic. Folosiţi scutul verde când aveţi probleme de sănătate sau pentru cineva care este rănit sau bolnav. Verdele ar trebui să fie crud, fluorescent.
– Lumina purpurie oferă protecţie psihică, protejează împotriva atacurilor subtile şi a entităţilor negative.

Scutul Alb poate fi folosit în orice împrejurare poate ajuta la purificarea câmpurilor energetice, dar mai ales în protejarea fiinţei de influenţe sau atacuri negative.

Gândiţi-vă că sunteţi undeva în afara spaţiului în care vă aflaţi, uitând de orice şi de oricine ar putea fi în jurul dvs. Apoi chemaţi lumina să vină şi să vă pătrundă. De undeva din infinitul de sus vedeţi o rază de lumină coborând instantaneu asupra dvs, intrând prin creştet, străbătându-vă întreg trupul şi ieşind prin centrul tălpilor, continuându-şi drumul spre infinitul de jos, undeva unde nici nu putem gândi. Menţineţi acest proces în mod continuu. Străbătuţi de această lumină albă, spuneţi o mantră, un cuvânt sfânt, de exemplu AUM sau AMIN. Mutaţi apoi atenţia înspre centrul dvs de putere, plexul solar. Fiţi foarte atenţi la respiraţie, respiraţia va juca un rol vital în formarea scutului: creaţi, odată cu prima inspiraţie, o sferă de lumină în plexul solar, din lumina acelei unde care vă străbate fiinţa. Expirând aerul, veţi mări puţin sfera. La următoarea inspiraţie, sfera va deveni tare, cristalină, asemeni diamantului, iar la următoarea expiraţie, se va mai mări cu puţin. După zece respiraţii de acest fel, sfera va avea dimensiunile corpului nostru, cuprinzându-ne cu totul. A zecea inspiraţie va face  sfera tare, clară ca diamantul şi impenetrabilă pentru orice lucru care este contrar iubirii, luminii şi bunăstării dvs. Spuneţi fie mental, fie tare,..SCUT!

Mulţumiţi Sursei Luminii din care provine acea rază şi vă puteţi continua treburile zilnice.

Odată cu repetiţia, veţi putea reduce numărul respiraţiilor necesare, uneori trei respiraţii sunt suficiente pentru a face acest scut (chemarea luminii, coborârea luminii, enunţarea cuvintelor …AMIN, atenţia în plexul solar, crearea sferei şi SCUT la terminarea acestui exerciţiu).

În caz de urgenţă, de exemplu când simţiţi că sunteţi atacaţi din punct de vedere energetic, exerciţiul se poate face fulgerător, dintr-o singură respiraţie, însă acest lucru este posibil numai după cel puţin patruzeci de repetări. Ideal ar fi să repetaţi zilnic sau măcar odată la două zile. Repetiţia lui, cu multă atenţie şi efort, poate da rezultate extraordinare.
 Scutul de plumb este considerat Scutul absolut împotriva negativităţii. Dacă anticipaţi o dispută sau vă simţiţi vulnerabili, vizualizaţi-vă sau simţiţi cum sunteţi complet înconjuraţi de un metal asemănător plumbului dar foarte uşor (pentru a nu vă îngreuna mişcarea), prin care nimic nu poate să pătrundă. Puteţi adăuga şi calitatea de a nu se topi dacă asta ar dori „adversarul”.

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *