Scanarea altei persoane

Mecanismul folosit pentru scanarea altei persoane este la fel cu cel folosit pentru scanarea unei plante sau a unui animal. Scopul tău este acelaşi: de a simţi forţa generală a aurei. Singura diferenţă este că subiectul, în cazul scanării unei persoane, îţi poate oferi un feedback verbal legat de anumite probleme pe care le poţi simţi în timpul scanării. Nu-i pune însă întrebări subiectului decât după ce ai terminat scanarea, chiar dacă mai faci comentarii legate de locurile în care simţi perturbări energetice în aură.

Scanarea altei persoane

Pentru exerciţiu, e preferabil să stai în picioare. Subiectul tău poate sta în picioare sau aşezat, fiind relaxat şi având o respiraţie normală. Dacă vrea, poate să ţină ochii închişi. Trebuie să-şi ţină limba pe cerul gurii, pentru a mări sensibilitatea. Fă încălzirea în patru paşi, după care începe.

  1. Stai la aproape un metru distanţă de subiect. Ar trebui să te plasezi în lateral, nu în faţa sau în spatele lui (fig.). Vei scana partea superioară a braţului (orice zonă dintre umăr şi cot). Mâna cu care scanezi, precum şi degetele trebuie să-ţi fie relaxate.

  2. Uită-te la ţintă pentru a intra pe aceeaşi lungime de undă cu ea şi pentru a-ţi stabili intenţia de a scana.

  3. Respiră încet şi profund, folosind respiraţia pranică. Păstrează-ţi atenţia îndreptată asupra chakrei palmei de la mâna cu care scanezi. O dată ce ai privit ţinta pentru a-ţi stabili intenţia, conştientizează-ţi mâna cu care scanezi pe tot parcursul exerciţiului. Păstrează-ţi mintea deschisă şi atitudinea pozitivă.

  4. Pornind de la aproape un metru de subiect, apropie-ţi încet mâna cu care scanezi, din orice unghi doreşti, de locul-ţintă. Respiră încet şi profund. Apropie-ţi mâna respectivă cu atenţie.

  5. Opreşte-te atunci când ai senzaţia de presiune, căldură, gâdilătură sau rezistenţă. Ar trebui s-o simţi când ajungi între 10 şi 25 cm de persoană. Aminteşte-ţi că un adult sănătos are o aură interioară de 12 cm adâncime. Mişcă-ţi mâna înainte şi înapoi de câteva ori. Observă la ce distanţă se extinde aura. Simte-o cu adevărat. O dată ce ai simţit energia fără îndoială, simte-i forţa relativă.

  6. Dacă nu simţi energia de îndată, nu te descuraja. Relaxează-te, respiră adânc, depărtează-ţi şi apropie-ţi din nou mâna până ce o vei simţi. În cazul în care după 5 minute încă mai ai greutăţi în a simţi energia, repetă preţ de câteva minute exerciţiul 1 sau 2 de sensibilizare a mâinilor, sau masează-ţi chakra inimii.

  7. Scanează câteva zone diferite şi din unghiuri diferite. Mergi în partea opusă subiectului şi scanează-l de acolo. Vezi dacă poţi detecta forma şi forţa generală a aurei energetice. Este uniformă? Simţi că are o adâncime de 17 cm de jur-împrejur ? Sau într-o parte o simţi de 7 cm, iar în altă parte de 23 cm? O simţi puternică sau slabă?

  8. Încheie exerciţiul plimbându-te câteva minute şi scuturându-ţi braţele şi picioarele. Relaxează-te şi respiră adânc de câteva ori.

După ce ai terminat, ar trebui să-ţi notezi impresiile din urma scanării, pentru a te folosi de ele mai târziu.

Dacă ai ocazia să exersezi pe mai mulţi subiecţi, încearcă să le simţi forţa relativă a aurelor. Notează-ţi şi impresiile aferente, pentru a face comparaţie cu celelalte eforturi ale tale.

Pe măsură ce vei scana mai mulţi oameni, vei rămâne surprins de iuţeala cu care deprinzi capacitatea de a scana – şi cât de precisă poate fi.

   TERAPIE SPIRITUALĂ

, ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *