Schimbarea modului de gândire

Acum începe o nouă fază, în care trebuie să lăsați în urmă trecutul, orice formă de prejudecată, frică, nesiguranță cu privire la ceea ce sunteți capabili să faceți, să transformați, să materializați.

De acum înainte se deschide un orizont nou, în care strălucesc noi posibilități de iubire, de viață, de credință și de încredere.

Nu vă mai puneți la îndoială abilitățile, darurile divine, dragostea, puterea, credința și sănătatea.

Apare o nouă situație în viață, unde nu mai există loc de îndoială. Există doar loc pentru a zbura, a crede, a elibera trecutul, de a trăi în prezent.

Fiți atenți la ceea ce se va întâmpla în viața dvs.

Totul va străluci în Lumină, totul va fi radiat din Iubire, toate orizonturile vă vor fi deschise. Tot ce vreți și tot ceea ce gândiți se va împlini. Cele mai mari vise devin realitate. Deci controlați-vă cu atenție gândurile. Axați-vă pe pozitivitate!

Teama de „nerealizare” a dorințelor trebuie lăsate în urmă, pentru că nu veți mai avea spațiu în această viață nouă, care începe acum pentru noi toți.

În noi există puterea creației, de noi depinde cum ne-o creăm.

Construiți-vă viitorul începând de acum! Nu acordați atenție pe lipsă, acordați atenție, energie, concentrare pe rezultatul final al propriilor dorinte!

Aveți toată puterea și stăpânirea vieții dvs.

Aveți încredere că aveți puterea creației, încât orice veți dori, orice veți permite să se întâmple în viața voastră, se va întâmpla. 

În acest moment, trăiți o experiență nouă pe care nu ați avut niciodată ocazia să o trăiți.

Pas cu pas, experimentând, practicând, vă veți obișnui să înlocuiți un mod de gândire bazat pe teamă și negativitate de orice fel, cu un mod de gândire bazat pe pozitivitate, împlinire, manifestare, iubire și bucurie.

Pe măsură ce vă urmăriți visele ele devin reale.

Permiteți entităților divine să vă livreze ceea ce există din abundență pentru toți în Univers!

Orice doriți, simțiți cu inima că aveți deja, astfel materializați în viețile dvs ceea ce doriți.

Creați-vă acest mod în care să trăiți de acum înainte. Veți putea crea ceea ce este creat în inimă. 

Dacă până acum ați materializat lipsa și impedimente, cu noul mod de gândire și simțire vă reconstruiți viața, materializând unei noi realități.

Lăsați trecutul, fiți liberi, revendicați-vă și lucrați cu darul dvs și cu puterea interioară de a iubi și de a vă crea fericirea.

Practicați această Iubire, această nouă putere. Lăsați în urmă îndoiala și frica și, de acum încolo, aveți încredere că ceea ce vrea inima doastră se va împlini în viața dvs.

Să vă fie de folos și spor în noul mod de gândire!

 

 

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *