ȘARPELE DE FOC și DRAGONUL DE FOC

 

Din cursul Reiki gradul 3 aflăm:

ȘARPELE DE FOC este un simbol foarte puternic. Nin Giz Zida (Şarpele de Foc), simbol Tibetan, ajută la împământare şi la echilibrarea sistemelor chakrelor ca întreg sau poate fi folosit la echilibrarea chakrelor individuale.

Acest simbol este foarte bun pentru a fi folosit pentru a restaura în caz de epuizare energetică. El este, de asemenea, folosit frecvent pentru purificarea de motive nefavorabile (energii sau obiceiuri proaste).

Nu este nevoie să se deseneze Şarpele de Foc. Nu este nevoie decât să fie memorat şi el va apărea automat în minte.

Gândul este suficient pentru a evoca puterea acestui simbol. Se va şti unde şi când să fie folosit, întrebând Sinele Superior propriu sau Sinele Superior al pacientului.

Cu cât puterea personală de manifestare va creşte, gândul la acest simbol va fi mai eficient pentru evocarea puterii simbolului.

Este, de asemenea, folosit la începutul iniţierilor sau sintoniilor de vindecare, făcând pacientul mai receptiv la energiile pe care urmează să le primească şi ajutând la împământarea acestuia, aplicat pe spate.

Aplicat pe partea anterioară a corpului induce o stare de calm şi pace interioară propice fixării ulterioare, la niveluri profunde, a energiei ReiKi.

În terapie pentru calmarea persoanelor agitate, obosite sau triste.

Este util pentru liniştirea mulţimilor agitate.

Deschiderea drumurilor: ŞARPELE, CKR, SHK, HSZSN, DKM şi se trimite pentru a deschide drumurile până la destinaţie după Voia Lui Dumnezeu.

Este util împotriva spiritelor focului, se trimite de la nivelul şoldului. Spiritele focului îl urmează astfel curăţând câmpurile de ele.

Se poate folosi în frunte pe chakra celui de al treilea ochi împotriva hipnotizatorilor.

DRAGONUL DE FOC este un simbol cu aplicaţii reduse. Huo Long (Dragonul de Foc), simbol Tibetan, are un rol însemnat în tratarea afecţiunilor coloanei vertebrale, a afecţiunilor aparatului genital feminin.

Dragonul de Foc are rol şi în realizarea legăturii cu pământul şi în echilibrarea energiilor celeste cu cele telurice.

O altă aplicaţie a simbolului este alinierea chakrelor şi aducerea câmpurilor în poziţie normală, caz în care se aplică pe spatele unei persoane, împreună cu simbolul „pereche”, Nin Giz Zi Da.

Tot în tandem cu Nin Giz Zi Da, simbolurile sunt motivul de meditaţiei pentru împământare, pentru revenirea „cu picioarele pe Pământ”.

Se foloseşte în terapie pe spatele persoanei.

    Este util în probleme de coloană, dureri menstruale, menopauză sau alte dureri la nivel de spate. Poate transforma răul pe care ni-l face cineva în bine.

,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *