Scanarea aurei unei persoane aflate în apropiere sau la distanţă


 

Scanarea aurei este o parte integrantă a muncii cu energia Reiki.

Următoarele abordări pot fi utilizate pentru a scana aura:

Abordarea vizuală – Unii oameni, pot privind pe cineva să primească informații cu privire la starea de sănătate a aurei acelei persoane. Ei pot vedea, de asemenea culori şi forme care reprezintă fluxul de energie în aură.Alţii sunt capabili să vadă întreruperi în fluxul de energie cu al treilea ochi.

Abordarea kinestezică – Unii oameni sunt kinestezici. Aceştia nu pot „vedeaˮ blocajele energetice, dar pot simţi întreruperi în fluxul de energie în aură. Ei pot simţi aceste întreruperi ca senzaţii de caldură, frig, furnicături etc.

Este posibilă şi o combinație a abordărilor vizuale și kinestezice.

Nu există nici o modalitate corectă sau greșită de a scana aura. Puteți folosi ce tehnică e potrivită pentru dvs. Singura condiție este să practicaţi Reiki cu regularitate. Practica regulată Reiki dezvoltă sensibilitatea la energie. Aceasta, la rândul său, face scanarea aurei o sarcină foarte simplă. Când nu practicăm în mod regulat, se pierde sensibilitatea la energie și acest lucru face scanarea aurei mult mai dificil de făcut.

Este posibilă scanarea aurei persoanei aflate în apropiere și, de asemenea, unei persoane care este la distanță. (Tehnicile sunt descrise mai jos.)

 Scanarea unei persoane aflate în apropiere

Cereţi persoanei să se întindă confortabil.

Cereţi-i să facă câteva respirații adânci și să se relaxeze. Este o idee bună să puneţi o muzică liniștitoare în fundal.

Staţi lângă capul persoanei.

Conectaţi-vă cu Reiki, Ghidul dvs. Reiki, ghizi spirituali și îngeri și cereţi-le ajutor în timpul acestui proces.

Vizualizaţi un scut de lumină albă care se formează în jurul dvs și care vă acoperă de la cap până sub picioare. Acest lucru este util pentru protecția dvs în timpul scanării aurei.

Pornind de la partea de sus a capului, treceţi treptat palma (sau palmele) pe partea dreaptă a persoanei.

În primele câteva încercări, asigurați-vă că vă ţineţi palma cel puțin câteva secunde la fiecare poziție pentru a simţi energia în diferite puncte din aură. Pe măsură ce practicaţi, veţi fi capabili să sesizaţi deficiențe în fluxul de energie în perioade mai scurte de timp.

Pe măsură ce deplasați palma, faceţi o notă mentală a tuturor punctelor energetice în cazul cărora simțiţi o întrerupere în fluxul de energie. Aţi putea, de asemenea, să aveţi lângă dvs un caiet şi pix pentru a face notițe în timp ce scanați.

Repetați același lucru cu partea stângă a corpului. Aţi putea scana, de asemenea, părțile din fața și din spate a corpului într-un mod similar.

Ori de câte ori simțiţi un blocaj, închideţi ochii pentru a primi mai multe impresii despe culoarea, dimensiunea, forma şi textura blocajului. Puteți vedea detaliile acestor blocaje în ochii minții sau doar să le simțiţi. Încredeţi-vă în primele impresii pe care le primiți și nu încercați să le analizaţi. Pe măsură ce primiți aceste impresii, este posibil de asemenea să primiți mesaje, cu privire la ceea ce reprezintă aceste blocaje. Puteți primi detalii despre emoțiile nerezolvate, modele mentale recurente, comportamente nesănătoase, etc, deci semnale că persoana are nevoie de vindecare. Notați toate mesajele primite deoarece acestea oferă îndrumare neprețuită pentru persoana care primește vindecarea. Dacă la început nu primiţi aceste mesaje, este perfect în regulă, nu forţaţi să primiţi mesaje. Veți începe să primiți adată cu avansarea în practică. De asemenea, aţi putea solicita ajutorul ghizilor pentru a primi mesaje.

Mai departe aplicaţi orice tehnică cu care rezonaţi pentru a elimina blocajele.  

Terminaţi cu un tratament Reiki întregului corp. Acordați o atenție deosebită zonelor din care au fost eliminate blocajele dându-le Reiki.

Scanarea la distanță

Şi în cazul în care persoana care urmează să fie tratată este la distanță, i se poate scana aura.

Faceti o schiţă a corpului pe o foaie de hârtie. Această schiță este o referință și reprezintă persoana care este scanată.

Conectaţi-vă cu Reiki, cu Ghizii dvs. Reiki, ghizii spirituali și îngerii și cereţi-le ajutor în timpul acestui proces.

Vizualizaţi un scut de lumină albă care se formează în jurul dvs și care vă acoperă de la cap până sub picioare. Acest lucru este util pentru protecția dvs în timpul scanării aurei. 

Invocați simbolul vindecării la distanță Hon Sha Ze Sho Nen și conectați-vă cu persoana. Invocaţi Cho Ku Rei ca să consolideze legătura.

Ca și înainte, începeţi scanarea de sus, de la cap. În acest caz, va trebui să utilizaţi schiţa ca referință și plasați palma pe zonele desenate, începând de la cap la picioare. Scanați dreapta, stânga, fața și spatele corpului, prin mutarea palmei peste schiţă.

Ca și în cazul în care persoana scanată este lângă dvs., notaţi-vă impresiile despre blocaje și, de asemenea mesajele primite (dacă există).

Mai departe aplicaţi orice tehnică cu care rezonaţi pentru a elimina blocajele. 

Terminaţi cu un tratament Reiki întregului corp. Acordați o atenție deosebită zonelor din care au fost eliminate blocajele dându-le Reiki.

În ambele situaţii

Discutaţi informațiile pe care le-aţi primit la scanarea aurei cu persoana tratată. Puneţi un accent deosebit pe mesajele primite de la blocaje. Îi puteţi explica ce modificări să facă în viață, asupra căror  tipare sau modele recurente ar trebui să lucreze, asigurați-vă că explicați clar acest lucru. Acest lucru este crucial, deoarece dacă nu se vindecă tiparele recurente, aceleaşi blocaje au tendința de a reapărea mai devreme sau mai târziu. În multe cazuri, Reiki singur reușește să vindece blocajele fără a fi nevoie de o intervenție suplimentară. Dar în cazul unor probleme care sunt înrădăcinate adânc, persoana ar putea avea nevoie de alte şedinţe de vindecare cu Reiki pentru a obține vindecarea dorită.

, ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *